Milanezi s Balkana
Dobiće nas sa 1:0 ko što urade u svakoj drugoj utakmici, a mi ćemo na sreću da se vadimo Big Grin
Devilcool
Reply
(01-24-2016, 03:29 PM)kakabanja Wrote: Poredjenje nigdje veze. Inace Suso evo dvije sedmice vjezba matematiku pa zabi dva gola. Kod ovog strucnjaka je nabij loptu pa mozda do nekiga dodje.
Empoli je inace prepun genijalaca. Dobro im matematika ide.

Poredjenje ima veze jer kao sto ne mozes imbecila da naucis da racuna tako ne mozes montoliva ili hondu nauciti da budu igraci. Nema kapaciteta. Parabola razvitka je odavno okrznula maksimum i sad je na strmoglavom padu prema dole. Sto se kaze,ne moze od babe devojka,od govana pita,itd...
Suso,jbga videcemo,kao sto je receno lakse je u manjoj sredini,manji pritisak i sve to...Jedan od razloga zasto mnogi fudbaleri talasaju po manjim klubovima,a u velikim ostanu vecita nadanja i neispunjeni potencijali.Nije biti vrhunski fudbaler rabota za svakog.
A poredjenje Empoli - Milan je na mestu. Mislim,Empoli isto djubre ko i mi. Nije valjda da mislis da smo nesto bolji od njih? 
Imamo Baccu? Sta nam vredi kad nema sa kim da igra. Postali smo klub za sredinu tabele isto kao i Empoli. Daj Galijaniju jos 5 godina fore i veruj mi da cemo se grcevito boriti za opstanak.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ma sta i ako daje golove Suso u Genovi? Valdja vam je jasno da zadnjih par sezona nas problem nije dati go, nego kako ga sacuvati! Pogledajte go razliku pa ce vam sve biti jasno. Dali smo vise golova od Intera, ali smo zato primili 25 dok je njihova odbrana najbolja u ligi.
Reply
Covjece skoro svi nasi igraci su reprezentativci necega. Porediti ih sa imbecilima - nigdje veze. Samo za razliku od nas igraju nesto. A to sto igraju nije zasto sto su fenomeni vec sto imaju kakvog takvog trenera na klupi.
Reply
Koga? Cega? Gvineje Bisao i Gambije? Lako je talasati za Japan protiv Indonezije ili Kambodze,pa ono bi pobedila i moja ekipa iz ulice. A neki u tim reprezentacijama su bar okruzeni koliko tolliko normalnim igracima ,za razliku od onih u Milanu,na stranu motivacija.

[Image: 0ZFjeNmtqtA.jpg]
Reply
Nisam znao da se tako lako postaje reprezentativac necega. Pogotovo Japana. Inace ostale ekipe protiv kojih igramo na kontre, Empoli Atalanta Djenova itd. su prepune tih reprezentativaca. Ma mozemo se mi mahniti praviti (jer mu prezime zavrsava na ic) ali lik je ubjedljivo najgori trener Milana od kada ih ja pratim (1989).
Reply
Za neke reprezentacije je dovoljno da zaigras u Evropi pa da te automatski proglase za glavnu uzdanicu nacije. Recimo Bertolingar kada je dosao u Crvenu Zvezdu odmah je postao najveci idol medju mladom populacijom u Cadu,pa cak i najplaceniji sportista te zemlje u istoriji. Mozda ce galijani uskoro da se okusa i na tim fudbalskim trzistima.
Opet u neke reprezentacije te pozovu kad si na vrhuncu karijere,pa kasnije kad skomolas i ofucas se ostanes jos malo na konto "stare slave" cisto da nabacis po neki rekord po broju nastupa i slicno. Opet u neke trece reprezentacije te zovu ono cisto da budes na papiru,kao neki bekap u slucaju neke katastrofe tipa da pola tima dobije ovcije boginje ili slicno.A to sto si kvalitet da budes u rezervi ne znaci da si automatski u rangu sa reprezentativnim prvotimcima. Opet,imas i onih ljudi koji kad igraju za reprezentaciju osecaju poseban motiv,dok se za klub ne trude toliko... Tako da "reprezentativac" je sirok pojam.
Sto se trenera od 89-te naovamo tice - Tabarez,Saki(drugi mandat),Kapelo(treci mandat),Terim,Zakeroni,Cezare Maldini,Leonardo,Sedorf,Inzagi...Pa proberi slobodno... Neka ti to "ic" u prezimenu,koje pominjes ne znam iz kog razloga,ne bude kriterijum po kojem vagas. I pritom ne zaboravi da Mihajlovic od svih njih ima ubedljivo najgore igrace.
Reply
Ja ne kazem da je Honda vrhunski igrac ali da je bolji od Zelinskog i Lasanje to je sigurno. A ovaj je ubjedljivo ali ubjedljivo najgori. Ovaj apsolutno nema nikakve igre, a potrosenih na njegove preporuke brdo para, sto ga cini losijim od Inzagija. Plus sto je sto je Inzagi Milanista a ovaj kurava Interova.
Znaci lista najgorih po meni
1. Ovaj
2. Inzagi
3. Leonardo
4. Terim
5 Tabarez
Reply
Pipa je nemoguće zajebati, on blage veze nije imao o vođenju ekipe, po meni bio najgori trener lige.
Siniša je doveo Bertolaćija i Romanjolija, jedan sjebo drugi nije.
Devilcool
Reply
Pa logikom sampinjona. Ako ovaj ima imbecile Pipo je imao imbecile na kvadrat. Ali kod Pipa ja sam vidio neku ideju u igri a kod ovoga je apsolutna anarhija.Ali ovo sto ovaj izvodi je Coca cola championship
Reply