Milanezi s Balkana
Lako je imati Toresa u napadu kad iza njega imas masinu od sredine. Mi da smo doveli u sredinu 2-3 Bacce i ostavili napad od prosle sezone sad bismo imali daleko bolje rezultate.

I tu onda nekako dodjes i do te famozne uprave... Imas uprava koje dovode pametno a imas i onih koje gomilaju napadace a u sredini koja ti je dokazano najslabija karika u timu godinama ,ne dovedu nikoga...oce to nekad...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Izgleda je poznato ime naseg novog trenera Big Grin Vicenco Montela Big Grin Mediji spekulisu da u slucaju da propadnu pokusaji da se dovede Pelegrini sledeci favorit je Montela Big Grin Slicna fora uprave kao sto je proslo leto bilo Anceloti - Mihajlovic Big Grin
Reply
Ja ne znam dokle vise pojedincima treba objasnjavati...u zadnje 4 godine Milan je imao 5 trenera i kroz roster je proslo oko 70-80 igraca ... pa ko dovodi sve te trenere i igrace??? Da nije mozda Curva Sud? ili mozda svaki trener koji dodje dovede novih 10 igraca???....

Hvala Upravi za sve ljepe trenutke i sve titule pa i one nesretne poraze...ali zadnje 4 godine oni jednostavno ne prate nove tokove u fudbalu i nisu u stanju da veliki novac uloze i to je to...tacka...nema se sta dalje raspravljat...ovo je cinjenica ne moj licni stav...nedaju ni jednom starom igracu blizu Uprave ali ih zato kao trenere ili skaute trose kao na traci...
Sramota ziva sta radi Uprava u zadnjih 4-5 godina..totalno su pogubili kompase

http://www.rossoneriblog.com/2016/05/04/...ell-milan/
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Galiani je bio na Bernabeu sinoć, kažu zbog Pelegrinija.
Isto veče kad je izvedena najsramotnija polufinalna utakmica nekog kluba u poslednjih dosta godina. Standardno za nas... Ali bolje i on nego ovi propaliteti što u životu nikog nisu trenirali.
Devilcool
Reply
Pelegrini je izjavio da jos uvek ne zeli u Seriju A... spremite se za Montelu.

Roma krece po Witsela ,znaci nista ni od njega...

http://www.football-italia.net/83858/mil...rumma-exit

New ownership of Milan could reportedly see director Adriano Galliani leave and Gigi Donnarumma along with him.
The outlet notes that Galliani has an agreement in place with Donnarumma's agent to extend his Rossoneri deal until 2019 with an increased salary, but nothing is written yet.
Therefore the transfer guru’s exit could put Donnarumma’s future back into question, with clubs like Barcelona, Manchester United and Chelsea believed to be interested.
Reply
Jbg ako je tolika moć menadžera, mali hoće da ostane i to bi trebalo da je najbitnije. Ne znam ni kako su mu navukli gmaza Raiolu.
Devilcool
Reply
Eno sad prica da "cini sve sto je u njegovoj moci" da obezbedi povratak Ibrahimovica u Milan ,sa naglaskom na to da "gubi mnogo novca" savetujuci klijenta da prihvati finansijski slabiju ponudu ,sve to iz ljubavi prema Milanu. Dusa predobra ,dobrocinitelj nas ,mukica mala...
Reply
Milan President Silvio Berlusconi backed Cristian Brocchi and said he’d “preferably” sell the club to Italian investors.

The patron was reportedly set to meet the Chinese conglomerate attempting to buy the Rossoneri, but this appears to be untrue.

“I, like all of you, have Milan in my heart and I suffer when things don’t go well,” Berlusconi declared on a Facebook video.

“In fact, I suffer perhaps more, seeing as to make the club big I have invested €1bn Euros. In the last year, it was €152m.

“And yet you’ll agree with me that we’ve never seen Milan play as badly as they have this year. For this season I found the courage to change, to reach the Coppa Italia Final against Juventus with a little more hope.

“In fact, it seems to me that we have seen some improvements in the quality of football. We had Cristian Brocchi in-house, a fine Coach of our Primavera youth team.

“I asked him for an act of courage and he said yes. He is a reliable man who knows the Milan style well, right from when he played for our youngest Pulcini youth sector.

“He hasn’t had much time to work on the players and try new systems. We were also unlucky in recent games, such as in Verona, where we lost to a penalty and a free kick that absolutely shouldn’t have been awarded.

“So let’s leave Brocchi in peace to work until May 21, then we’ll decide what is to be done.

“I also wish to say that after 30 years of celebrating with champagne and caviar, we could show more elegance when dealing with a dry spell that is after all only passing.

“Finally, to those who tell me we must sell, I reply: I’ve been trying for a year, but I want to leave Milan in good hands who can guarantee a future as a protagonist. Preferably Italian hands.”

Kakva senilna budala...ajde sto potezima sramoti Milan nego sada i u intervjuima...bili smo nesrecni protiv Verone??? Hahaha...pa on nije normalan....ljudi sutnuli 28 puta na gol 17 puta u gol..Donnaraumma imao 15 parada najvise ove godine od svih golmana...Ovaj prodaje lafinu sam sebi...pogotovo ovo na kraju da ce naci kupca u Italiji...kao da je neko lud da klub sa tolkim dugovima preuzme...pogotovo u Italiji gdje je Berlu medju top 3 bogatasa...po njegovim izjavama se ipak vidi da on nije bas psihicki stabilan i pri zdravoj pameti
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
79 godina brale!! Big Grin
Devilcool
Reply
Ja sam vam reko da ova rasisticka budala nikad nece prodat Milan. Jedino rjesenje je da umre. Njegova djeca su vec sad svjesna realnosti i svi su za prodaju kluba. Vec sad vidim kako ce se odvijati prelazni rok. Dovesce Montelu, zvucno ga najavit ko Mihajlovica. Jos jedan projekat velikog italijanskog Milana. Mozda ce i potrositi neke novce, naravno na pogresne igrace tipa Candreva i onda cemo opet nakon 10 kola zaostajati 10 bodova za vodecim....volio bih da grijesim, ali ovo je najvjerovatniji scenarij.
Reply