Ne znam, ja sam više da im damo Donnarumu u zamjenu za xabi alonsa i Riberya, jer to i jest naša politika: kupovina propali zvijezda a prodaji mlade.
Al posto ih nije ništa naučio Aubameyang, a kamoli Faraon, nek se lagano jebu svi zajedno u Bunga Bunga party
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
04-28-2016, 07:22 PM
(This post was last modified: 04-28-2016, 07:25 PM by Sampinjon.)
http://www.football-italia.net/83526/gal...areholders
89,3 miliona zvanican minus ,deonicari iznapusavali Galijanija.
“The ones who must be considered guilty are the ones who are detached from reality and offer nothing other than saying ‘we are competitive’. - ovaj pobedio
http://www.football-italia.net/83530/rep...ale-monday
Navodno ce u ponedeljak biti potpisan predugovor sa Kinezima.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Another shareholder also expressed his frustration with Galliani.
“Every year the team is touted as competitive. The fact is that the results say the opposite, and bring us back to reality.
“In this squad there are only three or four players worthy of Milan, it’s not the fault of the Coaches. The driver doesn’t matter if the car isn’t good.
“The ones who must be considered guilty are the ones who are detached from reality and offer nothing other than saying ‘we are competitive’.
“The Coaches aren’t being given the opportunity to do their jobs.
“You continue to change Coaches and, given the poor results, how do you plan to counter the falling season ticket sales.”
U 4 do 5 recenica covjek je objasnio sve...gdje je danas Milan i gdje ce otici ako Berlu I Galliani nastave raditi
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Evo jos malo spekulacija u vezi Kineza

Navodno bi u slucaju da kupe klub trener bio Manuel Pelegrini ,a prvo pojacanje bi doslo iz Kine - Martinez.
04-29-2016, 01:44 PM
(This post was last modified: 04-29-2016, 01:51 PM by Sampinjon.)
Ako ovaj ostane jos koju godinu ,bice mrtva trka izmedju njega i starog predsednika oko toga ko je ostavio klub u goroj situaciji...
Ako nekog zanima - Mancester se sprema da ponudi 90 miliona za Obamejanga.
A vezano za formu Milana u zadnjiih 7-8 utakmica je jedna jednostavna činjenica a to je ozljeda Nianga.. Znači siguran sam da bi smo sa njim na kontu do sad imali barem 10-tak bodova više. Bacca je šablon napadač, igrač koji napada go direktno ulazi u štopere-štopera zavisnosti kako za njega ostatak tima radi, Niang suprotnost rjetko ide direktno, a stoji visoko (za razliku od Balottelia i Adraina koji se vraćaju po loptu konstanto to je instikt) u velikom broju akcija ide u stranu tako razvlači zadnju liniju i ima prostora za Baccu Bonaventuru.. Mihajlović je imao peh nad pehovima da se onako morbidno ozljedi jedan od ključnih igrača.