05-27-2016, 08:24 PM
Izgleda da ćemo i za Vaskeza da popušimo, jbt ni njega ne možemo da dovedemo a rekli su kao da je sve gotovo zimus.
|
Milanezi s Balkana
|
|
05-27-2016, 08:24 PM
Izgleda da ćemo i za Vaskeza da popušimo, jbt ni njega ne možemo da dovedemo a rekli su kao da je sve gotovo zimus.
05-27-2016, 09:31 PM
A i da dodje - sam ne vredi nista. Nije neki extra kalibar da moze sam da preokrene nasu situaciju na sredini. Eno citam da smo dali ponudu Kaseresu ispovredjivanom koji je u zadnje tri godine bio vise povredjen nego zdrav - 2 miliona po sezoni. Srecom ,izgleda da je Roma ponudila 3,5 .
Nije mi jasno da li su to sve lupetanja ,posto bi kao trebao da stoji onaj veto za pregovaranje i dovodjenje dok se ne razresi prodaja kluba ili to pokusavaju da izbunare nesto u talu sa Kinezima.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
evo koliko Milanisti vjeruju trenutnoj upravi i Silviju. Da prevedem za ove VELIKE rossonere: 77,17% ili 3286 Milanista od 4258 zeli da vas vjerni pedofil Silvio napusti zajedno sa svojom ekipom Milano. E pa i ja sam medu ti 3286, jebo te BVB i Sturm papcino jedna
izvor: http://www.milannews.it/sondaggi/sondaggio-735
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-27-2016, 11:35 PM
(05-27-2016, 08:24 PM)Red and black fan Wrote: Izgleda da ćemo i za Vaskeza da popušimo, jbt ni njega ne možemo da dovedemo a rekli su kao da je sve gotovo zimus. http://www.milannews.it/news/atalanta-du...sie-212274 eh evo, ovo je nas kalibar igraca za dovest u junu sa Vangionijem. A ne neki VIlhena, Winaldum, Vasquez, ili neko ko zna igrat lopte. Vec upravo ovi za koje niko nikad nije ni cuo ni ti ih je vidio, a Gallijani ti ga predstavio kao sjajnog igraca kojeg vec dvije godine prate. Cudno da ni jedna Milan stranica nije pisala ista da je neko od scouta Milana bio i na jednoj utakmici Cesene da gleda tog fenomena od igraca. I onda kad treba dovest nekog ko valja, e tad se nema para, jer se potrosilo na Gallijanijeve i Silvijeve gluposti. A da ne spominjem dovodenje Bacce i Bertolaccija kroz pravo teske i mrkotrpne razgovore sa dva kluba: platili cijelu klauzulu za transfer bez 1 centa popusta. Sjajni momci vladaju Casom Milan, sve fenomeni do fenomena. Da ih Bogdom hoce uzet Juventus pa da nas pojaca slijedeci 5 godina.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-28-2016, 04:27 AM
Pa ne vredi on sam brale ali mora od nečeg da se počne, uz njega još koje počajanje, polako do lige šampiona pa onda ka vrhu.
05-28-2016, 08:18 AM
Šuška se da se Ibrahimović vraća. Hajde da i to sanjamo.
MILANO SIAMO NOI!!!!
05-28-2016, 10:57 AM
Vec mjesec dana se pregovara sa Kovacicem i Realom...vcrs bi konkretni razgovori mogli biti...opcija je posudba sa pravom otkupa...Navodno je i momak pristao da predje, nije se lijepo rastao sa Interom i Mancinijem...
Mislim da bi bio pravo pojacanje za nas vezni red... Imal sta za trenera?? Vidim Kinezi hoce Umerya iz Seville ... Berlu hoce Broccha...Galliani hoce trenera Empolia ..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-28-2016, 05:51 PM
Prvo da se reši prodaja kluba, bez toga samo možemo da nagađamo trenera... Emeri bi bio pun pogodak.
Od svih imena da nas povezuju sa njima i ja mislim da bi Emeri bio najbolje resenje. Ne znam zasto ali Garsija mi je najgori ,gori cak i od Montele ,daleko bilo...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
05-28-2016, 11:54 PM
Odoše ove na 11-tu titulu, jbm ti nije skoro neko imao lakši put do osvajanja nabijem ih baš sve im se potrefilo.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|