(01-05-2016, 01:24 AM)ensar7 Wrote: Evo Benitez dobio otkaz, taman da zamjeni Sinisu. A poznavajući Gallianija i Silvia, mogao bi on preuzeti Milan. Ne želim da komentarisem tog idiota Beniteza jer mislim da svi znaju koji je to pacijent, ali smrdi mi da čega dovest. Jer ovaj klub je vec odavno dno dna
Tebra, razumijem tvoju sumnju ali ti si bas crn i negativa :
Sutra bez Romagnolia na Bologu...to znaci Mexes i Alex u odbrani...znaci bice kuku-lele...vjerovatni prvi 11 : Gigi, Abate, Alex, Mexes, De Sciglio, Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura, Niang i Bacca
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-05-2016, 09:55 PM
(This post was last modified: 01-05-2016, 09:59 PM by Sampinjon.)
Pazi kad ubaci Boatenga od pocetka.
Lav ne gubi san zbog misljenja ovce .
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph...id=1082257
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Nisam ja crn i negativan. Ja gledam realnost. A naša realnost sigurno nije bajna. I ako vi to možete da podnosite onda vam svaka čast, jer ja to ne želim. Ovo sve što se čini je protiv Milana, i ne sviđa mi se da mi se uništava klub. Zbog toga realno gledam da nemamo šanse, i volio bi da sam u krivom.... ali nažalost nisam
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(01-05-2016, 11:00 PM)huss Wrote: Kolko sam ja shvatio Miha je u tom intervjuu rekao da je Silvio ovca
Mislim da je on zapecatio svoju sudbinu trenera u Milanu. Matori ne trpi da mu se neko suprotstavlja, a pogotov na ovaj nacin...
I meni lici da je mislio na upravu. Sad dal' na njega posebno ili sve u kompletu manje je bitno
01-06-2016, 04:38 PM
(This post was last modified: 01-06-2016, 04:39 PM by Sampinjon.)
Kako onaj cerci zna sjebati kontru to ni ja koji nikad nisam trenirao fudbal ne bih uspeo tako.
a gle tek sad cercija briljantnog .braaaaaavo maaajstoreeeee
Jebo ti Cerci mater u usta Mihajlovicu! Da Bog da te došao posla mater ti jebem u usta, i tebi i tvom princu Cerciju. Mrs u 3 pizde materine Sinisa. Jebem ti sve đubre jedno. Od danas si za mene mrtav, mater ti jebem prodanu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
evo potpisao mu je bolonjez otkaz
Bravo Mihajlovicu. Bravo. Oho evo i Kucke.
Sutra ce Broki da postrojava talibane

A Bacca ako ima grama pameti u glavi gledace da ode na leto sto dalje odavde,dok jos nije kasno.