Ekonom Milan Mustapha Medhoun uhapšen je danas u prostorijama kluba jer je optužen za krađu. Naime, Medhoun je optužen da je krao sportsku opremu iz svlačionice Milana, a to su zabilježile i sigurnosne kamere na San Siru. Medhoun je brat ov bivše žene Adriana Gallianija koji ga je i doveo u klub. On je u Milanu zaposlen već 12 godina, a sumnja se da je opremu kluba krao posljednjih šest mjeseci. Nakon što je policija pregledala video pretražili su Medhounovu kuću u kojoj su našli veliku količinu opreme koja je ukradena sa San Sira. Čelnici Milana bili su šokirani ovim otkrićem, a Medhoun je odmah dobio otkaz, te ga uskoro očekuje i suđenje.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/milanu-l...vca/178801
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Znatno ranije je taj sunovrat poceo. Pionirski poduhvat u tom pravcu je bila prodaja Sevcenka Celsiju. Pre toga se Berluskoni drzao onog njegovog "principa" kako "Milan nikada nece prodavati svoje zvezde". Tu se kao nesto opravdao kako izlazi u susret Sevcenku zbog ne znam ti ni ja cega i kako to vec biva-samo prvi put je tesko,svaki sledeci ide sve lakse. Osladile mu se velike pare na gromili i sledeca stvar je bila pokusaj prodaje Kake u Mancester Siti(Berluskoni rekao : "Volim ga,ali moram da ga prodam.") Kako i zasto je Kaka to odbio,da li stvarno zbog kluba i navijaca ili zato sto mu se nije islo u tada jos uvek "sumnjivi" Siti - u to ne ulazim.Znamo svi da je nedugo potom Kaka prodat u Real Madrid. Ovog puta se nije nesto preterano bunio. Bez adekvatne zamene za Kaku klub je polako poceo da klizi,sto je na vreme skapirao Anceloti i ocekivano digao sidro i otplovio u Celsi. I tu je nastala prekretnica.Umesto da angazujemo nekoga,jelte u rangu sa odlazecim-mi smo skauta pretvorili u trenera.Rezultati su bili u skladu sa izvedenom akrobacijom i umesto da i dalje imamo Leonarda na poslu koji je do tada perfektno obavljao-covek je otisao iz kluba toliko ozlojedjen da je na kraju zavrsio u Interu.A bez Leonarda naravno nema vise ni dece iz Brazila.Poslednji trzaj u pokusaju da se nesto uradi je bilo dovodjenje Ibrahimovica koji se nije snasao u Barsi i koji je zbog toga dobijen "ispod cene". Trener je doveden opet po principu "daj da probamo,ako bude nesto od njega bude,ako ne-dovescemo sledeceg",jer da se ne lazemo Alegri je pre dolaska u Milan bio niko i nista.Usledila je titula,po svemu sudeci poslednja za narednih 10 godina.Mozda i vise,ko zna.I naravno poslednji udarac za Milan je bila prodaja Ibrahimovica i Silve PSG-u za koje ne da nisu dovedene zamene,vec niko nije ni pokusao da im pronadje neku zamenu.
E da,sto je najtuznije jedini igrac za kojeg su nam nudili vece pare,a kojeg smo trebali prodati,a iz nekih razloga nismo je Pato.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(12-15-2015, 07:43 PM)Sampinjon Wrote: Znatno ranije je taj sunovrat poceo. Pionirski poduhvat u tom pravcu je bila prodaja Sevcenka Celsiju. Pre toga se Berluskoni drzao onog njegovog "principa" kako "Milan nikada nece prodavati svoje zvezde". Tu se kao nesto opravdao kako izlazi u susret Sevcenku zbog ne znam ti ni ja cega i kako to vec biva-samo prvi put je tesko,svaki sledeci ide sve lakse. Osladile mu se velike pare na gromili i sledeca stvar je bila pokusaj prodaje Kake u Mancester Siti(Berluskoni rekao : "Volim ga,ali moram da ga prodam.") Kako i zasto je Kaka to odbio,da li stvarno zbog kluba i navijaca ili zato sto mu se nije islo u tada jos uvek "sumnjivi" Siti - u to ne ulazim.Znamo svi da je nedugo potom Kaka prodat u Real Madrid. Ovog puta se nije nesto preterano bunio. Bez adekvatne zamene za Kaku klub je polako poceo da klizi,sto je na vreme skapirao Anceloti i ocekivano digao sidro i otplovio u Celsi. I tu je nastala prekretnica.Umesto da angazujemo nekoga,jelte u rangu sa odlazecim-mi smo skauta pretvorili u trenera.Rezultati su bili u skladu sa izvedenom akrobacijom i umesto da i dalje imamo Leonarda na poslu koji je do tada perfektno obavljao-covek je otisao iz kluba toliko ozlojedjen da je na kraju zavrsio u Interu.A bez Leonarda naravno nema vise ni dece iz Brazila.Poslednji trzaj u pokusaju da se nesto uradi je bilo dovodjenje Ibrahimovica koji se nije snasao u Barsi i koji je zbog toga dobijen "ispod cene". Trener je doveden opet po principu "daj da probamo,ako bude nesto od njega bude,ako ne-dovescemo sledeceg",jer da se ne lazemo Alegri je pre dolaska u Milan bio niko i nista.Usledila je titula,po svemu sudeci poslednja za narednih 10 godina.Mozda i vise,ko zna.I naravno poslednji udarac za Milan je bila prodaja Ibrahimovica i Silve PSG-u za koje ne da nisu dovedene zamene,vec niko nije ni pokusao da im pronadje neku zamenu.
E da,sto je najtuznije jedini igrac za kojeg su nam nudili vece pare,a kojeg smo trebali prodati,a iz nekih razloga nismo je Pato.
Sto se tice rada Uprave vrlo dobar post i tacan...Sada se donekle sa Mr.Bee pokusavaju ispraviti stavri...Ja bi samo da dodam jednu stvar, kad je dosao Ibra u Milan to je bilo cisto izlazenje u susret Raiole Gallianiu...Ibri je dodijala Barca ali je mogo otic gdje je htio i dosao je u Milan tako sto ga je Raiola doveo...ali tada su se njemu i njegovim igracima sirom otvorila vrata...polovnjaka koliko hoces da ih ne nabrajam sad sve od Emmanuelsona, Boatenga, Robinha pa sve do Constanta i Abatea...to je samo jos jedan udarac za Milan dodatni kao neko dodatno guranje u provaliju
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Oni bi najvise voleli kad bi mogli da prevare investitore da im daju novac a da Galijani nastavi samostalno da sprovodi svoju transfer politiku. I letos kada je imao nekih skromnih parica(obzirom na budzete ostalih jacih klubova,nasih 100 miliona je vise nego skromno,a i realno bez 300 miliona ne mozes ispraviti stvari u ovom i ovakvom Milanu) nije mogao da se otrgne od svoje prakse.
E ako0 ne iskoristimo ovu situaciju u kupu italije, onda ovaj tim nije ni za sta. Spezia (serie B) izbacila Romu i igra sa Alesandriom (Lega Pro). Carpi vodi protiv Fiorentine. To znaci ako prodjemo Samdoriu igramo najvjerovatnije protiv Carpia, a poslije toga bi igrali protiv pobjednika Spezia-Alesandria. Dakle sve jaci od jaceg tima na putu do finala kupa Italije. Ali kad vidimo da smo se najvise mucili upravo sa ovakvim timovima, nema od tog nista.
12-16-2015, 07:10 PM
(This post was last modified: 12-16-2015, 07:12 PM by Sampinjon.)
![[Image: 9hTeuSTlM8I.jpg]](https://pp.vk.me/c633324/v633324615/4167/9hTeuSTlM8I.jpg)
Zavrsene su utakmice. Put do finala prazan kao Galijanijeva glava.
A i ne bi bilo lepo kvariti tradiciju gostiju u ovom delu kostura,sto se tice osmine finala.E sad,ako npr izgubimo finale od recimo Juvntusa,Napolija itd,uglavnom ekipa koje ce Evropu obezbediti kroz prvenstvo jel to mesto onda ide finalisti kupa ili jos jednoj ekipi sa liga tabele?
I jos nesto malo onako  Prvo uzmite bensedin pa onda citajte
http://www.football-italia.net/77184/mil...ti-brocchi
Ukoliko bi npr. Milan igro finale protiv ekipe koja bi na kraju zavrsila medju prvih pet, dok bi sam Milan bio ispod petog mjesta (sto je veoma vjerovatno) onda bi automatski izborio ligu Uefa. Jedna pozicija iz kupa se prenosi na 6 poziciju na tabeli lige samo u slucaju da su oba finalista kupa vec osigurali Evropu.
Znaci mi fakticki protiv sampdorije igramo za izlaz u Evropu. Mec sezone  Moramo pobediti,ako nista drugo da nam ne dodje Broki .
Pa tako ispada ako smo sposobni pobijediti Sampdoriju u gostima, Carpi kuci i u dvije utakmice Alesandriu ili Speziu. Ako nisu to u stanju onda nam je bolje da ne igramo Evropu.
|