Umro Cesare
Maldinijev tata, i velika zvijezda Milana koju je Galliani istjerao iz kluba kad je poceo sa svojim osvajanjem svakog segmenta Milana
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Auuu
04-03-2016, 03:47 PM
(This post was last modified: 04-03-2016, 03:53 PM by ensar7.)
Jebem ja familiju ovom "faca" Mihajlovicu. Poslije onakvi pizdarija Meneza, on opet igra hahahaha
Nema Šta, Sinisa je bas pokazao "da ima muda" u ovom klubu
Jebi se i nosi se iz Milana đubre jedno
I napomenut da je Suso postigao hattrick sa Genovom i Faraon protiv Lazia, ali oni nemaju pojma naspram SuperCazza, Meneza i fenomena Boateng
Mihajlovic zna! Mihajlovic zna ko zna igrat i ko može igrat! Mihajlovic zna
To se dešava Milanu već 5-6 godina, nemaju pojma kod nas pa proigraju u drugom klubu, Mihajlović je nov u celoj priči. Takođe je 90% navijača htelo da vidi leđa toj dvojici.
Al' što jes jes zasro je, 11 mrtvih konja je izveo na teren. Gledam uporedo sa Lesterom, tamo svaki igrač da mu tim dobije a kod nas svako za sebe igra.
04-03-2016, 09:09 PM
(This post was last modified: 04-03-2016, 09:16 PM by Sampinjon.)
Ocekivao sam da ce odigrati jednu za Maldinija i gristi do pobede pa razmontirati Atalantu ,ali nemotivisana stoka ostaje stoka. Kamo srece da govna uopste znaju ko je bio Cezare.
Jbga ,sad ide Juventus ,pa tri otpisana ( Karpi ,Verona ,Frosinone) ,Roma i na kraju Bolonja. Sest utakmica do kraja i bod prednosti u odnosu na Sasuolo.
Mihajlovic je posle utakmice zakljucao igrace u karantin i nece ih pustiti napolje do utakmice sa Juventusom.
"Dva boda u četiri utakmice, to je neprihvatljivo. Izvinjavam se navijačima i preuzimam odgovornost. Sada ćemo ići u karantin dok se situacija ne poboljša. Upozorio sam ekipu da stvari moraju da budu drugačije. U fudbalu ništa ne može da se uzme zdravo za gotovo. Sada moramo da pazimo šta rade ekipa iza nas, a ide nam utakmica sa Juventusom. Moramo da igramo sa pravim stavom. Idemo u karantin da pokušamo da pronađemo rešenje. Ako sam posle 31 utakmice u Seriji A i dalje ovde i pričam iste stvari, to znači da postoje slabosti. Očigledno je da postoje oblasti koje čak i treningom i posvećenošću ne možemo da poboljšamo" ,rekao je Mihajlović...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Pa covjek vise ne zna sta da radi. Mora ih poslat u karantin jer nisu normalni. A evo Gatuzo se javio da u svoji 15 godina nikad nije bio u karantenu, jer ikad bi gubili nikad nisu bili mentalno toliko slabi, a uostalom sumnjam da bi iko otisao, jer su imali ciljeve i znali velicinu kluba. E bravo, upravo to fali danas. Ali kako da to imas kad ti Gallijani dovodi govna u klub, i sta ti ocekujes od njega? Da on cijeni San Siro? Jebe se njemu za San Siro i Milan.
Zalosno kakva je ovo ekipa, da jedan Milan, ej Milan salje igrace u karantin hahahaha Ovo danas je bila sramota nad sramotama. Nit su imali zelje nit volje za igrom. A i Mihajlovic je kretencina nad svima njima. Jebo mu Menez i onakve izmjene. Sve sto je valjalo otjerali smo iz kluba a zadrzali idiote. E pa bio sretan da ne odemo u Euro League. Pa da vidim do kad misli Silvio ovako da radi pizdarije. A bas se pitam kako ce Gigi, Bacca i Romagnoli dopustit da im propadne jos jedna sezona bez Europe. Dobro Gigiju je prva sezona, ali decko moze puno bolje. A Faraona smo pokloni Romi wooooow, al doce nama Zinzaro i Caponaro i ostali NO NAME zvijezde Perugie, Cagliarija, Genove i ostali propali ekipa.
04-04-2016, 11:09 AM
(This post was last modified: 04-04-2016, 11:11 AM by Sampinjon.)
Pardon ,ima jos jedna utakmica ,mislim sa Sampdorijom izmedju Juventusa i otpisanih.
Najgore sto se isti ovaj scenario sprema i za narednu sezonu. Izgleda da ce prvi korak biti smena trenera ,koji ce biti zamenjem trenerom iste klase ,onim likom iz Sasuola. Onda je odmah jasno sta ce se dalje raditi i na sta ce liciti prelazni rok.
Izgleda ce Emeri u Milano ,ali u crno-plavu svlacionicu.
Gatuzo je legenda. Kad je izbila ona ekonomska kriza pa kad se resilo da se smanje plate igracima prvi je trcao u red i trazio da mu se smanji plata za dobrobit kluba.
Mislim da će biti i gora sezona, stalno pišu o dugovanjima što nije ni čudo jer opet ostajemo bez lige šampiona a spiskali smo 90 miliona ne leto. Dakle moraće da se popune rupe, a od prodaje kluba očigledno neće biti ništa još neko vreme.
navodno nas kupuje onaj Faraon sto drzi PSG. Danas Tiziano izjavio, a evo i na Di Mrzio site se vrti "Story", covjek pun kesa i hoce da preuzme: 100% Milana i da u Italiji takoder sve unisti. Iskreno ja sam ZA! Nek se jebu, tip nek nas kupi, nek odma iztovari 500 miliona i dovede najjace zvijezde, slijedece godine nista Europa, ali zato za 2 godine odma Ch. Liga. I vise bi mu se isplatio da kupi Milan nego PSG, jer Milan je unosniji, imas veci stadio, imas veci broj navijaca, i naravno "brand".
Ja se nadam da ovaj transfer sto prije bude odradjen i tako zavrsi era ovog usranog Milana.
Mislim, iskreno nisam za ovo. Jer ja sam idalje ljubitelj stari stvari, stari klub kojeg su vodili normalne kompanije, ali nazalost ovo danas vise ne ide. Tako da se mora nesto mijenjat. Nazalost to ne mogu biti normalni ljudi jer Silvio neda nikom klub ispod milijardu € tako da to mora da bude neki tajkun.
A ovaj je uradio sjajan posao u PSG-u
Nije dosta da tajkun bude samo bogat. Mora da bude i lud. Kao Abramovic, taj lik iz PSG ili onaj iz Mancester Sitija. Da ne zali para da udje u debeo minus kako bi "kupio" titule. Ili da ti drzava bude "tajkun" kao Realu i Barseloni.
|