05-23-2016, 11:06 AM
(This post was last modified: 05-23-2016, 11:16 AM by Sampinjon.)
(05-21-2016, 10:25 PM)ensar7 Wrote: Aj bas mi je drago da sam i ja pogledao ovu farsu od ekipe koju vi spominjete zadnji par tekmi.
Veruj mi da nemas predstavu o onome ako nisi gledao

Ovo protiv juventusa je bilo Milan iz 2005-te u odnosu na ono sto se moglo videti od Karpija zakljucno sa Romom
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Bersluskoni ce najverovatnije "oterati" i Kineze ,jer mu je uslov da ostane na celu kluba(kao pravi a ne pocasni preCednik) 3 godine nakon prodaje vecinskog dela akcija ,sto je Kinezima naravno apsolutno neprihvatljivo.
Abbiati o ovim "zvijezdama" u Milanu.
“As a symbolic example, consider that when [striker Carlos] Bacca was subbed off against Carpi, he left the pitch without waiting for the end of the match and without acknowledging the player who replaced him.
“I gave him a piece of my mind in the changing room, but when I turned around, I saw that nobody was backing me. It seems that if you don't have certain values inside you, then you just can't be interested in them. Back in my days, [Gennaro] Gattuso would have shown daggers.”
05-24-2016, 08:26 PM
(This post was last modified: 05-24-2016, 08:29 PM by Sampinjon.)
Eno montolivo dobio novi ugovor do 2019-te. pisam se i serem ja na tako jadan klub ,sramota me u sta smo se pretvorili
Jebo sam im mater nesposobnu, kakva prva 2 poteza majko mila.
Ovdje je pod hitno podreban neki adminstrator. Počeli smo vrijeđati i klub.
Ko je vređao klub? Pojedinci nisu klub.
Jbg ja mislio meni kažeš.
05-25-2016, 12:22 PM
(This post was last modified: 05-25-2016, 12:29 PM by Sampinjon.)
Koji klub? OVO odavno vise nije klub vec obican cirkus ,sprdnja koju su stvorila dva izlapela starca koja odbijaju da se suoce sa cinjenicom da im je istekao rok trajanja. Dusa me boli kad vidim sta se radi od Milana i kakve monstruozne poteze povlaci uprava.
Imaju srece samo sto je u pitanju privatna imovina - da nije ,davnih dana bi oni dobili saku preko usta i motku preko ledja uz otkaz.