Ensare, Hvala bogu da si se slozio sa mnom, jer inace Leptiric odmah udari njegovim filozofijama tako da mi se odmah smuci ovaj forum. Pa cak ni kompjuter nece da ga otvori posle komentara Leptirica, prosto ga ignorise....
Ne brini Princ ce Tottenhamu zabiberit corbu, kao sto im je uradio pre par godina u FA Kupu...ima covek iskustva sa tim, a Crouchu cemo prikacit Tiaga (kada se vrati na svoju poziciju) i onda moze da se pusi...
FORZA MILAN
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=79364
omg...nadam se da ovo nije istina i da se ovo nece dogodit.
(02-16-2011, 01:57 PM)Efekat Leptira Wrote: (02-16-2011, 01:09 PM)marcello-cro Wrote: Care tako se to ne radi... Ti si previše eksplozivan u tim odlascima i dolascima. I meni se zgadila utaimica jučer i evo do sada mi se nije dalo komentirati, niti čitati... A i sada ne znam što bih rekao... Jer sve smo rekli unaprijed. Samo ti ostani ovdje da se mi šalimo i dočekamo neka ljepša vremena koja će, po mom mišljenju, početi već od sljedeće sezone kada ćemo imati puno ozbiljniju ekipu nego sada.
Ova momčad jednostavno neka klasne vezne igrače u ovom trenu, a bez toga ne moramo igrati LP. Možeš u napadu imati Il Fenomena, Vieria i Batistutu kada ti je veza Rino-Flamini i Thiago koji je stoper...
Nije to druže eksplozivna odluka, ovo sinoć je samo ona poslednja kap koja je prelila čašu. I na starom forumu sam pre 15ak dana pisao upravo o ovome što je sinoć kulminiralo, a to se uopšte ne odnosi na rezultate, trenutnu poziciju, jačinu i ozbiljnost tima i stručnog kadra. Nisam ja pacov koji napušta brod kad počne da tone, uostalom prvi smo u kalču..
Ovaj klub je izgubio ono zbog čega sam ga zavoleo, ono zbog čega ga je valjda svako zavoleo.. ideju, koncept, ponos, prepoznatljivost, odnos prema grbu.. i sva ta prepucavanja, pljuvanja, bez grama poštovanja saigrača i rivala, kavge, tuče, razularenost su mi se zgadile.. ono švedsko đubre dođe u sred sezone govori preko medija kako ne voli da igra s patom u napadu.. pa sunce ti jbm jel to moguće? ej, 10 god stariji, umesto da ga zagrli na treningu, objasni mu šta ne valja, kako bi valjalo, da ga ohrabri, nauči.. on mu spuca moral bog te jebo kao da mu je neprijatelj najveći, a ne saigrač i najveći planetarni talenat.. pa gde si to još video? gde si video da se igrač 2 puta potuče na treninzima za pola god? pa gde si video ono što je sinoć bradati mesar napravio njihovom pomoćnom treneru.. šamar, a posle utakmice glavom o glavu.. ej! pa šta je to? insekt? životinja? gde je mozak?
ne mogu jednostavno, ja sam emotivac i sve gledam kroz prizmu ljudskosti i čovečnosti.. ja kad vidim sve te bitange sakupljene s konca i konopca na jednom mestu, a još u crveno-crnom dresu, jednostavno izgubim volju.. jednostavno neke ganglije u mozgu mi ne dozvoljavaju da budem srećan i to je tako.. neki mogu da pređu preko toga, pa čak i da brane i uzdižu takvu gamad.. evo vidiš koliko ih je.. ovaj nesrećni albika, adis, eki, ensar.. ljudi pokušavaju da nađu opravdanje i optuže fifu, uefu, sudije, nebesa.. samo ne sebe i svoj klub.. očigledno da ne znaju da je Milan Prvi na listi najgrubljih timova u CL sa 20 žutih kartona.. al ne boj se, naći će oni opravdanje i za to.. jednostavno to su takvi ljudi.. od tima koji je plenio pas igrom do mesare.. ja to ne mogu da izdržim.. jednostavno nemam želudac za to
eto druže mrki, to je to.. ne moraš da me razumeš, ali moje je bilo da ti odgovorim.. nikada neću navijati protiv ovog tima, ali jedno vreme sigurno neću ni za njega.. i kao što rekoh, do nekih lepših vremena.. poz.
Ja koji si ti retaed majko moja. Davno sam vec vidjeo da si nevidjeni komad budale. Al' sad si prevrsio svaku mjeru. Jeblo ti ono svedsko djubre mamu. Ibra (osvojio sva prvenstva gdje god je igrao: Ajax 2 prvenstva, Juventus 2 prvenstva, Inter 3 prvenstva, Barca 1 prvenstvo, kupova i superkupova, 2 puta najbolji strani igrac Italije, 2 puta najbolji igrac Italije, najbolji strelac Italije, najljepsi golovi,...i sve to do svoje 29.godine, Interovi navijaci su ga zvali Il genio) treba da grli i ljubi, tolerise i savjetuje, jedno razulareno, nezahvalno, samozaljubljeno, sebicno, bezobrazno, izkompleksirano, arogantno,...jos nedoraslo deriste. Taj mali bi lajao na zvijezde kad bi kojim slucajem dostigao Ibrine visine. Ali, naravno, nece nikad. Pa slijepac vidi da Ibra gine za ekipu a taj mali samo misli o sebi, da on bude u prvom planu, boli ga kurac i za rezultat i za ekipu. Jedan djecak od 22 godine, veliki talenat, ne smije se ponasati onako kao se ponasa. Mnogi talenti su otisli u kurac a vjerovatno ce i on, zbog svog ponasanja a i veoma slabe konstitucije.
Imao bih jos mnogo toga reci na ovo tvoje sranje, ali....
Momci ja sam jos uvijek optimista. I mislim da mi mozemo proci Tottenham. Nada zadnja umire. Navijam i navijacu za Milan bez obzira kako igra i ko igra u njemu.
Barsa sinoc izgubila od Arsenala, a Ibra im prosle godine uvalio 2 gola u Londonu (naravno, pored Inieste, Xavia,..).
Per aspera ad astra!
(02-17-2011, 06:38 PM)Rosson3r Wrote: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=79364
Ovo bas zvuci kao nesto sto bi nasa uprava mogla da uradi,
to je nakako u njihovom stilu...
Gora mi je ova vjest nego onaj poraz protiv Tottenhama
02-17-2011, 08:18 PM
(This post was last modified: 02-17-2011, 08:21 PM by eki111.)
(02-17-2011, 07:58 PM)adis Wrote: (02-17-2011, 06:38 PM)Rosson3r Wrote: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=79364
Ovo bas zvuci kao nesto sto bi nasa uprava mogla da uradi,
to je nakako u njihovom stilu...
Gora mi je ova vjest nego onaj poraz protiv Tottenhama Ovi nasi izgleda rade po sistemu "KAD JE DZABE I SIRCE JE SLATKO"!!!
Izgleda da ce Gattuso biti kaznjen samo jednu utakmicu (plus jednu zbog zutih kartona) jer UEFA ga nije optuzila za NAPAD vec samo za nesportsko ponasanje, to je danas izjavio jedan od celnika press centra u Nyonu.
FORZA MILAN
(02-17-2011, 06:38 PM)Rosson3r Wrote: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=79364
Da, tacno je. Casseti dolazi u junu kao zamjena za Odda. Igrac nije u prvi 11, vec rezerva koja je tu ako zatreba jer ima iskustva. Takodjer dogovoren ugovo sa Mexesom. Od juna znaci potpisuju MExes i Casseti za Milan. Mexes kao starter jer Nesta je vec gotov, a Casseti kao iskusna rezerva. Takodjer jedna predivna novost za sve nas Rosso-nere: Seedorfu nece biti produzavan ugovor. Ovo protiv Tottenhama je bila kapa koja je prelila casu. Uredu je da se desi koja tekma u kojoj te ne ide, ali kod Seedorfa je to vec postalo redovno. Allegri je izjavio da mu on vise ne treba, i ako on ostane i dalje trener Milana, Seedorf 30.06.2011 raskida sve igracke papire sa Milanom. Napokon. Jos kad bi covjek to odma poceo primjenjivat i nedat mu vise ni minute na terenu, ja bi bio najsretniji
@ Mecong, pazi drug, Ibri svaka cast. On je zasluzan za ovu sezonu, al mene malo nervira sa izrazima. Prije dvije sedmice je za MediaSet izjavio ja nisam nigdje vezan. Ko kaze da necu zaigrat za Man City? wooow, u pitanju je naravno ugovor od strane milana. Ibra je uvidio da je majstor i da sve zavisi od njega, pa vjerovatno zeli veci ugovor u Milanu (poznato je da je bio najplaceniji Italijan u Interu: 13,5 mil. €), a Galliani to ne dopusta. Znaci covjek je otvorio mogucnost City ako mu ponudi veliku sumu da je spreman preci tamo. Al dobro, to je Ibra. On je takav i gotovo. Ali sa druge strane, pa ne mozes tako za Pata. Vidis da ga voli svaki rossonero, jbg. ja ga i dalje smatram nasim malim djetetom. Znam da je sebican, znam da zeli veliku slavu, ali ne mozes odma: ne volim igrat s Patom. Pa objasni to na drugi nacin, objasni malom kako da se ponasa, reci mu u cemu je stvar. Jer napokon imamo ono sto se u fudbalu trazi: tenk i sprinter. Jedan na kog idu sve lopte koje u stanju da zaustavi protivnike, i ostavi prostor sprinteru da istrci i zabije gol. Al izgleda da Ibra zeli svu slavu (napomenit cu njegovu zadnju sezonu u Interu kad se ljutio na Ballotelia i saigrace sto zabijaju golove, jer je htio titulu golgetera, i psovao im na terenu da mu dodaju loptu da on zabije).
Princ i London? DA, mozemo proci. Ali koliko je to realno? nije ovo vise Kakin Milan, gdje smo bili prejaki, gdje smo mogli trcat 90 minuta, gdje smo stizali protivnika, i bili u mogucnosti napravit gol sansu sa svi strana. Ovo je surova stvarnost da smo sada niko i nista u Europi. Treba nam par kupovina? Ne, nama treba potpuno novi sistem. Treba nam 7 igraca i covjek koji zna svoj posao na klupi, koji je upoznat sa Svijetskim fudbalom a ne samo sa Calciom. Daleko smo mi od stare slave.
Al zato ona konjina na klupi ima jasan cilj: MORANJE mu je Scudetto i Coppa Italia. Ako to ne osvoji, nadam se da ce ga Galliani nabit i njega i onog njegovo Lazzaria.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Corriere: Pato za Ramosa?
Pozivajući se na španjolske izvore, talijanski dnevnik Il Corriere dello Sport tvrdi da se na relaciji Milan-Real Madrid dogovara posao koji bi brazilskog napadača "rossonera" trebao poslati među "kraljeve" odakle bi na San Siro stigao španjolski branič...
Silni problemi s ozljedama udaljili su Pata iz udarne Milanove momčadi, a u pitanje se dovodi i može li, odnosno koliko dobro, surađivati sa Zlatanom Ibrahimovićem u napadu u kojem sigurno djeluje i Robinho. S druge strane, u Realu su, navodno, spremni odreći se Ramosa unatoč ugovoru kojim su ga vezali do 2016. godine. Napadač im je, dodaje se, potreban budući da Francuz Karim Benzema nije bljesnuo kako se od njega očekivalo.
U Milanu napadačku križaljku žele riješiti dovođenjem Cityjevog Marija Balotellija koji bi, ostane li Pato na San Siru, stvorio gužvu u vrhu napada momčadi. A, obrani "rossonera" potrebna je i "svježa krv".
http://www.nogometni-magazin.com/newspro...o_ita_news
Cuo sam i ja za ovo. Na Gazzetti se takodjer spominje. Kao Real se smatra favoritom, posto su kupili Kaku tako misle da i u ovom slucaju su oni prvi kupci. Po meni, veoma veoma veoma glup, mozda i preglup transfer. Pato je dragulj koji se moze utalit za vecu sumu. Ramos ce trazit visoku platu, znaci opet par milioncica manje u kasi, jest dobar ali nije dobar za te pare. City je vec izrazio zelju da uzme Pata, a u slucaju da Carletto ostane u Chelsea, onda bi i oni usli u borbu za Patkicu. U cijeloj toj guzvi mozemo sigurno izvuc 60 mil.€ i za te pare dovuc jednog dobrog beka koji zna svoj posao, Gansa, i naravno u slucaju prodaje City mozemo dobit koji popust na Balotellia.
Ja sam za sve opcije, ali nikako za ovu da se patkica da Realu za jednog preskupog Ramosa.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Neka nam daju Ramosa i Kaku a mi njima Pata...
Nek nam vrate Haseta, Elvisa, Bruce Leea, a evo im silikoni, atomska i CIA  pp
|