Milanezi s Balkana
O jebem ti Galiani sve po spisku kad je i slepac znao kakav će igrač da bude samo ti nisi
https://www.whoscored.com/Articles/jlti0...Role-Alive
Devilcool
Reply
Mozemo se nadati El Gaziju pod uslovom da Adriano ode. To je otprilike sve sto cemo raditi do kraja prelaznog roka. Saravi je zvanicno u romi. forza galijani . ni liga sampiona vise nije daleko...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Joj koji odron od igre, pa ovi momci iz Alesandrie samo gledaju kako da se rijese lopte i mi protiv takve ekipe moramo iz penala, koji je vise sretan. Poli, De Scilio, Baloteli...ne zna se ko je gori
Reply
http://www.football-italia.net/78962/gal...milan-buys
Evo i ozvanicio je.
“Some might criticise me, but I think Milan’s squad is competitive. In January we won’t bring anyone in, as we are well covered.
“I hope in Serie A that Milan can climb a few more positions, because sixth isn't enough.”

Govedo se sprda sa nama.
Reply
Mi se protiv treceligasa pola utakmice branimo, o sunce ti jebem na stza smo spali. Pa u finalu ce nas poniziti...samo se nadam da nece biti juventus jer nam onda slijedi jedno 3-4 komada, sa interom mozda i mozemo nekako izbjeci blamazu.
Reply
Eto ko je gledo vcrs utakmicu sve mu je bilo jasno...ekipa bez Bonaventure Bacce, pa cak i Bertolaccia i nazalost Montoliva ne moze da osigura sigurnu pobjedu..
Balloteli ne moze da udje u sansu, Honda fula prazan gol, Niang kao da gadja stativu...Poli i Jose Mauri nista...ne mogu da drze tempo...De Sciglio u trku vise ne zna primit loptu...Zapata svojim neznanjem i panikom bi zbunio i Maldinija...Luiz Adriano isto izgubljen

Ako vama par sa foruma koji pljujete stalno na Mihu poslije vecerasnje tekme nije jasno koga on trenira i s kim "ima posla"...onda ja ne znam...
Pa Balloteli nema snage da izdrzi 20 min.Boateng trenira s nama od septembra on nema snage da odigra 45 min...
Ova ekipa nema zamjenu za Bonavneturu...nema desnog veznog, nema zadnjeg veznog, nema desnog stopera, nema rezervnog ljevog beka i nema kvalitetno rjesenje na desnom beku...mogu se oni zvat Abate i De Sciglio ali ovo sto pruzaju na terenu nije na nivou Chieva ...

I onda Galliani kaze dobro smo popunjeni...nece niko doc....iako je otiso Cerci, iako je otiso Elsha...iako ce otic i Nocerino...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Poslije vecerasnje utakmice meni je jos jasnije sa kakvim trenerom imamo posla. Igraci: nemotivisani, nepripremljeni, nece da trce, zahoravljaju primati lopte, gadjaju stative, pogresno stoje na terenu.... Sta on radi na treninzima.
Reply
Hahahah pa ti si lud čovek Big Grin
Baloteli promaši 2 puta loptu u zicerima, promaši lob koji treba trećeligaš da pogodi, Poli pravo u golmana sa jedanaesterca, Niang 1 na 1 stativu, Honda skoro prazan gol i tebi je trener kriv Big Grin
U Milanu je apatija koja vlada mnogoooo dublja od trenera i tako će biti do korenitih promena.
A i ova Alesandria mislio sam da zna nešto kad je došla daleko, stvarno su trećeligaši.
Devilcool
Reply
Ja večeras navijam za merdu jer su oni jedini koje možda možemo pobijedit. A dobro bi nam došla Europa slijedeće godine, da se malo uozbiljimo al haj. Vidjet ćemo večeras. Iako sumnjam, Juve je prejak
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Kad vidis sta sve ovaj Milan moze,shvatis da stvarno nije svejedno.Specija ili Aleksandrija-svakako nije svejedno,jer da je sinoc bila Specija-ko zna...

Navijamo za merdu + da pokupe par povreda negde pred kraj utakmice. Neki bitniji igraci. Win Win Big Grin
Reply