Milanezi s Balkana
Iz nikakve igre imamo dobar rezultat Big Grin Jos jedna frljoka,malo srece,pa da pobedimo Big Grin
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Dobro, sve najbolje ekipe su popadale na San Paolu tako da je ovo odličan rezultat. Ja ipak ne mogu da budem zadovoljan, ovim gubimo šanse za lš, nismo ni pokušali da stignemo do pobede. Razumem da se ne treba vaditi u 2. najtežoj utakmici u sezoni ali opet...
Verovatno najbolja partija Abatea i Zapate ove sezone, neprelazni su bili. Montolivo kako sam rekao usere se protiv svake jače ekipe, nadam se da Mihajlović planira pojačanje na njegovoj poziciji, on ne može sledeće sezone da bude prvotimac.
Dakle sad je i sigurno da smo tamo od kad smo se ustalili najbolji posle vodećeg dvojca i u ravni sa Romom. Sledeće sezone kad Siniša sve to dodatno ukomponuje i uz 2-3 solidna pojačanja možemo lagano do lige šampiona. Osim ako ga ne šutnu i dovedu novu marionetu, e onda smo najebali.
Devilcool
Reply
Koja dva kloca: Ballo i Menez. Znaci ne mogu da shvatim koja budala dopusti da nji dvojica zajedno igraju. Pa eto koliko su odigrali, u to isto vrijeme je Zapata više pretrcao od nji dvojice zajedno. Žalosno.  Sve se nadam da ćemo imat sreće kao Bologna sa nama, ali kreten izbaci Baccu i Nianga da bi dao ovim dvijema budalama da igraju. A nešto sere na prošloj tekmi u vezi Ballotelia.  E moj Miha, ti si picka, a ne covjek
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Daj o čemu pričaš? Mario je zadržao svaki put loptu kad je do nje došao, jedina prilika u drugom delu je došla posle njegovih minijatura kad je navukao na sebe trojicu i napravio višak. Izmena je bila odlična jer baš takav igrač treba pred kraj koji će je zadržavati jer smo išli na remi. Baka s druge strane se nije video, naravno ne kritikujem ga on nije takav igrač.
Meneza ni ja ne podnosim ali zna da pojebe svakog na otvorenom prostoru, sasvim logičan potez.
Devilcool
Reply
Solidna partija, ali mi nije jasna svrha ovog otvorenog igranja na bod.
Reply
Ma ovaj bod je "ko kuca" Smile Nasa je nesreca u tome sto kad smo mi pcoeli da igramo, pcoeli su i ostali, uz to imali su poprilicnu bodovnu prednost, tako da je malo frustirajuce to da napravis niz od 8 utakmica bez poraza a i dalje si 6. Medjutim, treba nastaviti ovako do kraja, nikad se ne zna, vec sljedece kolo nasi rivali igraju neke teske utakmice Inter gostuje Juveu, Fiorentina ceka Napaoli. Jos se moze stici to trece mjesto, mada ja sam realno zadovoljan i sa ligom uefa od ovakvog igrackog kadra. Treba biti realan Wink
Reply
Realno sa ovakvim pristupom trebali bi do kraja dobiti sve osim Juventusa ( nadam se da cemo i njih). I
Reply
Mihajlović je to malo poslozio i bore se oni i sve je to ok ali to je prosjeeeek prosjek. 

Igramo kao kukavice to me najviše iritira i iako je Silvio megaloman nešto je i točno i njegovim rijiečima. 
Montolivo je sramotan bio, a Bertolacci jos gori. Kucka se bori to je barem ok. Honda daje balans ali je on zapravo potuno neproboja naprijed, on ne moze napraviti višak. Jedini Bonaventura to može, i Menez, koji je totalno ne fit. Vidjeli ste kako je spor. Nije igrao vise od 6mj covjek. 

Balo je bio solidan, dobro je svoje odradio. Abate i Zapata odlični ali to mi je jedna od 10. Antonelli je prosječan igrač isto.
Nadam se da ćemo dofurati neke vezne, barem jednog srednjeg i jedno krilo koje moze igrati 1 na 1 jer smo zapravo vrlo bezopasni.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Odbrana 90 minuta i bod. Jbga,to nam je realnost. Mene je najvise bilo strah da se ovi nasi tantusi u poluvremenu,nakon onog gola,ne naloze,pomisle kako znaju da igraju fudbal i u nastavku krenu da se nadigravaju sa Napolijem i da popusimo 2-3 gola do kraja.
Gadna utakmica u nezgodno vreme.Sreca i Lacio je usrao pa nam se nije primakao.Vi gledajte ove napred ja cu nazad-da nas neko ne iznenadi u finisu sezone Big Grin
Posebno bih istakao Montoliva koji je jos jednom pokazao zasto ni pod kakvim uslovima ne treba da dobije produzenje ugovora.
Sledeci je Torino,kod kuce - realno ne bi trealo da bude problema,ali sa nama se nikad ne zna.Ovi neka se kolju medjusobno,neko ce prosuti koji bod.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Pa to ti govorim, ubacuje Meneza i Balotellia da bi zatvorio tekmu. Znaci isli smo na bod. A ono sinoc je daleko od sjajnog Napolija. Znaci po toj logici, nemamo mi sta da se nadamo nekom trecem mjestu. Euro League, uz to da se nadamo da ne dobijemo nekog jakog u play offu i da i tu ispadnemo, i taman nam. Kakva ba Champions League. Sa onakvim razmisljanjem ko sinoc, i onakvim igracima, daj ba nemoj da se brukamo tamo da nas BATE Borisow nabija na San Siru. Euro League do decembra, onda ispadanje ili kao treci ili u play offu u februaru, i nadat se da se radi Europe dovuce koji normalan igrac u ekipu pa da slijedece sezone ganjamo Ch. League. Jer iskreno ove sezone od nas su bolji: Juve, Napoli, Roma, a Fiore nam bjezi 8 bodova. ciao ciao

A jucer sam se nadao nekom kontranapadu da i mi njih iznenadimo kao sto je nas Bologna. Ali ipak velika je mentalna razlika izmedu napadacko nastrojenog Juventusa, koji vjeruje u pobijedu protiv Napolija do 91' i picki iz Milana koji samo gledaju da se nekako izvuku. Jbg, najvise me boli sto smo bili ispred Juventusa na pocetku sezone i sanjali veliko, i ocekivao da ce se nesto promijenit, i sad vidim da Juve opet gazi sve pred sobom jer imaju urodjen taj pobjednicki instikt, a mi... dobro sampijon rece, vidjet ces da cemo usrat nesto protiv Torina. Nismo mi ozbiljna ekipa.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply