12-13-2015, 05:06 PM
Saponara zabio Karpiju a naši ne znaju, eh živote.
|
Milanezi s Balkana
|
|
Nakon izmjene Luiz Adriana ja sam razbio daljenski upravljac, Milha dodjes mi daljenski...kakva glupost i debilnost i nelogicnost....strasno...protiv najgore i najneifikasnije ekipe on izbacuje napadaca i uvodi zadnjeg veznog i ako je vec morao tako nesto uraditi radi crvenog onda bar da je Nianga izvukao napolje jer se mucio i mucio na desnoj strani...A da ne govorim da ima Bertolaccia na klupi i da se Montolivo ne moze sastaviti sa loptom, doslovno...
A tek De Jong...pa kakav je to šablonski igrac pa to je strasno... Ova ekipa ZAJEDNO SA MIHOM nije u stanju da dodje do mjesta koja vode u Evropu, to je poslje ovih 16 kola ocigledno...samo cudo treba da se desi da se to promjeni, pa i ako dodju ta neka pojacanja...ali posto ne znamo sa kojom formacijom igramo onda ne znamo ni kakva nam pojacanja trebaju...osim Witsela on ce nam doci ko budali samar...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-13-2015, 05:42 PM
Ovaj idiot trazi jos 8 9 mjeseci. Jadna nam majka.
12-13-2015, 05:48 PM
Danas sam bio na kavi sa kolegom, isto navijačem Milana. Našalio sam se na račun Milana i rekao mu da očekujem poraz ili neriješeno, ali da gol sigurno zabija Luca Toni. Nažalost bio sam u pravu.
Pozdrav. MILANO SIAMO NOI!!!!
12-13-2015, 05:54 PM
(12-13-2015, 05:48 PM)dejo Wrote: Danas sam bio na kavi sa kolegom, isto navijačem Milana. Našalio sam se na račun Milana i rekao mu da očekujem poraz ili neriješeno, ali da gol sigurno zabija Luca Toni. Nažalost bio sam u pravu. Dobar si Dejo kad ti je do sale kad je u pitanju Milan : ovo koliko je lose nije ni da se salimo i zezzamo vise...Carpi i Verona dvije najgore ekipe u Seriji A i vjerovatno vec sljedece god u Seriji B mi osvojimo jadna 2 boda...Miha kaze da smo u zadnje dvije tekme osteceni za 2 jedanesterca....Kukula nam majka kad su nam sudije krive protiv dvije najgore ekipe...
Zalozis se za coveka i on ti ovako vrati.Strasno.
Jedino pozitivno sto iz ovoga moze proizici je to da neki ljudi(iz jelte "uprave") u nekim svojim udaljenim,nefunkcionalnim delovima izlapelih mozgova shvate da se pojedinih igraca treba resiti pod hitno. Mozda je i dobro,sa te strane,sto ova ekipa postize rezultate u skladu sa svojim realnim mogucnostima. Montolivu ugovor istice na kraju sezone.Sta mislite,ne da li mu treba produziti ugovor,nego sta mislite-misli li sam Montolivo da je zasluzio novi ugovor?
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
12-13-2015, 08:10 PM
(12-13-2015, 07:11 PM)Sampinjon Wrote: Zalozis se za coveka i on ti ovako vrati.Strasno. Kasnije cu malo vise pisati i uporediti Milan od prosle god i ove god do Bozicne pauze... Montolivo je vec imao razgovor i pristao je na 3x manju platu samo da produzi..sve ti je jasno kako je njemu u Milanu..zna da bi poslje Milana mozda mogo samo u Genovu najvise... Ja neku njegovu ozbiljnu ulogu mogu samo vidjeti kao zamjenu nekom igracu tipa Witsela kad ga treba odmoriti ili pauza zbog zuti...
12-13-2015, 08:46 PM
Ma nema on kvaliteta vise ni rezerva da bude.Kao i skoro kompletna nasa sredina terena.To da je u nekom drugom klubu bilo bi smesno ovako je tragicno.Pitali smo se zasto je DeJong na klupi,mislim da je danas na "najbolji" moguci nacin odgovorio na to pitanje.
Ja prosle sezone nisam toliko pomno gledao utakmice kao ove,znam da smo pred pauzu uhvatili neki zalet,priblizili se vrhu i onda prva utakmica posle pauze izgubili kuci od Sasuola i onda je nastao opsti haos i rasulo. Videcemo hoce li ova dva remija imati isti efekat ili ce budalesine malko da se otrezne.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
12-13-2015, 09:42 PM
De Jong je bio sasvim ok pre nego što je prebačen na klupu. Sad je fino vratio Siniši.
Prosle sez tj. 2014/15 igralo se 16 kola do Bozica ove sezone igra se 17...Red je da uporedimo dvije ekipe do 16 kola...Znaci ovdje ne govorim o tome koja je ekipa bolja, koja losija, kad je Uprava radila poso bolje, losije, koje bolje odradio ulogu trenera...Ja cu napraviti neku usporedbu kroz statistiku pa ako zelite i hocete mozemo da komentarisemo itd.
Znaci radi se samo o ljetnom transferu, rosteru ekipe do Bozica, bodovima i utakmicama u prvi 16 kola, ako gdje pogrjesim vi me ispravite... Sezona 2014/15, trener Pippo, u ljetnom transfer periodu od strane Kluba ulozeno negdje cca 10 miliona(Torres, Bonaventura, Van Gikel, Alex, Saponara, Poli (otkupljen), Menez, Armero, D.Lopez, Albetrazzi)...Roster ekipe do Bozica je bio sljedeci : Diego Lopez, Abbiati, Agazzi, De Sciglio, Abate, Albetrazzi, Armero, Alex, Mexes, Zapata, Rami, Zaccardo, Bonera, Poli, De Jong, Montolivo, Essien, Muntari, Van Gikel, Saponara, Bonaventura, Torres, Pazzini, Honda, El Shaarawy, Niang.. Ova ekipa predvodjenja Pippom u prvih 16 kola je ovojila je 25 bodova, 6 pobjeda, 7 remija i 3 poraza, zabili su ukupno 25 golova, a primili 18 golova... Nisu postigli pogodak na 4 utakmice, a nisu primili pogodak na 4 utakmice...Vecinu prvog dijela prvenstva u out je bio El Sharawy, ubjedljivo najbolji igrac je bio Menez sa 7 golova 3 iz penala, pored njega visoko su ocjenjeni bili Bonaventura, Lopez i De Jong ... Sezona 2015/16, trener Mihajlovic, u ljetnom transfer periodu potroseno je cca 90 miliona eura ( Bacca, Luiz Adriano, Romagnoli, Ely, Kucka, Bertolacci, Jose Mauri, Balloteli)... Roster ekipe do Bozica: Donnaroumma, Lopez, Abbiati, Antonelli, Abate, De Sciglio, Calabria, Mexes, Romangoli, Alex, Zapata, Ely, De Jong, Bertolacci, Kucka, Poli, Montolivo, Bonavnetura, Jose Mauri, Cerci, Honda, Suso, Bacca, Balloteli, Niang, Menez.... Ova ekipa je u prvih 16 kola osvojila 25 bodova, 7 pobjeda, 4 remija i 5 poraza, zabili su 20 golova, a primili 19...Nisu zabili na 6 utakmica, a nisu primili gol na 3 utakmice...Povrjedjen je bio citavo vrijeme Menez, najbolji igrac je Bacca sa 7 golova, jos su dobro ocjenjeni Luiz Adriano, Bonaventura i Romagnoli i Donnaraoumma ...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|