Milanezi s Balkana
Postajemo prava šprdnja od kluba...Bacca se za svoje ponasanje izvinuo na drustvenim mrezama svima od trenera do navijaca ... a ispod slike mu komentarise sadasnji trener Brocchi..."Grande Bacca" ...i onda milion hastagova kao neka napaljena klinka...Boze sacuvaj....i sad kao mi navijaci moramo da popusimo foru i kontamo kako je sve ok i super...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kaznjeni smo od saveza sa 3 000 eura zbog onog performansa sinoc Big Grin Zato sto je kasnila utakmica 4 minuta zbog plesa Big Grin Nadam se da su od Nivee dobili vise Big Grin
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
http://www.football-italia.net/83199/mil...oned-again

The date for the sale of Milan to a Chinese group keeps being postponed as Silvio Berlusconi won't let go of the club's control.

According to La Repubblica, Berlusconi's first deal with investor Robin Li, originally scheduled to be formalised in mid-June, has now been delayed to a date still to be defined.
Reply
Evo, da se i ja javim živ sam. Pošto sam shvatio da nije izlaz u samoubistvu, ideje, na koju sam došao nakon nepravednog otkaza smeću koje je je izjavilo da nikad u karijeri nebi mogao trenirati Milan i time dokazao da je svoja riječ i svoj stav, najvažnija stvar u životu.
Taj neviđeni fudbalski mag, taj vanzemaljac, ta ljudska veičina kojemu je njegova riječ sve, je toliko zadužila AC Milan da predlažem jedno kolektivno spaljivanje u Vareseu, da bi čitav svijet vidio kroz kakve muke mi istinski navijači Milana prolazimo.
Na ovom forumu mogli smo pljuvati Anćelotija (5 titula prvaka Evrope sa AC Milan), Inzagija (2 titule prvaka Evrope), Alegrija(1 titula seria A), možemo proklinjati dan kada je Berluskoni preuzeo ovaj klub i dan kada je doveo Galijanija (jer nam je ovaj toliko zla nanio da je to neoprostivo), ali ni u kojem slučaju ne smiješ išta reči protiv stručnjaka jer je on svojim trenerskim znanjem (ipak je on prije Milana kao najbolji rezultat karijere ima 7 mjesto sa Sampdorijom) ,nas, maestralno vodio do pobjede na Olimpicu protiv Lazia i doveo nas do finala kupa preko irazito jake Sampdorije (koju je po vašem mišljenu dupelizac i neznalica Broki takodje dobio) i fantastične Alesandrije. Takođe je pokazao i Brokiju ko je mačak odigravši 0:0 na gostovanju kod Karpija. Upoređujući te dvije utakmice (protiv Karpija u gostima i ovu protiv Karpija kući) možemo vidjeti koliko je Ac Milan izgubio odlaskom stručnjaka (još jednom upozoravam ako ste labilnije prirode može vam se desiti da vas proročanski glas navede na samospaljivanje zbog nepravde učinjene stručnjaku). Da bi sve ovo ostvario on je potrošio samo 90 miliona, tako beznačajnu svotu u današnjem fudbalu. Da su mu dali još 90 vjerujem da bi se uspio upustiti u borbu za 3 mjesto sa Romom, Interom i Fiorentinom, velikanima koji u svom sastavu imaju igrače kao što su Manolas, Džeko, Keita, Toti, Florenzi, Melo, Ljajić, Jovetić, čak i jedan Brozović, kakav je to fublaski velemajstor. Da ne spominjemo Firentinine velemajstore, Kalinića, Zaratea, onog ćelavog Španca, haloo Badelja i ostale.
Za borbu sa Insigneom, Albiolom, Mertensom i kompanijom bi ipak trebale mnogo veće pare, 200-300 miliona.
Reply
Sinisa nema pojma, i to je svima jasno. Al dobro je da je otjeran. Žao mi je sto nije ranije. Jer ovako barem i onim budalama je jasno da Brocchi nema pojma, jer to smo mi navijači skontali sa Pippom neki već i sa Leonardom, i da na ljeto treba dovest pravog stručnjaka.  Pazi ovaj scenarij: Sinisa ostavljen do kraja sezone, naravno kup će izgubit jer nema pojma to je i pticama na grani jasno, i mjesto Sinisa da se mjesto Brocchiju. On ti sjebe cijelu momčad, krene sezona i poslije 5-10 tekmi dobije nogu, dovede novog trenera i naredis mu da učini cudo sa smećem koje je doveo Brocchi. 
Ovako je sada jasno da Brocchi neće vodit ekipu slijedeće sezone i da će se uzet normalan trener i dat mu normalnu momčad. Zato izdržite još ovi 5 utakmica i onda je kraj. Ja naprimjer necu gledat ni jednu Big Grin čak ni finale jer su me sinoć razočarali do te mjere da sam prestao bit navijač Milana do 22.05.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Koji normalan trener? Big Grin Mi u najboljoj varijanti mozemo da pevamo sa onim iz Sasuola. Da li ti to lici na normalnog trenera?
Ja bojkotujem dok raspala pedofilcina ne proda klub jer pre toga nema napretka - dotle gledam rezultate na teletekstu i eventualno procitam koji clanak na portalima posle meca. A ovo sto sjajni Broki predvodi Balotelija ,Boatenga i Meneza to neka pedofil uzme svog festera za ruku pa neka gledaju sa svojim navijacima slepcima-poslusnicima.
Reply
(04-22-2016, 10:51 PM)kakabanja Wrote: Na ovom forumu mogli smo pljuvati Anćelotija (5 titula prvaka Evrope sa AC Milan), 

Kojih 5? Big Grin 
Realno kakve je timove Anceloti imao na raspolaganju bilans trofeja mu je prilicno "mrsav" ,tako da generalno ne bismo smeli biti zadovoljni njegovim ucinkom na klupi. I ne zaboravi ,dva najveca fijaska novije istorije u Evropi smo doziveli pod njegovim vodjstvom - LaKorunja i Liverpul.
Reply
@kakabanja posto ocigledno ne znas da napises sta zelis da kazes i pises on nekim prorocanstvima i pises pravu suplju pricu...mjesas Pippa kao igraca i kao trenera...na ovom forumu a ja sam ovde od 2005. nikad niko nista ruzno za Pippa reko kao igraca...Ovo oko Carla ti je @Sampinjoj sve napisao, a sto se tice Allegria ja licno ga ne volim jer nema muda kao trener i to je sve...imo je 5x bolju ekipu od ove Mihine pa nije osvoji titulu..npr jedini put u karijeri da Ibra ne uzme titulu prvenstva je samo sa Allegriem...
A kopiracu ti svoj post da shvatis poentu...niko ovde nije advokat Mihajlovica, niti pljuvac Brocchia ovde se radi samo o buducnosti Milana...

"Ovde se uopste ne radi o prezimenima trener,a niti koje trener...radi se i poziciji i mjestu i funkciji trenera...kako se ta osoba ko god bio uopste ne postuje i kako nije vazna...kako na tu poziciju moze doci bilo ko, pogotovo poslusni kao sada ovaj trener Milana...a svako ko ne slusa neke Berlusconieve nazovi savjete bude smjenjen bez obzira na rezultate bez obzira na situaciju i atmosferu u timu i bez obzira na misljenje struke...

Zato ne mogu da vjerujem da je par vas podrzalo smjenu jednog trenera u Milanu u mjesecu aprilu 7 utakmica prije kraja sezone, kao da smo jebeni Palermo...o tome se ovde radi a ne o Mihajlovicu ili Brocchiu ili Pippu...da je doveden neki trener koje je medju top 5 i da je potpisan snjim ugovor na 2 i vise sezona onda bi mogao i shvatit ali ovako to je samo predstava Berlusconi da pokaze svima ko je glavni...sujeta i ponos koji ce dovesti Milan na grane na kojima je bio 1986 kad je preuzeo klub..."
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
I da se ja ogradim na vreme Big Grin Ne kazem da je Anceloti los trener ili neznalica ,jednostavno mu se nisu poklopile kockice da izvuce maksimum iz igraca koje je imao na raspolaganju. Desava se mnogim velikim trenerima ,nije to nista strasno...
Greska "genijalaca" iz uprave je sto su ga drzali toliko dugo na klupi i sto nisu pokusali da pronadju nekog drugog trenera koji bi mozda postigao bolje rezultate.
Reply
(04-23-2016, 12:40 PM)Maji_TZ Wrote: @kakabanja posto ocigledno ne znas da napises sta zelis da kazes i pises on nekim prorocanstvima i pises pravu suplju pricu...mjesas Pippa kao igraca i kao trenera...na ovom forumu a ja sam ovde od 2005. nikad niko nista ruzno za Pippa reko kao igraca...Ovo oko Carla ti je @Sampinjoj sve napisao, a sto se tice Allegria ja licno ga ne volim jer nema muda kao trener i to je sve...imo je 5x bolju ekipu od ove Mihine pa nije osvoji titulu..npr jedini put u karijeri da Ibra ne uzme titulu prvenstva je samo sa Allegriem...
A kopiracu ti svoj post da shvatis poentu...niko ovde nije advokat Mihajlovica, niti pljuvac Brocchia ovde se radi samo o buducnosti Milana...

"Ovde se uopste ne radi o prezimenima trener,a niti koje trener...radi se i poziciji i mjestu i funkciji trenera...kako se ta osoba ko god bio uopste ne postuje i kako nije vazna...kako na tu poziciju moze doci bilo ko, pogotovo poslusni kao sada ovaj trener Milana...a svako ko ne slusa neke Berlusconieve nazovi savjete bude smjenjen bez obzira na rezultate bez obzira na situaciju i atmosferu u timu i bez obzira na misljenje struke...

Zato ne mogu da vjerujem da je par vas podrzalo smjenu jednog trenera u Milanu u mjesecu aprilu 7 utakmica prije kraja sezone, kao da smo jebeni Palermo...o tome se ovde radi a ne o Mihajlovicu ili Brocchiu ili Pippu...da je doveden neki trener koje je medju top 5 i da je potpisan snjim ugovor na 2 i vise sezona onda bi mogao i shvatit ali ovako to je samo predstava Berlusconi da pokaze svima ko je glavni...sujeta i ponos koji ce dovesti Milan na grane na kojima je bio 1986 kad je preuzeo klub..."

To je suština al' jbg kad se ne vidi dalje od toga da je čovek Srbin i Interista, zrelo do bola  Devilol
Devilcool
Reply