01-24-2016, 10:26 PM
Pobjedom u sljedećem kolu uz "kiks" Fiorentine dolazimo na 5-6 bodova 3 mjestu.
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-24-2016, 10:26 PM
Pobjedom u sljedećem kolu uz "kiks" Fiorentine dolazimo na 5-6 bodova 3 mjestu.
01-24-2016, 11:06 PM
Uz ove oscilacije tesko do lige prvaka. Realno i objektivno maksimum je liga evrope. Al i za to se jos treba potruditi. Ide nam na ruku sto se Roma raspala a i Inter polako posustaje.
01-24-2016, 11:35 PM
Svaka čast Juventusu! Od ničega, propale ekipe, bez sazaljevanja kao pickica bore se za scudetto! Woooow respect
Mislim da bi Galliani trebao dovest Niy Jong Souna i Akonu Nosonudy kao pojačanja za odbranu i vezni red, iako možda bi nam dobro došao neki amerikanac u napadu Tom Brady zabio 76 golova u collegu prosle sezone kad su igrali na male, i naravno svetrojica za 0€. To su prava pojačanja. Jebes Witsela, Steerlinga, Konoplyanku, Vidala, i sve igrače koji znaju fudbal, bitno je da je 0€ i da niko ama bas niko nema pojma koje taj igrač niti je ikad čuo za njega. Meni smeta ono đubre na klupi koje kurac radi a ne posao i smeće koje se dovodi u ovaj klub pd nazivom: igrač.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
01-25-2016, 11:59 AM
Kako od niceg? Ljudi imaju jednu te istu (najbolju) odbranu vec 5-6 godina. Tu je manje vise ista i veza uz par novih igraca, kao i u napadu. Hoces reci da je ovaj Juventus losa ekipa? E jebiga ja onda nemam pojma o fudbalu.
Kakabanja,svi oni pobrojani treneri ti imaju losiji ucinak od Mihajlovica. Doduse,nama je vec pet godina trener kriv za sve lose u klubu. Jel moguce da nikome ne pada na pamet da bi problem mozda mogao lezati negde drugde?Evo,i ja cu od sad da navijam da Mihajlovic dobije otkaz,(a verovatno ce ga dobiti uskoro,mozda vec ako izgubi od merde,jer ce cilj uprave biti postignut,a to je da se iscrpi vreme u ovom prelaznom roku a da se ne uradi nista,kako bi se u medjuvremenu mogao ganjati MrBee,kako bi se eventualno na leto bahatilo njegovim,a ne Berluskonijevim novcem.Ovako fino cemo dobiti novog trenera,uz obrazlozenje kako nema vremena da se tim ozbiljnije pojaca,ali uz "konsultacije sa njim" ce se napraviti strategija u vezi dovodjenja igraca na leto
I naravno deo navijaca ce opet da "popusi" tu foru ) . E lepo,kad i on ode,pa dodje sledeci a rezultati ostanu isti ili malko gori,onda ce se mozda takvima poput tebe otvoriti oci.Nezavisno od toga,smatram da ce veliki korak unapred za Milan biti da se oslobodi navijaca poslusnika,retosa koji klimaju glavom na svaku odluku uprave i podrzavaju je. Izadje galijani i kaze " doveli smo tog i tog,dobar je to igrac" . Oni zdusno klimaju glavom- jeeeeesteee. Galijani kaze "nas cilj je LS,imamo kvalitet za to"... Oni egzaltirani klicu "Daaaaa,imamo kvalitet" . Dodje galijani i kaze "nasi igraci su superzvezde kriv je trener koji ne zna sa njima" ,a oni naravno svi u glas "kriv je treeeeneeeer".... E kad se te sramote koji se usudjuju reci kako vole klub,a ustvari podrzavaju one koji su im klub koji navodno vole,razrusili i bacili u blato,pretvorili u sprdnju za ceo svet...kad se njih oslobodimo,mozda ce odzvoniti i ovoj upravi,a svanuti Milanu... A sto se ovih igraca tice,to treba po receptu Lacijala od pre deseteak ili vise godina....doci na trening i malo "motivisati"... Izostavis Baccu i jos neke,kao sto su i lacijali izostavili Mihajlovica i jos neke...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
01-25-2016, 01:34 PM
Ja isto tako nisam za smjenu trenera, jer treneri se mijenjaju a isti problemi ostaju. Ocito je negdje drugo problem. Najvise u glavama ovih koji trenutno igraju za Milan. Pa jebote ako ste gledali Juventus-Roma, kako samo trce i ginu za svaku loptu a osvojili su tolike titule. I onda se sjetis igraca Milana koji pri rezultatu 2:2 minutu izvode aut i generalno trckaraju po terenu sem par izuzetaka. Njima Mihajlovic treba opalit po par samara prije svakog treninga
mislim, da ih malo razbudi i natjera isto kakva lijena goveda
01-25-2016, 02:11 PM
Samo se maskira problem i gubi vreme. Mi evo vec pet godina dajemo "sansu" raznim "strucnjacima" za koje se u startu zna da nisu kapacitet da ispune nerealna ocekivanja uprave.I u tim ocekivanjima prodje pola decenije.Kamo srece da ne prodje jos toliko,jer od leta opet krecemo u neki novi "ciklus stvaranja velikana".A pravi problem se maskira i gura pod tepih. I onaj Inzagi,koliko god bio suntav kao trener,nije on kriv. Bio je deseti. Jaka stvar.Neko bolji od njega bi bio mozda sedmi,sto nam znaci isto koliko i njegovo deseto mesto.Nista.Nit je donelo evrope nit ispadanja iz lige,pa da se radujemo ili potresemo.
A sto se ove sezone tice,tacno 31-vog avgusta u ponoc,kad je zatvoren prelazni rok,svako ko je zeleo da iznese iole realisticnu procenu je znao da od LS nema nista.Ovi sto su se zavaravali i delili nerealna nadanja-izvolite uzivajte. Ali znajte da ste pogubili duplo vise zivaca od nas koji smo sve sagledali realno,pa vidite ko je bolje prosao.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(01-25-2016, 02:11 PM)Sampinjon Wrote: Samo se maskira problem i gubi vreme. Mi evo vec pet godina dajemo "sansu" raznim "strucnjacima" za koje se u startu zna da nisu kapacitet da ispune nerealna ocekivanja uprave.I u tim ocekivanjima prodje pola decenije.Kamo srece da ne prodje jos toliko,jer od leta opet krecemo u neki novi "ciklus stvaranja velikana".A pravi problem se maskira i gura pod tepih. I onaj Inzagi,koliko god bio suntav kao trener,nije on kriv. Bio je deseti. Jaka stvar.Neko bolji od njega bi bio mozda sedmi,sto nam znaci isto koliko i njegovo deseto mesto.Nista.Nit je donelo evrope nit ispadanja iz lige,pa da se radujemo ili potresemo. Upravo tako...vec 3 godine na ljeto prodaju foru "novi Milan, novi pocetak" ... Da Miha nije prvi izbor za trenera to se znalo od 1 dana kad su molili Anchelottia da se vrati...kad ih je Carlo odbio tad se vec znalo koliko "ozbiljno" je to novi Milan...i to valjda svima treba biti jasno...Miha je trener koji je tek usao u trenere nazovi B-kategorije, ali kao takav daleko od tog da je smio dopustiti onoliko isprobavanje formacije, preturanje igraca i iskoristavanje igraca... Sad je izgleda skontao na cemu je, pa nesto pokusava da napravi...jednostavno on nije kalibar da promjeni mentalitet i filozofiju igracima kao sto su Abate, Montolivo, Bertolacci, De Scglio, Mexes, Zapata, Nocerino, Kucka, Niang i ostali...to su igraci koji pod pritiskom medija i navijaca samo misle o jednoj stvari "KAKO NE IZGUBITI UTAKMICU" ...NIKO NE RAZMISLJA KAKO POBJEDITI..pa zato ovo sto @Huss kaze kod 2:2 idu polako sa izvodjenjem auta, ne zure, ne razmisljaju kako napraviti nesto u napadu.... Mihajlovic sada trenutno, a vjerovatno nikad nece biti sposoban trener da promjeni mentalitet od svojih igraca...to vjerovatno moze neki desetak trenera na svijetu, ali zato ljudi su masno placeni i zele dokaze da ce Uprava stati iza njihovi ledja .... Nakon Carla i one prve sezone Allegria "na prepad", Mihajlovic je trenutno najbolji po rezultatima trener Milana...svidjalo se to nekom ili ne....Milan ne treba kukati za 2:2 protiv Empolia, Milan treba kukati za propustene prilike na San Siru ( Verona, Bologna, Atalanta) za remi protiv Carpia, za remi u Torinu...tih 5-6 bodova mi bi sada bili 2-3 boda od mjesta za LP.... Niko ne brani Mihajlovica i ja prvim ne misim da je on dobro dugorocno rjesenje za Milan, grjesio je on i to dobro, od pogresne formacije, pogresne izbora igraca, pa do pogresnih izmjena u toku utakmice...ali niko ne moze reci da nesto ne pokusava, da se ne trudi...mozemo mu zahvaliti na Donnaraoummi i Romagnolio, pa i na Niangu... Evo danas ne pressici je izjavio da De Jonga pokusava na poziciji stopera stavit i da se dobro pokazao...eto dokle to ide..pa kao da je FK Drina Zvornik...povrjedi se Ely, povrjedi se Alex i on pokusava De Jonga....i onda kad uprava dovede nekog poput Rannochie onda mi svi kazemo bolje on nego De Jong...eh dok se upravo ta neprofesionalna atmosfera pravi u Milanu, i ta nefudbalska prica kruzi kad se spomene Milan do tad ce Milan igrati ovako TOPLO-HLADNO.... I do tad cemo mi bez potrebe se svadjati dali je Miha kriv ili Uprava ili zajedno... Sto se tice Juventusa, pa njih je samo Allegri na pocetku sa 4-4-2 unazadio i to je to...kad je vratio na Conteovu formaciju 11 pobjeda zaredom...sta hocete...doveli provjerenog Khediru, doveli beka kojeg po Evrope trazi...doveli najboljeg mladog napadaca na svijetu...doveli napadaca koji u svakom timu kojem je igro zabijao dvocifren broj golova...vratili mladog stopera...istina otisla im 3 vazna igraca ali su ih i dobro zamjenili...samo je trebalo malo vremena da se uklope...doveli krilnog igraca koji je u Fioretini ubijao...Sve ciljana i ispravna pojacanja, kod nas toga nema od 2010. i Scudetta....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-25-2016, 04:42 PM
ama Juventus je odlicna ekipa! Zasto? Zato sto su polako natjerali jebene igrace da se uklope u tim, a ne da tim uklapaju njima. Zato sto oni imaju princip, zato sto imaju palicu da im jebu sve po spisku kad glume princeze. A mi imamo kurcinu. Nemamo mi nista. Huss spominjes JUve - Roma kako letaju, pa pogledaj svaku ekipu Serie A, svi letaju. Lazio vodi u Firenzi 0:1 u 85toj Lazijali letaju za loptom, trce, ganjaju, pokusavaju napravit nesto (naravno kao epilog toga je drugi gol za 0:2), ali kad smo mi ove nase princeze vidjeli da tako letaju? Kad? Recu vam ja: Svaki put kad smo ih hvalili i dizali u zvijezde. Jer Princeze kad se razlete mi ih velicamo i govorimo wooow, tako i treba. Pa jebote zivot, to im je posao! To moraju na svakoj utakmici da cine, a ne samo kad im se digne kurac. Jebem ja cijeli ovaj sastav Milana. Svaki put kad zabijemo gol je onda kad se jebeni Bacca mora vratit nazad da uzme loptu. Pa jebote zivot taj Bacca bi u Bayernu bio golgeter. On sa normalnim veznim redom bi valjao golove ko na traci. A ovdje se mora patit sa debilima. Bacca idi molim te! Drag si mi kao igrac, igras srcem za ovaj klub, al za tvoje dobro idi dalje, jer ovaj klub te samo unistava. Ovo je govno od kluba, najvece sranje koje postoji. Ja svoje dijete nebi dao da trenira pod ovom upravom. Ponavljam: Poserem se ja na ove NASE "igrace" !!! Eto koliko cijenim oni 27 papaka. Naravno cast izuzetcima (Gigio, Roma, Calabria, Jack i Bacca). Ovo ostalo nek prodaju cim prije to bolje.
Al iznenadit ce nas nas Galliani sa novim Kambodzancima, igracima koje niko od nas nikad prije nije cuo. Evo iskreno: Ko je od vas znao za ovog 28godisnjeg Argetinca??? Ajmo iskreno, jel ga iko ikad primjetio ili spomenuo? Ili evo da se vratimo: Costanta gluposti i onaj Kambodzanac iz Francuske? Jel ih iko ikad do sad skuzio, zapazio i volio da se dovedu? Jel? Al smo zato hvalospjeve sastavljali o Saponari, Aubameyangu, Darmianu, ali Galliani ih je poslao pod nazivom: "nema te pojma". Sve sto valja otjerali smo, sve sto niko ne zeli, sav Svjetski otpad, smo doveli u klub i dali im bogate ugovore. Nocerino i Diego Lopez, imate moju punu podrsku, ostani te u klubu i sjebite nas do kraja. Nemoj te odlazit negdje za manje pare, vec uzivaj te kad vam je Bog (Galliani) poklonio zlato na tacni: ne moras radit nista a dobijas bogate pare za to. Zato fino, odradujte treninge da vas ne mogu kaznit, i primajte plate na konto. Unistite nas do bola, jer smo to i zasluzili kad smo kao navijaci najvece svijetske picke, koje podrzavaju ovu upravu. Davni dana se moglo uradit nesto protiv ovoga, ali pickice ovo dnevno podrzavaju i odlaze na jebene tribine San Sira. Al zato Irriducibili se spreme, odu na trening i jebu mater onim princezama, skinu ih u gace i snimaju ih. Al haj to uradi nasima? Hos kurac. Nemamo mi muda, nemamo muda ni za sta. Forza Milan
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
01-25-2016, 05:23 PM
Ma potpuno je glupo pričati o treneru pored Berluskonija i Galianija. Evo vam Sari i Sousa koji su napravili neki bum ove sezone, ja potpisujem da bi oni sa Milanom bili šesti i da bi ih pljuvali kao Mihajlovića.
Ej bre Juventus bio u najgorim govnima koje mogu da zadese klub a mi na vrhu Evrope. Da vidimo šta je usledilo. Njima dolazi Anjeli, diže ih iz Pepela, radi najbitniju stvar u Italiji tj. pravi stadion. Marota pronalazi Vidala i Pogbu, pravi Galianija magarcem i direktno mu uzima pare za Teveza, kradu nam Pirla. Pa ti su ih igrači doveli gde su danas, od prodaje pojedinaca i novca od lige šampiona ljudi sad uzimaju najbolje što mogu, još imaju i najbolje mlade igrače u Italiji da dominiraju još 10 godina. A naša 2 genija? Berluskonija zabole za klub, stadion ćemo još 100 godina deliti sa govnarima. Galiani dovodi besplatne igrače i istrošene zvezde, svakog drugog koga proda vraća u klub pošto ih niko ne želi, daje masne ugovore običnim luzerima i ne može ih se rešiti. I onda trener kriv, jebeš trenera, mislite da bi Klop npr. došao kod nas? Morgen malo, šta ima onda da čekam da šutnu Mihajlovića.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|