01-22-2016, 04:11 PM
Smradina je zvanicno u Djenovi,malopre je oficijelno potvrdjeno .
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-22-2016, 04:11 PM
Smradina je zvanicno u Djenovi,malopre je oficijelno potvrdjeno .
01-22-2016, 06:36 PM
Zato se treba dati prilika treneru, da ne razmišlja o otkazu i radi na miru, pravi ekipu godinu dana pa mu od druge pričaj. Jbt najjači klubovi kad dovedu trenera u prvoj sezoni spuste očekivanja, mi šutnuli Sedorfa a i Sinišu ćemo.
Ne kažem da je trenutna opcija sjajna ali bolji neće doći svakako a onda će i taj od početka da pravi tim.
To mene najvise podseca na ove nase domace klubove i to od pre jedno deset godina.Jos samo fali da nadjemo nekog kao sto Zvezda ima Kosanovica i Pizona ,a Partizan Vermezovica i Jesica,kojeg cemo jedno 6 puta vracati na poziciju svaki put kad niko nece da uzme posao.Ti ljudi sto ih vise otpustas i pljujes i sve svaljujes na njih oni te vise vole i radije uzimaju posao svaki sledeci put. Galijani place za jednim takvim.
Evo,sa ovim atakujemo na Empoli. Zao mi samo sto tog Calabrie ne gledamo malko vise. GOALKEEPERS: Abbiati, Donnarumma, Livieri DEFENDERS: Abate, Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Romagnoli, Zapata MIDFIELDERS: Bertolacci, Bonaventura, De Jong, José Mauri, Kucka, Montolivo, Poli STRIKERS: Bacca, Balotelli, Boateng, Honda, Luiz Adriano, Niang
01-22-2016, 08:30 PM
Juventus sad hoce DeSilja za Caseresa.Nije im Poli vise dobar
01-23-2016, 12:53 AM
Vrlo smo blizu dolaska Tine Susica iz Hajduka...6 miliona eura ce nas kostati taj transfer...Ja ocekujem neko pravo pojacanje u veznom ako vec ne moze Witsel onda bar Banega, pa na kraju bi jebote bio zadovoljan i sa Sorioanom...mi dovodimo igraca koji je najbolji igrac HNL i nikada nije igrao u Seriji A...sad ga treba cekati da se navikne privikne itd...nama u jebenoj vezi treba jebeno instant pojacanje...
Stomak ce mi se prevrnuti do sljedece nedelje i zatvaranja prelaznog roka Cerci je u Genovi, Elsha je u Romi, 2 miliona plus 13 na kraju sezone plus ona 3 miliona od Monaca na kraju ce za njega sabrati 18 miliona eura..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-23-2016, 10:35 AM
Ako je susic najbolji igrac hnl-a onda sam ja ronaldo. Mislim decko je solidan igrac, al nije kvaliteta za milan. nesto slicno ala valter birsa
Nema od Witsela nista,rekao je Zenit da se tim povodom javimo tek na leto.Jedino da im pljasne neku bezobraznu cifru na sto,ali to je u domenu naucne fantastike. Ovako bolje Banega sad,a Witsel na leto
01-23-2016, 03:55 PM
(01-23-2016, 10:35 AM)josip Wrote: Ako je susic najbolji igrac hnl-a onda sam ja ronaldo. Mislim decko je solidan igrac, al nije kvaliteta za milan. nesto slicno ala valter birsa Onda, Ronaldo, ko je dobio nagradu za najboljeg igraca HNL pred Bozic??? Ja sam odma reko da je on mozda igrac u rangu Polia, mada za bolje prema naprijd...eh sad ako se nafura i ako ga Miha natjera onda mozda se i nesto desi ________________________________________________________________________________________________________________________________ Roma je nudila 2.000.000 za šestomesečnu pozajmicu i 11.000.000 za otkup ugovora Stephana El Shaarawyja, Milan je ostao tvrd na sumi od 13.000.000. Kompromis je u sledećem - Roma će platiti svih 13.000.000, ali samo ako El Shaarawy odigra barem pet utakmica u dresu Vučice. U Monaco je trebalo da odigra 25, stao je koti 24. Bilo kako, tu je sve gotovo.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-23-2016, 03:56 PM
Tinki Vinki u Milanu !!!! (Tako mi bosanci zovemo ovog amidica od VHS kasete ljubavnika Susica).
Pa on je pacijent i ja sam zajebavao jarana sto će mu Merda uzet Tinki Vinkia i tadaaaa sad smo mi vic klub hahahahaha Ja žalosti Bože dragi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
01-23-2016, 05:44 PM
(01-23-2016, 03:55 PM)Maji_TZ Wrote: Koliko je meni poznato Marin Tomasov. Uglavnom,nafuran, nenafuran, to nije igrac za milan. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|