Milanezi s Balkana
Izgleda da ce ova kreatura ostati bar jos jednu godinu cak i ako se proda klub Sad

http://www.football-italia.net/84163/gal...-new-milan
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ma sta ima ostati? Sabatini nek preuzme njegovu funkciju i kraj.
Jbg zao mi je sto odlazimo u ruke kinezima, kad pogledam Juventus koji je idalje u svojim rukama (porodica Agnelli) i sjajno im ide. Ali nema nam druge. Silvio je zajebao sve poslije zadnje osvojene Champions League i tada je krenulo. Imao je 2-3 prilike da se izvuce, ali sta ces kad je idalje budala slusao Gallijanija, i sada se uvukao u propast. Od "onorato presidente" do najmrze osobe kluba. Zalosno. Idalje mislim da nam je najveca greska bila neprodat Pata u PSG i popravit racune, a prodat Thiaga&Ibru da bi to uradili. Ovo zadnje nam je i bila zadnja greska kad je uslijedio potpuni propast. 100 idiota se dovelo a ni jedan nije uspio nesto. Samo se polako propadalo. I evo gledaj sad, imamo najjadniju ekipu u Serie A. Izvini al ja stvarno ne vidim razlog da se ovi pacijenti stavljaju medu vodece ekipe Serie A. Ne smijemo se poredit sa Juventusom, ROmom, Napoli, Inter, Fiorentina, pa cak i Lazio i Sassuolo. Sve su to ekipe koje imaju igrace zeljni pobjede napredka uspijeha, a ne Jetseteri iz via Aldo Rossi, koji se takmice ko ce imat bolji auto, bolji status na Twitteru, i bolju frizuru. Zajebi ovo...

Tako da radujem se, nazalost, kinezima, jer ljudima se sigurno ne ceka, cim vidim da zele odma da prave Stadio, sto znaci da ce odma i gledat da uloze para da se obnovi klub, tj otjeraju ovi Jetseteri i dovedu pravi igraci, koji su vrijedni ti 3 mil godisnje. Milan idalje ne pratim, nisam gledao zadnje 3-4 utakmice, mislim da mi je zadnja bila ona prva ili druga utakmica Brocchija, tako da necu ni pogledat ni ove zadnje dvije. Iskreno ne zelim da se zivciram budalama. Sumnjam i da cu Finale gledat, jer ne ocekujem nista od Milana. Zalosno je da su strastvenog navijaca Milana doveli na te grane da od svoje ekipe: "Ne ocekujes nista". Zalosno. Ima Finale BVB - Bayern i onda Atletico - Real, i onda Euro. A kad se govna ociste, i dodu kinezi, e onda cemo se opet zanimat sa voljenim klubom. Do tad nek uvjezbavaju "Haka"-u https://www.youtube.com/watch?v=kkD-lCvbjEI

p.s. znam da to nisu oni, ali idalje mi ne ide iz glave onaj video sa prvog treninga Brocchia sa prvom ekipom, gdje upravo ovo vjezba. Zato nek pokusa mozda izvest Haku u Finalu protiv Juventusa, mozda mu pomogne, jer je veca kvota da cu dobit na Lottu 6,4 miliona i da ce me dok budem isao dignut te pare udarit grom, nego da mi pobijedimo Juventus. Ali postoji naravno i mogucnost da kinezi preko svoji racuna plate Juventusu multi milione samo da nas puste (hahahahahahahaha koja zalost) jer inace nemamo sanse protiv B tima Juventusa.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Abijati sutra ode u peMziju Big Grin

A izgleda ce Dzeko zakoraciti kroz kapije Milanela.

http://www.football-italia.net/84287/el-...dzeko-swap
Reply
Koliki idiot moraš biti da daš Faraona za ovakvog Džeku?!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Jedina pozitivna stvar, ako se uopste moze govoriti o pozitivnim stvarima u ovoj sezoni, su ovi mladi igraci. Donnaruma je strasan potencijal (oprastam mu onaj naivno skrivljeni indirektan udarac, jer je jos neiskusan), uostalom nakon njeg je skino Totijev sut takvim refleksom da je ono za najavne spice. Drugo, ovaj Locateli stvarno ima potencijal da napravi strasnu karijeru. Uvijek sam sumnjicav prema tim igracima koje nazivaju "novim Pirlima" i tako to. Ali veceras je mali pokazo da ima "magije u nogama" (lagani tunel Pjanicu u nekoj 12. ili 13. minuti) i sto je najbitnije toliko je trco i trudio se da su ostali izgledali kao rekreativci pored njega (doduse i De sciglio je mnogo pretrco), a momak ima tek 18 godina. Nadam se ovoj kineskoj kupovini, pa da iskombinuju ove mlade snage i par jakiih i iskusnih pojacanja, uz nravno ozbiljnog trenera na klupi, jer Brochii je obicna marioneta to svi dobro znamo.
Reply
Kreten stavio klauzolu na Shaarawya. Mi imamo Luiza (kojega nije uspio prodati u Kinu!), Balotellia, Meneza pokidanog, mladog Nianga... I on Shaarawya prodaje. Idiot. 20mln baci na Bertolaccia, dao lovu svom frendu Preziosiu. Kakva mafia bozesacuvaj. Sa 90mln koliko je dao Silvio mogla se normalna ekipa sastaviti. Mogao je dovesti dobrog veznog za tih 20mln, kako je Inter Perišića npr., i jos jednog na zimu uz prodaju koju, ali on ne zna prodati nikoga! Mogli smo imati Baccu i Elshu naprijed, i 2 normalna vezna uz Bonaventuru. Sigurno bismo igrali Europu. I Miha nije bio nesto ali onako su dati otkaz je glupo. Zbog toga i necemo igrati EL.

Galliani je najveci krivac, ne Berlusconi. Valjda ce prodati a Kinezi ce onda otjerati ovoga i adio. U upravu treba vratiti Albertinia, Maldinia, Baresia, Billia itd.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Radujte se ljudi ,jer sa ovako fantasticnom igrom ni trofej u Kupu nije daleko ,a samim tim i direktan plasman u Ligu Evrope. Naredne sezone ,uz par pojacanja tipa Dzeko - Pavoleti - Tarabt i prodaju nekih koji nam nisu vise potrebni tipa Bacca - SKUDETO JE NAS !!!

A kad padne trofej u Kupu za nedelju dana bice to znak Velikom Gazdi da se klub opet vozdize u nebeske visine tako da ce razjuriti one Kineze i ostaje sam sam sam na celu do kraja zivota ,uz svog vernog prijatelja i jedinog koji ga nije napustio - Galijanija !!!

Hvaljeni Bogovi !!!
Reply
Galiani nego šta, pričam ja to godinama. Šta taj čovek radi ne bi opstao u srpskoj ligi ne u gigantu kao Milan.
Bio je najbolji nekada ali brate sad uništava klub.
Devilcool
Reply
Evo sta kaze Kostakurta

http://www.gazzettaworld.com/news/serie-...resh_ce-cp

“I am very disappointed with some of [the players’] performances,” Costacurta admitted on Sky Sport Italia. “It is clear who deserves to stay here [at Milan] and who doesn’t. I hope [Cristian] Brocchi has understood that, but also that those the hierarchy have as well.

“The game [against Roma] made it clear: there are people who cannot wear the shirt any longer.”

A evo i sta kaze Bruki Big Grin

http://www.football-italia.net/84393/bro...s%E2%80%99

“You don’t have dignity, you don’t have balls,” the newspaper says he shouted at the players.

“Roma played a friendly against you, they haven’t even broken sweat by beating you.

“You never reacted. You were made fools of. In 20 years of football I’ve never seen a dressing room like this one.

“Go on, answer me. I want to argue with someone.”
Reply
Evo Liverpul trazi Nianga za Balotelija. Izgleda kao ponuda koju bi Galijani rado prihvatio. Mozda jos i da doplati koji evric Liverpuldzijama...
Reply