Milanezi s Balkana
Meni Romanjoli nije bio los. Ali Antoneli boze sacuvaj oba gola njegova. Ovaj mali na golu kod drugo a ni kod prvog nije mogao nista. Mozda prvi i nekako.
Reply
(01-23-2016, 10:47 PM)kakabanja Wrote: Meni Romanjoli nije bio los. Ali Antoneli boze sacuvaj oba gola njegova. Ovaj mali na golu kod drugo a ni kod prvog nije mogao nista. Mozda prvi i nekako.

Evo ti dokaz da kod prvog gola nije kriv Antonelii...puko je vezni red...stoper izasli visoko...pogledaj da Antonelli cuva vec jednog igraca i onda morao trcat na jos jednog...cist gol na dusu veznog reda...Bertollaci plus Montolivo...prolaze pored njih kao da ih nema...

https://www.youtube.com/watch?v=g65uvbu4QYw

Daleko od tog da pravdam ekipu, jer realno nisu zasluzili pobjedu...jedan gol vrlo sretan jedan iz malog offside...ali kod 2:1 za Milan, cist penal nam nije sviran i vjerovatno bi mec bio gotov
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ko visoko leti, brzo pada!
Kao što šampion reče, pobijedimo Fiorentinu i odma se uzdigli kao da smo velesila, i to po 3-4 put ove sezone, i onda dobijemo odma hladan tuš. Neka, tako nam i treba. Zato sto manja očekivanja od ove ekipe, to bolje je za živce. Moja su jasna: apsolutno propala sezona i ništa novo na planu transfera i Europe.
Tako da mme mogu samo iznenadit da ispadnu u Serie B, a medu prvi 5 nas ne vidim niti zamišljam. Ostaje samo Coppa, Al i tu bi mogli dobit po ušima, ipak mi smo Milan a ne neka ozbiljna ekipa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(01-23-2016, 10:29 PM)kakabanja Wrote: Moja mama je kriva. On ih i bira i trenira.

Odakle ih bira? Iz Galijanijevog rostera poznatijeg kao horde propasti? Jel ti znas da je kroz klub za zadnje tri godine od igraca prodefilovalo 64 duse? Pa bokte da je Barbara otvorila bordel tol'ko ih ne bi proslo. Tesko da su treneri krivi za to. A po tome koliko se vecina tih "igraca" zadrzala u klubu dovoljno govori o njihovom "kvalitetu".

Sto se treninga tice,hajde ovako. Naci cu ti jednog imbecila sa IQ-om 48 ,a ti ga spremi za matematicku olimpijadu,pa neka nam se sunce nase vrati makar za trecim mestom,ne mora bas prvo. Onda ces shvatiti kako ne mozes nekoga da naucis necemu ako taj neko nema kapacitet da prihvati zananje koje pokusavas da mu usadis.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(01-23-2016, 10:44 PM)Maji_TZ Wrote: I protiv Fiorentine smo pustili loptu protivniku ali smo daleko bolje stojali, trcali, stvarali pritisak, ali ovo protiv Empolia nista...lijeno sporo bez snage bez emocije...
...najgora partija Romagnolia ove sezone...

O tome ja pricam sve vreme. To se jednostavno potrosi i psihicki i fizicki jer nema kapacitet da veze vise od 2-3 utakmice na zadovoljavajucem nivou.
Romanjoli,ocekivano,mislim nekad se moralo desiti,ne moze ni on da igra celu sezonu na relativno visokom nivou,iskreno cudim se da je do sada i napravio tako dobar ucinak obzirom na to koliko godina ima i sa kim igra.

Baloteli...pa mozda najbolje govori Mihajloviceva izjava da "kad bi on(Miha) trcao kao Baloteli mogao bi da odigra svih 90 minuta"...
Reply
Najbolje je Maccarone juce opisao situaciju u danasnjem Milanu....

Massimo Maccarone: "Kada sam ja igrao u Milanu morao sam otići iz kluba jer su mi konkurencija bili Shevchenko, Weah, Bierhoff i Maurizio Ganz. Danas je na San Siru potpuno drugačija situacija i mislim da bi s 36 godina imao veće šanse igrati u dresu Milanu nego s 20."
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Pazi sad.Dosao je Galataraj u Milano po Luiz Adriana. Oni ga hoce na pozajmicu,Galijani zeli odmah kompletan transfer. 'Ajde tri puta pogadjajte kako ce se na kraju sve zavrsiti Big Grin
Reply
(01-24-2016, 12:36 PM)Sampinjon Wrote: Odakle ih bira? Iz Galijanijevog rostera poznatijeg kao horde propasti? Jel ti znas da je kroz klub za zadnje tri godine od igraca prodefilovalo 64 duse? Pa bokte da je Barbara otvorila bordel tol'ko ih ne bi proslo. Tesko da su treneri krivi za to. A po tome koliko se vecina tih "igraca" zadrzala u klubu dovoljno govori o njihovom "kvalitetu".

Sto se treninga tice,hajde ovako. Naci cu ti jednog imbecila sa IQ-om 48 ,a ti ga spremi za matematicku olimpijadu,pa neka nam se sunce nase vrati makar za trecim mestom,ne mora bas prvo. Onda ces shvatiti kako ne mozes nekoga da naucis necemu ako taj neko nema kapacitet da prihvati zananje koje pokusavas da mu usadis.
Poredjenje nigdje veze. Inace Suso evo dvije sedmice vjezba matematiku pa zabi dva gola. Kod ovog strucnjaka je nabij loptu pa mozda do nekiga dodje.
Empoli je inace prepun genijalaca. Dobro im matematika ide.
Reply
Čekaj bre ljudi ja nisam gledao doduše ali Empoli kida u poslednje vreme i ovde su bili domaćini, ja ne znam kako vam je ovo iznenađenje. Mi smo šestoplasirani i to nema Boga da se promeni do kraja. I sa tom Forentinom se radi pogrešno uzdizanje kao posle pobede nad Laciom u prvom delu sezone, zanemaruje se činjenica trenutne loše forme tih ekipa i onda smo mi kao nešto posebno uradili.
Sastav je ok, verovatno najbolje što Milan ima ako pretpostavimo da su De Jong i Adriano iz nekog razloga otpisani igrači. Kad ti zadnjeg veznog onako proševa igrač to je opasnost za gol uvek, jbg mi tu imamo raspalog Montoliva.
Suso kako je proigrao proigraće i Ćerći kao i Imobile u Torinu, u slabijem klubu je duplo lakše.
Devilcool
Reply
Evo Inter sa igracem vise gubi bodove u sudijskoj nadoknadi Big Grin A kad se sjetim da su najavljivali titulu Big Grin Nista oni bolji nisu od nas i derbi ce upravo i biti takav, sudar dvije osrednje ekipe pa kome se posreci. Njima se posrecilo u prvom dijelu sezone, sad je na nas red Big Grin
Reply