02-07-2016, 08:24 PM
(This post was last modified: 02-07-2016, 08:27 PM by Sampinjon.)
Sta je ostalo na klupi najbolje govori podatak da smo mec zavrsili sa DVE izmene. I to nije prvi put ove sezone. A zasto? Pa zato sto covek nema koga da ubaci u igru. Jer bilo sta (sta a ne ko) da udje sa klupe moze samo da unazadi igru. Bilo sta odmorno sa klupe je gore od vec umornog na terenu. Galijani-misli o tome.
E da,a posle trener kriv.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
02-07-2016, 10:21 PM
(This post was last modified: 02-07-2016, 10:40 PM by Maji_TZ.)
(02-07-2016, 08:24 PM)Sampinjon Wrote: Sta je ostalo na klupi najbolje govori podatak da smo mec zavrsili sa DVE izmene. I to nije prvi put ove sezone. A zasto? Pa zato sto covek nema koga da ubaci u igru. Jer bilo sta (sta a ne ko) da udje sa klupe moze samo da unazadi igru. Bilo sta odmorno sa klupe je gore od vec umornog na terenu. Galijani-misli o tome.
E da,a posle trener kriv.
Nakon meca Miha je izjavio da su obje izmjene bile prinudne...valjda i to nesto govori...mada smo sa Niangom na lijevoj strani dosta bolje izgledali....i Kucka i Niang su povrjedjeni i sutra ce se znati koliko ce i da li ce odsustvovati sa terena....
Mi se borimo za to jebeno 3 mjesto sa tri ekipe (Fiorentina, Roma i Inter) koji su u 2016 god, jako jako losi.. u direktnim dvobojima smo osvojili 7 bodova, ali evo gledam ih ova zadnja dva kola...Fiorentina je pobjedila Carpi u 93 min, juce se protiv Bologne na jedvite jade spasila...Inter je dobio Chievo ali je zadnji 10 min visio im gol, danas protiv Verone su stigli zaostatak ali su na kraju imali srece Verona pogodi stativu i profulase dobru sansu, plus Inter dade drugi gol iz offside...Roma ni sama ne zna kako je pobjedila Sassulo, mnogo srece i onaj promasen penal...evo vcrs protiv Samp vode ali nista posebno, sve nazor....koliko srece za Romu da zadrze ovo vodstvo...malo je reci da nisu zasluzili pobjedu..valjda se sve ovo na kraju vrati
Stvarno ne mogu da vjerujem kako nismu ovom Udineseu ugurali i drugi gol danas sreca pa ce odmorti 7 dana....iako 6 bodova u 14 utakmica nije preveliki zaostatak pogotovo sa trenutnom formom protivnika, mislim ipak da mi nemamo sta trazit(kratka klupa, prevelika ovosnost o pojedinim igracima itd) sto @Huss kaze treba pokusati sacuvati to mjesto koje vodi u LE...
A Miha ako ne izbori 3 mjesto dobice otkaz na kraju sezone....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
ne mozes pobijedit kad ti igraju SuperCazzo i debil Boateng. Aj majke ti objasni kako uradit bilo sta naprijed sa 2 idiota na terenu, koja samo setaju a s loptom znaju samo egoizam provodit? Nazalost povredio se Niang i tako da nam je cijela tekma propala, jer nismo imali Bonaventuru. E sad napokon shvatate nasi prvi 11. I svaki put kad idiot Sinisa promjeni taj sastav, tj. izostavi bez pravog razloga samo jednog od ti prvi 11, ja navijam za protivnika. Pa jebo mu Balotelli mater da mu jebo. To je toliki pacijent i idiot, i on ga jos brani na pressici. Ma idi bolan naguzi tu guzicu pa nek te zguzi kad ga toliko hvalis, jebo ti SuperMario sve po spisku. Zalosno koliko smo losi kad nema osnove igre, tako smo jadni bili. Bacci jednostavno nije isla lopta, a ovi ostali su kao marionete. Daj ba, nemoj da se lazemo, koji cemo mi k... u Ch.League? Pa ova ekipa je jedva, al bas jedva za Euro LEague. Nemoj da se brukamo po Evropi, bolje da udemo u EuroLeague, ispadnemo u grupnoj fazi jer nam to dostoji, i da napokon neko smjeni idiota Gallianija, da bi se doveli pravi igraci u ovaj klub, a ne pacijent Kucka, ili SuperCazzo, ili ostavio sjajni slavni velicanstveni Allah Bog otac Menez koji ce da cuda kroji po nasem San Siru kad uzme loptu u svom sesnestercu i predribla svakog igraca i zabije skaricama gol, jer za dodat ili slavit s igracima nikad nije ucio.
DObro nam je i ovo 6to mjesto, taman koliko smo vrijedni, iako bi radije da smo osmi jer nam to vise prilici. I na svu zalost imamo usranu Coppa Italia pa cemo dogurat nazalost do Finala, jer smo trebali ispast vec u osmini Finala. Jer smo kurac od ekipe.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Ma dobro nije to bas sve tako, neke na forumu malo emocije vise ponesu. U prvom poluvremenu su igrali lose, ali u drugom je bilo nekoliko dobrih prilika pogotov ona kad je Bertolacci pogodio precku i lopta s gol linije se vrati u teren, onda Montolivov sut pod precku pred kraj utakmice, kao i nekoliko sani za Baccu...sve u svemu pristup je bio dobar, jednostavno nekad te ne ide ali ti se to zato vrati onda kad igras lose a pobijedis. Jednostavno sezona je duga tako da se te stvari izravnjaju, negdje nezalsuzeno remiziras a negdje nezasluzeno pobijedis tako da je dugorocno nula uglavnom.
Ja sam od početka očekivao slabiji plasman ali Inter i Fiorentina se polako raspadaju, može se lako desiti da završimo ispred njih. Ali Romu mislim da nećemo stići, sa Spaletijem će to biti sve bolja ekipa.
Slažem se da je možda i bolje da idemo prvo u Evropa Ligu. Jeste luzerski i glupo mi je što to kažem ali za više od toga nismo, ako se sredi ovo sa Bee-om pa na leto dovedemo par igrača i ukompunujemo ih dogodine onda se možemo vratiti na veliku scenu.
A mislim da će i 4. mesto biti dovoljno sledeće sezone jer će Englezi ispod Italijana.
02-08-2016, 12:27 PM
(This post was last modified: 02-08-2016, 12:33 PM by Sampinjon.)
Sve je to lepo na papiru i na ovom nasem forumu. Ali kao sto Maji gore napisa. Na kraju sezone ce Mihajlovic dobiti otkaz,jer zaboga nije ispunio deliricnu fantaziju uprave o trecem mestu. To sto je svako,ali bas svako ljudsko bice na planeti sem galijanija i Berluskonija znalo da od toga nema nista - nema veze,jer ipak su oni strucnjaci veci od svih. Oni znaju najbolje.
E onda dolazi trener kvaliteta istog kao Mihajlovic,ili jos goreg(najcrnja opcija Broki) i iiiiiiiiiiiiidemo iz pocetka. Taj trener ce da da blagoslov za otkup ugovora Govnotelija od Liverpula,aminovace produzenje saradnje Boatengu,Montolivu,Hondi i slicnima,pojacanja ce traziti iz naravno Djenove,jer zaboga to je ekipa krcata zvezdama i supertalentima,cudo jedno kako ne osvajaju trecu titulu za redom. I onda idemo u peti ili sesti uzastopni pohod na Ligu Sampiona,koji ce opet propasti zahvaljujuci "nesposobnosti trenera". Da bi onda,gle cuda,na leto 2017....
A voleo bih da Mihajlovic pozivi sto duze na klupi,jer boljeg tesko da ce nam uprava kupiti,a ovako dok je on trener Arena Sport prenosi svaku utakmicu Milana bez obzira ko je protivnik. Pa to nije bilo nikad  Lepo ko gospodin covek pred tv i cao. Da je trener Broki tog luksuza ne bi bilo
A za Ligu Evrope,ja se slazem. Necu da gledam Milan-Bajern 1-6
Bacca: "Izvinjavam se navijacima zbog one propustene sanse kojom sam mogao da donesem pobedu, moram jos da napredujem."
Jedan slabiji meč i evo šta kaže. Šteta što ne igra u jačem Milanu.
(02-08-2016, 04:39 PM)Red and black fan Wrote: Bacca: "Izvinjavam se navijacima zbog one propustene sanse kojom sam mogao da donesem pobedu, moram jos da napredujem."
Jedan slabiji meč i evo šta kaže. Šteta što ne igra u jačem Milanu.
Al se po meni iskupio dobro asistencijom za gol...
@Sampinjoj...Miha je dobio ultimatum...ili LP ili cao...njegov nasljednik 90% ce biti Conte...a Miha ima 3 igraca 96 godiste na klupi...ima golmana 99 godiste, glavnog stopra 95 god i drugog napadaca 94 god....ima super Baccu i odlicnog Bonaventuru...ima dva rekreativca Ballotelia i Boatenga....i vjecno povrjedjenog Meneza...ima vezni red daleko najslabiji od svih 6 provoplasiranih ekipa....ima nezadovoljne Diega Lopeza Mexesa Luiz Adriana i do skora De Jonga...i tri ne bas pouzdana beka....
I onda Galliani kaze imamo sanse za LP iako su nam protivnici jaki....A Roma dovede samo dva igraca prema naprijed i ta dva igraca u 3 utakmice skupa imaju 3 gola i 2 asist ( Elsha i Perroti)...i vjerovatno ce i dalje napredovati pogotovo Perotti...ali Milan je potkovan Boateng Balloteli i Menez su nasa pojacanja
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Ja inace uvijek stajem na stranu trenera zbog ove ucmale uprave, ali objektivno Miha mozda i nije savrsen takticar, ali to nadomjesti izuzetnom sposobnoscu da motivise ovu prosjecnu bagru. Sjetitie se samo kako su izgledali prvih desetak kola, kao pravi luzeri, porazena vojska...a sada se vec primijeti kod njih vece samopouzdanje i motivacija u svakom mecu. To samo moze biti zalsuga trenera. Generalno ni Alegri nije bio los trener, Seedorf sa nekom harizmom pogotov, jedino sam oko Pipovih sposobnosti sumnjicav...ljudi nama nije problem trener, ko god imalo razmislja svojom glavom shvatice da u Milanu trenutno igraju vecinom prosjecni igraci i to je to. U Milanu od prije deset godina bilo bi mjesta jedino za Baccu u prvih 11 i na klupi za Bonaventuru, Nianga i mozda Romagnolia. A ovi ostali bi igrali u Veroni, Atalanti i Genoi
Pre tacno 30 godina Berluskoni je postao vlasnik Milana. Ko bi rekao da cemo posle svega jedva cekati dan kada ce otici iz kluba.
|