Milanezi s Balkana
Auuuu evo spominje se povratak Boriella kao zamjena za Luiz Adriana hahahaa ma daj ba vratite i Matria i još kojeg penzionera hahaha
Al pozitiva je to sto razmišljaju da vrate Faraona, ja se nadam da uspije. Jer on je sjajan igrač i može nam ogromno pomoć. Ako su imalo pametni, vrati Faraona, Ballotelia nabij nogom nazad u Liverpool, a Menez ponudi Japancima da se može takmicit posto je Luiz otišao u Kinu. Kažem vam, samo vratit Faraona, i Menez, Ballo, i Cerci nam ne trebaju. Imamo 3 napadaca za ostatak sezone. Perfektno.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Jer ja mrzim skupljanje igrača. Obozavam onaj Bayernov sistem: 23-25 igrača i dosta. Šta će ti više.  Pa isto kad igram onog FM-a, već 4 sezone Milan mi ima 23-24 igrača, ne treba ti više. Možeš se bolje koncentrirati na treninge, na suradnju među princezama, i svi dolaze do igre. Samo kod nas ne bitno Šta igramo u sezoni uvijek je preko 33 igrača u rosteru. Nigdje veze
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Dovedu li Borjela odoh u navijacku penziju dok se klub ne proda.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(01-13-2016, 06:02 PM)ensar7 Wrote: Auuuu evo spominje se povratak Boriella kao zamjena za Luiz Adriana hahahaa ma daj ba vratite i Matria i još kojeg penzionera hahaha
Al pozitiva je to sto razmišljaju da vrate Faraona, ja se nadam da uspije. Jer on je sjajan igrač i može nam ogromno pomoć. Ako su imalo pametni, vrati Faraona, Ballotelia nabij nogom nazad u Liverpool, a Menez ponudi Japancima da se može takmicit posto je Luiz otišao u Kinu. Kažem vam, samo vratit Faraona, i Menez, Ballo, i Cerci nam ne trebaju. Imamo 3 napadaca za ostatak sezone. Perfektno.

Isto bih hteo, ovu dvojicu  da smislim ne mogu a Šaravi sve i da ostane večiti talenat mi je draže da ga gledam.
Devilcool
Reply
Dobro je . Opet nema smrada cercija na listi igraca za utakmicu.
Reply
Konacno smo naceli jednu utakmicu kako treba. 2-0 pre tridesetog minuta. Bacca i mongoloid Niang.
Reply
Jebem ti led sta je sa Kucke??!!??...Zabio gol i odma navuko odjelo Supermena....tri puta je mogao da asistira za gol on tri puta sutra kao kakav krkan...Boze dragi sta sve igra kod nas...
Kako koja utakmica prolazi sve vise mislim da smo se dooooobro zajebali sa Bertolacchiem...daj Boze da grijesim i da je ovo samo proces navikavanja na novu sredinu...

Ne razumijem cemu vrijedjane i omalovazavanje Nianga?...momak ima tek 21 god...vratio se od veoma teske povrede i zabio 5 golova...3 u kupu dva u prvenstvu..Elsha kad se vratio od teske povrede nije smio da udje u duel nego je skakutao po terenu...a njega kako se sjecam niko nije vrijedjao i cak sta vise vecina navija za njegov povratak

Steta sto se niko nije smio kladit prosle sedmice Wink
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Niangu taj nadimak stoji od barselone i jos puno puno ce morati da radi da bi ga se oslobodio Wink
Sto se Bertolacija tice mislim da je okruzenje ucinilo svoje. Nije dosao u zdravu sredinu,nema nikoga da ga motivise i povuce i to je to. Na momete se koprca i odigra bolje,ali sam ubedjen da ako bi bio okruzen kvalitetnim igracima da bi i on konstantno igrao na daleko visem nivou.
Cudna utakmica,umesto da bude 4-0 za nas,eto...
Reply
Sky Sport danas pise da su tri mete za vezni red ... Witsel, Banega, Fellaini, a da je rezervna varijanta Soriano...Galliani ce do sljedeceg vikenda pokusati prodati jos igraca...najblizi odlasku Cerci, Diego Lopez, Nocerino, De Jong i El Shaarawy...
Sky Sport takodje pise da El Shaarawy nije odusevljen mogucim povratkom u Milan i da ce prije otici u Romu, Genovu ili Fiorentinu...

@Sampinjon slazem se za Bertolaccia...treba sacekati sljedecu sezonu...tako je bilo i sa Bonaventurom, pa evo sad je u timu polusezone u Seriji A ....

Takodjer sve ozbiljnije se pise i o Mr.Bee ponovo...navodno je uspio da pronadje jos jednog investitora u Kini i da predstavnici Finavest idu u Kinu da vide o kome se radi i da se susretno sa svim mogucim investitorima...
Ne znam jestel upoznati...Nece Mr. Bee investirati u Milan...on je samo osnovoa konzorcij gdje je skupio potencijalne ulagace u 48% dionica Milana, i on je licno jedan od takvih i njihov je predstavnik...Ako ih je uspio sve pridobit da investiraju u nesto sto ce drugi i dalje biti vlasnik i upravljati, svaka mu cast onda
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Sumnjam da ce Witsel doci,bar ne sad u zimu. Suludo mi je da Zenit prista da ga proda obzirom na njihovu situaciju u Evropi.
Mada verujem da ce na kraju to biti "sjajni" Soriano.Kao i uvek.Anceloti je postao Mihajlovic,Ibra se izrodio u Balotelija, Witsel postao Kucka i da ne nabrajam dalje...Kod Galijanija to tako funkcionise,puno price a rezultati gotovo nula.
I Bonaventura bi bio daleko bolji (bolji od ovog sto trenutno pokazuje) da ima ozbiljnije igrace oko sebe.
A sto se Bee-ja tice vise stvarno ne znam sta da mislim. Nadam se samo da je to natezanje oko sakupljanja para posledica te cinjenice da je trebalo naci ljude koji ce da investiraju svoj novac u nesto sto nece biti njihovo,a na cijem celu ce biti tandem Berluskoni-Galijani(otezavajuca okolnost) a ne toga da je okupio neku "sirotinju" koja je bukvalno istresala sitnis iz dzepova da napabirci cifru koja je potrebna za 48% akcija.
Kao kad dva-tri sirotana skupljaju ispred prodavnice za dvolitru piva pa na kraju u dil ukljuce i nekog lokalnog alkosa jer im je falilo jos tri dinara.
Mislim,sta ce takva ekipa da ulaze u buducnosti?
Reply