Boateng dobio 3 miliona za pola godine u Milanu, pa ti nisi normalan.. kakve to gluposti pišeš i očekuješ da ću te shvatiti kao ozbiljnog forumaša u debati, pa same neistine iznosiš. Nema veze sa istinom.. Na tvoj post je nemoguće dati normalan odgovor, Milan je godinama 3 po platama, a od ove sezone lako moguće da bude 4 jer smo se oslobodili par teških ugovora..
Nema se potrebe raspravljati o Gallianiu sad, on je i dalje naš CEO i sam maločas izjavi : o ciljevima i mogućnostima ekipa poslije 31.08." Pametnom dosta kakve su nam ambicije i da će ovaj mercato biti pakle, jer ako sad ima mogućnost dovest igrača za 25-30 milki ne bi me iznenadilo kakvo mega pojačanje sredinom augusta kada je tržnica najaktivnija.
Ma super brate ako bude pakleno ali vidi koga mi želimo da dovedemo ili smo doveli za sad: nedokazano krilo (po stoti put), prosečnog štopera, napadača iz druge lige i Valera sa još možda jednom ozbiljnom sezonom u karijeri. Po novinama bi to koštalo sve zajedno preko 60 miliona. Pa je l' to dobar posao, je l' će nas oni voditi do prva 3?
Naravno samo sam naveo primere, gledam da izbegavam novinarske patke ali pokazuju otprilike za kakve se igrače interesujemo.
Pa od šale smo potrošili tih 60 miliona, nije to "po novinama" nego je baš tako.. ja sam samo rekao ako smo tako potošili te novce vjeruj mi još 100 milki će bez ikakvih problema još 1 štoper, dva vezna i vjerovatno još jedan napadač.
Kažeš da je Pjaca nedokazano krilo ? A dobro vrijeme će pokazati..
Koliko ja znam samo smo onog Tralala doveli do sada, zvanično.
Poenta je da ako 60 miliona ode na takve igrače neće nam još 50 preko toga pomoći.
Po čemu je dokazan? Driblinzi protiv Španije?
07-07-2016, 07:16 PM
(This post was last modified: 07-07-2016, 07:23 PM by Sampinjon.)
Jel' vi stvarno ocekujete da ce Pjaca (ako dodje) odmah prve sezone postati nosilac igre ,napraviti razliku i podici sredinu terena na visi nivo? On ne moze i ne sme da bude najjace pojacanje na sredini.Ako bude morao da nosi taj pritisak - 70% da ce puci kao Bertolaci. Bar dva kvalitetnija i iskusnija igraca trebamo u tom delu tima.Za prvu sezonu ,naravno. Od sledece nam treba jos ,jer je nas kompletan vezni red sem Bonaventure zreo za smece.
A taj jos jedan napadac ce biti Pavoleti - 200%. Dzaba Galijaniju dati pare kad on u 70% slucajeva bira pogresne igrace. On ne odustaje od Pavoletija nebitno dal imao 100 ili 400 miliona za transfere. I tako ce opet - dovesce Pjacu (nadam se) i jos jednog koji necemu mogu valjati a ovo ostalo ce da napuni smecem tipa Iturbe ,Valera ,Kaseres ,Izzo ,Pavoleti itd.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(07-07-2016, 11:10 AM)Sampinjon Wrote: Da li ti stvarno mislis da je Anceloti u Milanu radio kako treba? Tj da nije mogao vise? Da je izvukao maksimum iz igraca koje je imao na raspolaganju? Da je taj tim na raspolaganju imao neki trener koji bi eventualno stvarno znao sa njima - uzeo bi za 50% vise trofeja od Ancelotija.
Iz današnje perspektive svakako da je mogao više, ali mogao je Mourinho napraviti više u Chelseau, u Realu, mogao je Ferguson u Unitedu (u Europi npr.), Lippi u Juventusu. Primjera ima mnogo, ali nije to poanta priče. Poanta je da trener ne mora imati nijedan trofej da bi u nekom velikom klubu ostvario sjajne rezultate.
Tko bi po tebi bio dobar trener za Milan?
 MILANO SIAMO NOI!!!!
07-07-2016, 08:53 PM
(This post was last modified: 07-07-2016, 08:53 PM by kakabanja.)
Sacekajte, Valera je prosle godine bio nosilac vezne linije Fiorentine koja je po vasem misljenju imala duplo bolji tim od Milana i zbog kojeg smecar Mihajlovic nije mogao dalje od 6. mjesta
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Al ste se svi navukli na ovog Pjacu. Samo ću spomenuti ime: Arshawin. Na Euru ili SP, ne mogu se sjetiti, bio sjajan, pisalo se o Realu ili Barci koji ga zele, i na kraju ga ulovi Arsenal. Sta bi od tog tipa???? Eto sad vam se ponavlja Pjaca. Tip opalio par dobri tekmi, ma hej novi Messi Kaka i CR7 zajedno, i digla se panika ko ce ga prvi uzet. Znaci ako vi mislite da sa ovim Pjacom je nasa sredina rijesena, onda bolje ugasi sve i sacekaj mercato 2017/18 kad se budemo ponovo pojacavali za Novi Pocetak.
Nama treba ozbiljan partner za Romagnolija a ne lakrdija od odbrambenog, veznjak koji pomaze odbrani i sredini, kreator igre, i pravi pomocni napadac ovoj Lampi. A sve to se moze dovest ili sa dobri scouting sistemom, koji nemamo, ili sa dobrim parama, koje imamo ali imamo i budalu koji ce za te pare dovest pogresne igrace. Boatengova plata je 3 mil godisnje. Dobio je 1,5 radi pola godine, ali i to je vise nego tri plate igraca Sassuola koji su razvalili taj tvoj Gallijanijev Milan. Nemoj me jebavat ovdje sa sitnicama kad vidis da ti svako govori da Gallijani svake godine dovodi smece i ne zna gdje ce snjim. Ili ti imas okacen s ponosom dres na zidu i na ledima ime: Costanta gluposti ili onog Kambodzanca? Ili jos bolje, gdje su ti sve one buduce zvijezde sto ti je Galijani dovodio? Te je bio onaj neki afrikanac golgeter u U17, pa onaj neki visoki italijan koji je zavrsio u Trstu i niko ne zna vise za njega, pa je bio onaj Veznjak isto mladi sto je dat na posudbu i nikad nije vracen... sve zvijezda na zvijezdom nazivana od strane tvog voljenog Gallijanija. Sta je stim igracima? Kako su oni placani? Cevapima i jogurtom svaki dan dvije porcije? To su mjesta gdje odlaze svi nasi milioni. Eto taj Kurvoletti na kojeg se digao Gallijani, ja vidim da ga samo mi trazimo, niko drugi. Potam se kako je onda moguce da ga nije doveo? Ili je to opet stara politika razvuci malo da se kofole cijena digne, pa mjesto 10 miliona (koliko mozda i vrijedi) platimo 15, stim da ce ti 5 milki Celo i Preziosi podijelit izmedu sebe po Kajmanskim ostrvima. De ba, pa eto sam Corriere dello Sport u rubrici ukupnog ugovora Milana, kod neki igraca dole navede 10% procenat Gallijanija. To je jebena klauzula koji igrac mora da potpise ako zeli tako sjajan ugovor u ovom Milanu. Znaci pored managera placas i Gallijanija. A da naravno ti to meni ne vjerujes dok ti ne dokazem. Al sta mi vrijedi i da ti dokazem kad ti vjerujes i svoje pa svoje.
Zivio
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Ni ja nisam oduševljen Pjacom.
Mlado balkansko krilo je sto puta ispričana priča i većina njih propadne, još je ovaj Mamićev proizvod. Ne volim takođe što je više dribler nego kreator igre i asistent. Ogroman se novac traži za njega, najskorije vesti kažu preko 25 miliona, očekivanja u skladu sa tim moraju da idu, mali je bez iskustva za ovako lošu sredinu i to je recept za neuspeh. I takav se fudbaler se spominje kao naše najveće pojačanje, e to mi najviše smeta.
Pa jbt Vitsela nismo hteli za tih 25 miliona, Benatiu uzeo Juve za 18, Garaja ne tražimo, Rikardo Rodrigez ima istu cenu, sve vrh igrači.
|