Milanezi s Balkana
(03-13-2016, 06:37 PM)kakabanja Wrote: Glavni razlog ovog posrtanja je idiot od trenera, koji nema pojma, ali bas nema pojma sta radi. Pa danas smo igrali protiv ekipe kojoj je glavni igrač "naš" Birsa i mi se sjećamo kakve je partije on pružao u Milanu. Ovi naši koliko god nisu dobri, bolji su duplo od igraca Kijeva. Ali kakve koristi kad naš trener "Interista" ne zna nacrtati akciju da dodju do kvaliteta karakteristike npr. Bake.

Otkud znas da ne zna? I da im ne crta? Imas mozda papire sa raznih utakmica gde su nacrtane njegove zamisli i akcije? Nije to samo nacrtati i eto gotovo. Ostvarilo se. Treba to sprovesti u delo i na terenu. Brate ,pa nasi igraci nisu u stanju da urade osnovne stvari tipa da uzmu loptu i da je proslede napred sa vise od 30% uspesnosti. I od njih treba da ocekujemo da izvode komplikovanije manevre po terenu?
I ovih 10-tak strucnjaka i legendi kluba koji su ceo zivot u fudbalu i koji se u isti ipak razumeju "malko" bolje od svih nas ovde... Jesu li svi oni retardirani jer tvrde kako Mihajlovic radi dobar posao? Ili su mozda preko noci zamrzeli Milan pa im odgovara da ga "jedan interista" vodi u propast? Da im nije mozda Mihajlovic dao po 20 evra za burek da ga malo hvale po novinama? Svi to vide osim tebe i Berluskonija.
Nekad mislim da si ti Berluskoni koji je nekako ovladao vestinama ovog naseg jezika ,pa se registrovao ovde i dosao da truje navijace protiv Mihajlovica ,da pokusa da ih "preobrati" kako bi mu manje zamerali kad ga nasutira...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
http://www.football-italia.net/81277/mil...ery-phrase
Reply
Pa sve što je dosad uradio, uradio je naopako (osim klupe za De Jonga i Diega Lopeza). A to što legende i stručnjaci pričaju, tako su oni pričali za sve trenere u zadnjih 20-tak godina. Pa neće niko nikom da se zamjeri italijani su poznati po tom . Doduše s vremena na vrijeme pročitam i ponekog novinara (koji nema oraha u djepu) koji ima mišljenje slično mom.
Što se Berluske tiče,on je Milan kupio kad je bio skoro pred gašenjem. Pa je onda od njega napravio najbolji tim na svijetu. On je imao i pare i viziju i osjećaj da Milan povjeri ljudima koji su ga za 3 godine , od druge lige doveli to titule Šampiona Evrope, pa onda opet još 4 puta. Šta.. ne bih mu trebao vjerovati da će opet??? Zašto???!!! On je ovo stanje u kojem smo sada i najavio prije 3-4 godine u jednom intervjuu. I tada je rekao pripremite se na 5-6 godina neuspjeha, nemam više para da se nosim sa raznoraznim seljačinama koje su ušle u fudbal, ali onda će opet doći vrijeme kada ćemo pobjeđivati. I evo prije nekoliko dana je najavio 2 finala lige šampiona u 5 godina. Prošlost me uči da mu u tome (fudbalu) trebam vjerovati i ja ću vjerovati. Neću ni u kom slučaju dane kada Milan igra provoditi gledajući Real, Borusiju, Barcelonu i ove novopečene klubove.
I šta se on ima kome pravdati ako će nabiti Mihajlovića. Čime nas je to (Mihalović) zadužio. Nas navijače Milana.
Vjeruj mi, kada Milan bude igrao finale Lige prvaka, Mihajlović će računati prosjek bodova, koji će mu trenati da sa Laciom osvoji mjesto u Ligi Evrope.
Reply
Čoveče podari mi malo tog tvog optimizma, treba mi u životu! Big Grin
Devilcool
Reply
Cekaj ,jel ti stvarno verujes u tu pricu? Jel' ti izgleda posle ovoga sto smo "uradili" ove sezone da idemo u tom pravcu? Doveli smo Baccu ,okej . Mladog golmana ,koji inace nije bio u planu na pocetku sezone ,smo dobili zahvaljujuci "prokletom interisti" . Doveli smo jos dva igraca 50-50 % dal' ce mre il' ce uspe . Bertolaci nam je mreo ,Romanjoli nam je uspeo. Kucku necu ni da komentarisem. Taj nije ni za prvi krug kvalifikacija za LS a kamoli za finale.
I da li ti uzimajuci u obzir igrace koje mi ciljamo kao pojacanja za narednu sezonu (uopste necu da pominjem one koji su vec dovedeni ,tipa Vangioni) npr Pavoleti i slicno. Da li je Pavoleti faktor koji ce nam doneti dva finala LS u narednih 5 godina.? Tj ,cetiri godine ,posto prve (sledeca sezona) necemo igrati LS uopste - znaci ostaje jos 4 godine fore posle toga.
Da li je mozda produzenje ugovora Alexu ,montolivu i Hondi korak ka finalima LS ? Pa covece ,mi ne mozemo da dovedemo jednog Witsela koji je za ove nase Kristijano Ronaldo i Mesi zajedno ,a taj Witsel nije igrac koji moze da te vodi u finale LS. I o cemu onda da pricamo??? Ajde mi napisi tih 11 startnih za finale LS .Ukljuci koje god ime mislis da cemo kupiti da nas pojaca ...

Ja se bojim da kad Milan bude igrao finale LS da cemo ti i ja racunati koliko nam para treba da platimo kiriju za staracki dom...
Reply
https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80...rid_season
Ovo ti je jedan od primjera. Znaci od strane trenera pametno posložen sastav. Šta su bili Arigo i Fabio prije Berlusconija?
Reply
Sinisa za mene nije nista posebno. Uostalom, poslije onog uvodjenja Cercija kad sam mu psovao sve po spisku, on je zavrsio za mene. A onda poslije toga, kretencina nastavi dalje gurat mrtvog neinteresiranog SuperCazza. Izvini ali to ne mogu da trpim, ali bas ne mogu. To je za mene najgora stepenica uspijesnog trenera: picka koja je skontala da ce letit pa bolje ti je slusaj Gallijanija kad ti kaze ko MORA igrat. Znaci sto prije ode Mihajlovic to nam je bolje. Ali kad vidim koga ce dovest, onda znam da nece biti promjene ni poslije Sinise.

Igraci koje imamo su bas za ovog gdje smo sada. Ako zele nesto vise, onda obavezno se rijesit barem 10 igraca iz kadra i onda sanjat o necemu vecem. Drugo, igracki kader MORA biti smanjen na 20-23 igraca. Vise ti ne treba. Jer sto vise idiota, to veca mogucnost nesuglasica. A ako sa 20 igraca nas i uhvate povrede, onda znaci da ulazi neko od mladi a ne neko od ovi penzionera kome ce to biti prva tekma ove sezone. Jer za razliku od njih mladi igraju u nizim ligama vec cijelo vrijeme. Kakav ba Alex, Monto, Zapata,.. sve to sutnut i dovest novo.

A ako ti vjerujes tom tvom Berlusconiju, jer ja mu ne vjerujem, onda bi njegov cilj na ljeto trebao biti: produzit ugovor: Gigiju, Romagnioliju, De Scigliu (kao zamjena i nas igrac), Calabria, Jack, Bertolacci (sa boljim igracima oko sebe ce i on proradit), Honda (dobro bi nam dosao kao zamjena), Faraon i Bacca. Niko drugi. Nista dalje. To su igraci koji ostaju. Sve ostalo dat im slobodne papire ili prodat nekom. Ulozit na to neki 200 miliona i dovest prave igrace a ne otkupljivat klauzule (jer tako mogu i ja kupovat) i pod prave igrace se podrazumjeva 20-25 godina koji je igrao cijelu sezonu i da se primjetit da ce napredovat a ne na zalasku karijere ili neko ko rusi rekorde u Kambodza ligi. I prestati dogovaranje sa Cagliarijem i Genovom, vec igrace dovodit iz normalni ekipa. Evo: Vazquez. Pljuni milione i dovedi ga. Jesam da sam protiv njega jer ga smatram precijenjenim, ali je mali odlican za ove sadasnje panjeve. I da Gallijani nije bio cigan onaj Dybala bi sad za nas zabio golove a ne protiv nas u kupu!

I kao glavna stvar za promjenu je: Jebat mater svim tim princezama! Jer Abbiati je u pravu, ovakvo ponasanje u kabini i na terenu je SRANJE. Dobro je covjek uzeo u usta Buffona koji je svojima ocitao bukvicu za onakvo ponasanje. Ali kod nas to niko ne smije uradit. Jer sta ce Montolivo glumit kapitena? Kad je on to bio najbitnija karika u ekipi? NIkad. Bas ce on napast SuperCazza, pa taj debil odma ode se zalit Berlusconiju, i gdje tu disciplina u klubu? Znaci to treba promjenit, dat kapitensku Abateu nekom koje od maleni nogu u ekipi i koji ima MUDA da jebe mater tim princezama, ali takvi igraca nazalost nemamo.

eh ako je to cemu se ti nadas. onda imamo isto razmisljanje. Al ako cu se ja nadat nekom cudu od Berlusconija, onda je to isto kao da ce nas za 2 godine pogodit meteor i unistit zemlju.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
http://www.milannews.it/news/albertini-a...mpo-204899
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Faraon je Romin, osim ako ga odbiju, a zašto bi kad ih vodi u ligu šampiona...
Što se tiče Siniše, stavi se ti na njegovo mesto. Pustiš Maria neki put, Ćerćija da bi ga mogao bar nekom uvaliti i zadržiš posao ili ispadneš "mudonja", odbrusiš ćelavom pa pošušiš otkaz. E ali to nije mudonja ko što kažeš nego debil. Pametan trener balansira između zahtevanja vlasnika i onog što treba, kako je radio Anćeloti. I ne poredim Sinišu sa Anćelotijem samo navodim primer.
Devilcool
Reply
Projekat tipa Atletiko se stvara malo duze. I ima jedan vrlo bitan faktor koji Berluskoniju nedostaje - strpljenje . To se ne pravi tako sto za 4 godine promenis 5 trenera i 64 igraca za 3 godine.
Reply