Jeste li vi gledali montoliva na njegovim poslednjim utakmicama?! Pogotovo protiv Napolija?! O cemu pricamo? Bertolaci mozda proradi,ali ovaj nece sigurno.
Berluskoni izjavio cilj za ovu sezonu - osvajanje kupa i trece mesto. To malo da rastereti igrace,da im skine pritisak sa ledja pred bitnu zavrsnicu sezone...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Gledam sve utakmice Milana, bez izuzetka...Montolivo je defanzivno odlican, prema naprijed nekad skripi. Da ovo nije samo moje uvjerenje pokazuje podatak da u ligama petice najvise presjecenih lopti ima...sta mislite ko? MONTOLIVO! Prema tome radovati se da oon ne igra je najbalze receno glupo. Nas je problem sto nemamo kreativaca oko njega, koji bi nadoknadili njegovu nesto slabiju igru prema naprijed.
Na kakvim si drogama sinovac? Koje utakmice gledas? Kasete od pre par sezona? Gde je on to "odlican"? Sta znaci to sto "sece lopte" kad usere sve ostalo? Steta koju nam nanese na utakmicama je veca od koristi koju napravi.Na zadnjih 5 utakmica kreten bukvalno bezi od lopte,ne moze jedan pas da poveze. Ako ti je dobar vodi ga kuci a iz Milana treba da dobije sut kartu sto je pre moguce. Bas zbog tih utakmica na kojima je "odlican" ,eno vec se otimaju Barselona i Bajern za "odlicnog" montoliva.
O gluposti ne bih,vec si briljirao dosta puta na tom polju.Nema smisla da ti stavljam soli na ranu.
03-04-2016, 02:05 PM
(This post was last modified: 03-04-2016, 02:08 PM by Maji_TZ.)
@Samnpinjon.....Ja razumijem tebe sta hoces da kazes, nije Montolivo taj tip igraca sto nama treba, da se ne lazemo nije pokazo ni Bertolacci da je taj tip igraca...protiv Napolia je Montolivo odigrao najlosiju utakmicu od pocetka drugog dijela ali nemoj se hvatati samo za tu tekmu, nije posteno...
Ne kazem da je Xabi Alonso, ali se podigao dosta poslije pauze...trci puno i cita dobro igru i ima najvise presjecenih loptih...nazalost to ne realizuje prema naprijed da to uradi mi bi sad bili 3 na tabeli...
Al u ovakvoj situaciji kakvoj jesmo...gdje nam vezni red cine...Kucka, Montolivo, Poli, Bertolacci, Jose Mauris 19god i Locatteli 18 god...neinteligentno je radovati se necijoj povredi i ne igranju, plus kad zamjena za tog igraca Bertolacci uopste nije pokazao skoro pa nista do sada...
Jebg ni ja ne volim Kucku smijao sam se kad je dosao umjesto Witsela ili Soriana...ali Kucka trci, trudi se bori se...daje nasem veznom redu toliko zeljenu cvrstinu...on je jedini u veznom koji se smije potuci za svaku loptu plus odlican je u skoku...ali da igra nogomet da dadne zavrsni pas da svu tu trku i borbu realizuje to je za njega misaona imenica...
U kolkoj smo dubiozi kad nam Kucka i Montolivo drze vezni red to govori o Upravi...ali i o Mihi koji ih forsira i koji je sa njima u paru digo nivo nase igre, kad igraju ispred odbrane njih dvojica i odbrani je dosta lakse...
Ne treba prezime na dresu da bude odrednica neceg...evo Honda...npr...ja garantujem da u nasoj ekipi nema disciplinovanijeg igraca od njega...neki treneri to vole...on u ovoj taktici 4-4-2 dosta pomaze veznom redu i bekovima...cuva loptu ne gubi je cesto...zato igra...jebg da igra brze, da igra kreativnije opet kazem sad bi vjerovatno mi bili na 3 mjestu bez naprezanja...
U biti dosta igraca tu ima ispred sebe "ali" ... Meni je Honda u ovoj formaciji vise pokazao od Bertolaccia, bar zasad...ja bi volio da se promjeni to jer mislim da je Bertolacci daleko korisniji igrac ali on to ne pokazuje...jebg nije Miha carobnjak Merlin pa da ga pretvori u Pirla
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
ajmo se kladit da ce Bertolacci biti najbolji protiv Sassuola?! Sta kazete? Ja sam siguran da taj decko itekako zna igrat lopte, ali treba mu sloboda psihicka i na terenu, da ga ne jebu na sve strane i da ne mora pokrivat rupe drugima. Protiv Sassuola cemo imat odlican vezni red, i ako ona dvojica nazad ne useru i puste nekoga 1 na 1 sa Gigijem, mi nosimo pobjedu. Naravno uz uslov da Menez ne bude skrt i zeli svu slavu za sebe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Vidi,za povredu bih se slozio da je u pitanju neki igrac,poput recimo Honde,koji nema kvalitet za Milan,ali se bar trudi,jbga,izgara na terenu. Ali ovde pricamo o ljigi koja je instituciju kapitena Milana pretvorila u ruglo,sprdnju i sramotu. O igracu koji je u najvecoj dubiozi kluba,lenjo dupe iz kreveta izvlacio u podne,glumio princezu na treningu i podizao pobune protiv trenera koji su pokusavali da promene stvari na bolje?! Sta mislis jel' njega bilo briga tada za klub ili tebe i mene kao navijace? Jel' nas zalio? Jel' mu bilo tesko u dusi zbog nas? Naravno da nije,interesovalo ga je samo da strpa pare u dzep i da talasa po slobodnom nahodjenju. Tako da oprostices mi,ali zaista nemam ni zelje ni namere da iskazujem nekakvu empatiju prema njemu i pustam suze.
Jedina zelja koju imam u vezi njega je da sto pre ode iz kluba. Srecom,to ce se uskoro i desiti,odgulice jos tu jednu sezonu i cao. Tesko da cemo u tom periodu osvojiti prvenstvo ili LS,tako da njegovo ime nece biti vezivano uz neke drasticnije uspehe kluba - iskreno nije ni zasluzio da bude tako. I to mi je drago. Pseto ce u istoriji Milana dobiti stranicu bas kakvu i zasluzuje.
Sto se tice forme - covek je vec nekoliko utakmica pokazivao pad iste,sto je protiv Napolija samo kulminiralo i dostiglo dno. To plus cinjenica da Sasuolo nije laganini ekipa protiv koje "ekselencija,prepodobni i presvetli kapiten Milana,njegovo velicanstvo montolivo" moze da talasa - namece zakljucak da ce Bertolaci cak i da pruzi jos jednu losu partiju u najgorem slucaju biti na nivou montoliva. Znaci moze da bude samo bolje. To je sve sto hocu da kazem.
(03-04-2016, 03:01 PM)Sampinjon Wrote: Vidi,za povredu bih se slozio da je u pitanju neki igrac,poput recimo Honde,koji nema kvalitet za Milan,ali se bar trudi,jbga,izgara na terenu. Ali ovde pricamo o ljigi koja je instituciju kapitena Milana pretvorila u ruglo,sprdnju i sramotu. O igracu koji je u najvecoj dubiozi kluba,lenjo dupe iz kreveta izvlacio u podne,glumio princezu na treningu i podizao pobune protiv trenera koji su pokusavali da promene stvari na bolje?! Sta mislis jel' njega bilo briga tada za klub ili tebe i mene kao navijace? Jel' nas zalio? Jel' mu bilo tesko u dusi zbog nas? Naravno da nije,interesovalo ga je samo da strpa pare u dzep i da talasa po slobodnom nahodjenju. Tako da oprostices mi,ali zaista nemam ni zelje ni namere da iskazujem nekakvu empatiju prema njemu i pustam suze.
Jedina zelja koju imam u vezi njega je da sto pre ode iz kluba. Srecom,to ce se uskoro i desiti,odgulice jos tu jednu sezonu i cao. Tesko da cemo u tom periodu osvojiti prvenstvo ili LS,tako da njegovo ime nece biti vezivano uz neke drasticnije uspehe kluba - iskreno nije ni zasluzio da bude tako. I to mi je drago. Pseto ce u istoriji Milana dobiti stranicu bas kakvu i zasluzuje.
Sto se tice forme - covek je vec nekoliko utakmica pokazivao pad iste,sto je protiv Napolija samo kulminiralo i dostiglo dno. To plus cinjenica da Sasuolo nije laganini ekipa protiv koje "ekselencija,prepodobni i presvetli kapiten Milana,njegovo velicanstvo montolivo" moze da talasa - namece zakljucak da ce Bertolaci cak i da pruzi jos jednu losu partiju u najgorem slucaju biti na nivou montoliva. Znaci moze da bude samo bolje. To je sve sto hocu da kazem.
Ne iskazujem ja nikakvo zaljenje prema Monto, bas naprotiv ja mislim da on nije dorastao kapitena i prve postave Milana...ali pokusavam da budem realan na ono sto vidim...naravno ako zelimo nesto vise Montolivo u najgorem slucaju moze biti 4 ili 5 izbor sa klupe...
Ali eto vidicemo sta ce biti...
U biti Miha pokusava da napravi konkurenciju u ekipi koliko toliko...Evo sad Zapata je digo formu upravo radi toga jer je poceo kontat ili ce se truditi i koncetrisati ili ga nema nigdje..isto tako Alex...isto tako Abate i De Scglio...pa i Monto i Bertolacci...zao mi je sto Mario i Menez su u vrlo losoj fizickoj spremi pa nisu konkurencija Bacci sigurno bi Bacca bio bolji...isto tao Antonelii Bonaventura i Honda trenutno nemaju konkurenciju u Milanu..
@Ensare nemam se sta kladit...niko sretniji od mene ako proigra...vecina vas je pljuvala kad su ga kupili za 20 miliona ja sam jedan od rijetkih koji ga je tako reci bodrio i reako da treba sud donjet na kraju sezone...ali ta prica jebe ga ovaj jebe ga onaj u ekipi ne pije uopste vode...evo ti najbolji primjer Bonaventura i Bacca...skim sve oni igraju pa to je tuga ali opet guraju, trude se nesto pokazuju...Bertolacci vise ima problem glave jer je mnogo veci pritisak u Milanu nego u Genovi...odigrao je po meni dva dobra poluvremena oba u Rimu jedno protiv Lazia jedno protiv Rome...
Moguca postava za utakmicu protiv Sassuola (4-4-2): Donnarumma; De Sciglio, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Bertolacci, Kucka, Bonaventura; Balotelli, Bacca.
03-04-2016, 03:34 PM
(This post was last modified: 03-04-2016, 03:37 PM by Sampinjon.)
(03-04-2016, 03:19 PM)Maji_TZ Wrote: Ne iskazujem ja nikakvo zaljenje prema Monto,
Tako je zvucalo kad si rekao da ne treba da se "radujemo njegovoj povredi". Jel' treba mozda da mi bude zao sto se povredio? Iz razloga koje sam naveo nije zasluzio da mi bude zao zbog njegove povrede. Ako je povreda razlog da on ne bude na terenu(kad vec nije odluka trenera) - nemam problem sa tim.
A ko god da mu je trenutno zamena,nece biti gori od njega.Nije moguce odigrati gore nego protiv on protiv Napolija.Zakoni univerzuma to ne dozvoljavaju.A bas ta utakmica je kulminacija njegove trenutne forme.Bolje da Lokateli stice iskustvo nego da mi ovaj kao neki tantus siri ruke po terenu i mlati glavom kao da mu je bubasvaba usla u uho.
Jbg, ja samo dajem neke svoje utiske, posteno, bez nekih emocija prema bilo kom od igraca, evo mene je licno uvek Abate ubijao i nervirao, ali poslednje vreme se vidi i kod njega da igra bolje. I sam bih voleo vise da je Bretolaci bolji od Montoliva, ali trenutno ne ostavlja takav utisak. Jos je zajebanije sto tu levu stranu treba drzati sa Bonaventurom i Antonelijem, koji mnogo napadaju. Mozda ako se zamene, pa Kucka ode levo kao protiv Alesandrije, Honda i Abate bolje podrzavaju defanzivu.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
03-04-2016, 04:21 PM
(This post was last modified: 03-04-2016, 04:24 PM by Maji_TZ.)
(03-04-2016, 03:45 PM)Jovola Wrote: Jbg, ja samo dajem neke svoje utiske, posteno, bez nekih emocija prema bilo kom od igraca, evo mene je licno uvek Abate ubijao i nervirao, ali poslednje vreme se vidi i kod njega da igra bolje. I sam bih voleo vise da je Bretolaci bolji od Montoliva, ali trenutno ne ostavlja takav utisak. Jos je zajebanije sto tu levu stranu treba drzati sa Bonaventurom i Antonelijem, koji mnogo napadaju. Mozda ako se zamene, pa Kucka ode levo kao protiv Alesandrije, Honda i Abate bolje podrzavaju defanzivu.
@Sampinjon i @Ensar su pravi emotivci  ...
Salu na stranu, i ja mislim da bi trebalo pokusati Bertolaccia na desnoj strani kad vec ne igra defanzivu na zeljenom nivou...ali sto se njega tice sve je do glave...prvo bolje pruza partije na gostovanjima...znaci da se jos nije rijesio tog pritiska San Sira...a vece obaveze koje ispunjava prema timu vise u Milanu nego u Genovi vjerovatno ga koce u napredovanju i mora da se navikne malo na sistem igre gdje nije glavni igrac...nesto slicno Saponari...
Ja u nedelju ocekujem dosta od De Sciglia...zadnje dvije utakmice na desnom beku odigrao je dosta bolje ... Sassulo je vrlo dobar u odbrani cvrsti su nazad...Acerbi je za neprepoznat koliko bolje igra...Cannavaro gine...Vrsaljko jedan od bolji bekova u ligi...Milan protiv njih ima los skor, al mislim da Miha ima dobar skor protiv Sassula
Sta ocekujte vcrs Roma - Fiorentina?
|