01-21-2016, 01:37 PM
Evo ja sam sad nasao da nam na pozajmicu dolazi neko ili nesto sto se odaziva na ime Tarabt....
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-21-2016, 01:37 PM
Evo ja sam sad nasao da nam na pozajmicu dolazi neko ili nesto sto se odaziva na ime Tarabt....
01-21-2016, 07:16 PM
(01-21-2016, 01:37 PM)Sampinjon Wrote: Evo ja sam sad nasao da nam na pozajmicu dolazi neko ili nesto sto se odaziva na ime Tarabt.... Demantovao Milan Channel
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Znas i sam da to nema nikakvu vrednost
Galijani je to ![]() Evo sad kazu da je Polijev agent zatrazio hitan sastanak sa Galijanijem jer on i njegov "cenjeni" klijent nisu zadovoljni minutazom koju dobija u timu i zeli da se porazgovara o njegovoj buducnosti. Nadam se da ce mu dati sut kartu. Bilo bi dobro...
(01-21-2016, 08:39 PM)Sampinjon Wrote: Znas i sam da to nema nikakvu vrednost Nakon utakmice sa Fiorentinom svi igraci i strucni stab se grle i skacu...Poli se sklanja, navuko kapuljacu i kapu i ode u svlacionicu...nisam to htio pisati odmah ali jako ruzno je izgledalo...Ako zeli da ide ja bi ga prodao ili iskoristio u nekoj trampi sa Juventusom... Evo prodje 21. jan i dalje nista...i dalje pricaju da je Menez, Balloteli i Boateng pojacanje za januar...svaki dan nesto ocekujem i a na kraju dana razocarenje...
01-21-2016, 10:32 PM
Moguce da Juventus troluje galijanija u vezi polija,jer stvarno ne postoji ni jedan moguci razlog zasto bi njima bio potreban takav krs od igraca. Cak ni kao rezerva rezerve.
A jbga,i ja sam mislio da ce ovaj prvi deo sezone posluziti kao nauk,da ce uprava dobro izuciti koje pozicije skripe i gde mora da se menja i pokrpiti rupe. Medjutim to se nije desilo - opet se svelo na staro. Mnogo price i trazenja izgovora da se ne potrosi novac. Stvarno me ne bi cudilo da zadnjih dana prelaznog roka dodje taj Tarabt kao "extra pojacanje" ,nesto slicno kao sto je bilo sa kuchkom letos. Evo ovaj prelazni rok, ko god se nadao da ce se nesto promeniti , ko god se nadao da postoji volja u upravi da se tim stvarno pojaca - sad moze da vidi da od toga nema nista . Jednostavno ne postoji zelja da se nesto promeni. Ajde da razumem da je to klub tipa Mladost Lucani koji mora da pazi na svaki dinar pa da dovodi igrace po tom cicijaskom sistemu,ali Milan....nemam reci. Berluskoni ima mogucnost i sredstva da bude sugar daddy k'o Abramovic Celsiju,ali ne... eto pokusavamo da preprodamo Adriana kako bi uzickali 3-4 miliona. Strasno.
01-22-2016, 06:03 AM
On škrtari a ovaj zna za 50 igrača u celom jebenom svetu preko svojih 5 menadžera.
Ama nek se tera vise,doveo je 64 igraca za tri godine,a od ta 64 pet mu je necemu valjalo. Sa koliko god novca da radis,neki zakon verovatnoce nalaze da prosto moras ubosti odredjen procenat dobrih igraca(i to da ih dovodi slepac koji veze nema sa fudbalom,da nabada imena sa spiska zatvorenih ociju,a kamoli neko ko se izdaje za "velikog strucnjaka"). I posle kao nije galijani kriv...
Izgleda da je sve gotovo, El Shaarawy se već danas seli u Romu. U pitanju je pozajmica uz obavezan otkup za €15m na kraju sezone. - [Sky]
Juve zaista zeli Polia, tacnije zeli ga Allegri.. Kod nas u ekipi sve debil do debila koji su se zahvaljujuci Gallianiu udomili u Milanu...Nocerino odbio sve ekipe, jer kao zeli ostati u Italiji...Besiktas odbio Diega Lopeza jer trazi zamislite 5 miliona eura po sez...Mexes isto tako trazi ogromne pare od Fiorentine za platu.... Davno je Galliani trebao dati ostavku, a ako ne uspje da proda Nocerina jos ovih 8 dana onda stvarno treba da se ubije...
01-22-2016, 01:26 PM
Evo sad gledam tabelku i rezultate, pa mi smo poslije tekme s JUventusom izgubili ukupno 9 bodova. Znaci bas IZGUBILI! Jer su to sve bili lagani protivnici koje jedna ozbiljna ekipa mora pobijediti a ne igrati nerijeseno sa CHievom ili Veronom itd... (Romu nisam racuna, posto je to realno 1:1). I kad skontas sa ti 9 bodova mi bi sad bili bod iza Juventusa. I sta sad? Imali smo sansu da nabijemo bodova protiv ovi losi ekipa, a sad slijedi tezi plan pa da vidimo sto cemo protiv njih nadoknadit izgubljene bodove.
Eto samo sam to htio reci, Juventus kojem smo se smijali i koji je bio bodova i bodova iza nas, sad nam bjezi 10 bodova a mi standardno sastavljamo ekipu i trezimo pravu taktiku u januaru. A to radimo vec godinama, i onda se pitam gdje je u ovoj ekipi napredak. A transferi me ne zanimaju, jer ni jedan ozbiljan igrac uopce ne razmislja o Milanu. Cak si i Bacca cupa kosu kad skonta kakvu je glupost napravio na ljeto i dosao u ovu sredinu.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Naravno da smo pogubili bodove i tek cemo ih pogubiti. I kad naidje taj "lak" period u nastavku sezone opet necemo dobiti sve te utakmice.
Zato sto su vecina nasih igraca tog,kako ovde kazete , provincijskog duha,kvalitetom za provincijske ekipe. Oni nemaju kvalitet da odigraju dobro u kontinuitetu. Daj im mesec dana i najlakse protivnike,opet nece zavrsiti mesec sa svim bodovima na broju. To su te ekipe sto odvale ,lupam,inter u gostima i onda izgube kuci od katanije koja je u zoni ispadanja. Dolazi do zamora materijala,psihicki su nestabilni,jednu utakmicu dobri,sledecu puknu i mentalno i fizicki i tako u krug... Dok takvi ne odu iz kluba,ili bar dok ne postanu ozbiljna manjina nema govora o nekom drasticnom napretku. A ljudi kao ljudi , u vecini slucajeva nerealni,malo im treba da polete,dobiju visoka ocekivanja pa im prizemljenje izuzetno tesko padne. Tako i ovaj jedan moj drugar merdista,poceo da talasa snove o tituli kad su nas dobili,pa jos sjajan pocetak sezone,to cuda muda,to scenariji ovakvi onakvi pa planovi za pohod u ligi sampiona naredne sezone.Reko,spusti se vole,imacete na kraju sezone 10-15 bodova manje od juventusa,kakva titula kakvi bakraci... I sad kad su zasrali ovo zadnje,ne znam s' kim bese ,kaze "jbga,izgleda da si ti bio u pravu"... Naravno da jesam,jer realno sagledavam stvari.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|