(11-29-2015, 03:56 PM)Sampinjon Wrote: U utorak je Kroton . Kup mec.
Crotone lijepo igra u Seriji B ... trenuto su drugi...ako to pobjedimo a favoriti smo 100% igramo sa Sampdoriom u kupu 16.12 ja mislim...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Oni moraju pasti.Kao i ovi ostali talibani sto nam idu posle njih do te bozicne pauze.Izgovor za neuspeh ne postoji.
Jedino se plasim da se ove nase "superzvezde" ne premore i da ova kleta tekma sredinom sedmice ne uzme svoj danak na narednom prvenstvenom mecu.
Ipak je to preveliki napor. (Jednom je vec koristeno kao izgovor). Zamislite da na sve to (poput nekih,da ih ne imenujem) jmoramo igrati jos i evropska takmicenja? Kako bi njihove gospodske nogice izdrzale sav taj napor?
Ovo izjavljujem bez trunke sarkazma.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Neka odmori ove najbitnije poput Romanjolija, Bake, Džeka, Montoliva i to je to, oni i drže tim.
Pa svi su mislili da je pobjeda protiv Lazia slucajnost, ipak nakon pobjede protiv Samp, navijaci sada vise ocekuju...i naravno da ocekuju sve 3 pobjede do Bozica i prolaz u kupu...
Ovaj napadacki par Niang-Bacca mi se veoma svidja i fakticki nema segmenta fudbalske igre da njih dvojica skupa nemaju...sa izmjenama pozicija i kretanjima mogu napraviti probleme bilo kojoj odbrani...Bacca brz prodran, dobro prati igru i ucestvuje u igri, s druge strane Niang jak dobar na skoku isto tako prodoran i odlican sut...a na klupi Luiz Adriano koji je svaki put kad je usao ili zabio ili imao dobru priliku da zabije...
Bertolacci se vraca na teren protiv Carpia (nedelja 20:45) ... 4-4-2 formacija, samo umjesto Cercia ili Kucke vrlo vjerovatno ulazi Bertolacci...ja bi ga volio vidjeti umjesto Cercia...Ali nikad nebi reko od svih kombinacija na stoperima da ce Alex-Romangoli najbolje funkcionisati za sad...
De Sciglio je izgleda potpuno izgubio mjesto u prvi 11 ... nakon De Jonga i on ce grijati klupu...
Sve je to super ali meni je preveliki luksuz imati Adriana kao igrača koji ulazi u 70. minutu.
I ja bih Berta umesto Ćerćija koji verovatno najviše lopti ima i većinu akcija ne završi, Kucka je daleko korisniji.
Što se tiče bekova nije DES ništa gori od ove dvojice, ja bih hteo da vidim malog Kalabriu više u akciji, čudi me da mu Siniša ne daje priliku a svaki minut je odlično iskoristio.
Uu je l' gledao neko za sad derbi lige?
Sjajan meč i neverovatna završnica. Naklon za najboljeg napadača u ligi, naš Baka iako je na tom nivou nema saigrače da pruži ovakve partije. Interu svaka čast šta radi ove sezone sa odronom od igrača koji je u ravni našeg. Sa igračem manje razbiše jednog od 2 kandidata za titulu, jedva se izvukao Napoli. Iskreno toliko je bedan bio pristup Napolitanaca, samo su gledali da zadrže loptu i vraćaju je nazad, strašno.
Sad kad Juve veže pobede a trebalo bi i mi biće poslastica gledati vrh tabele i gužvu od 6 ekipa.
Mihajloviću je li te zvao večeras Berluskoni i šta kaže, je li zadovoljan?
Ko je gledo vcrs utakmicu valjda je jasnije sto cak i onakav Cerci igra prije Susa i Honde...njih dvojica ne mogu da pretrce, predriblaju ili na bilo koji drugi nacin predju igraca koji trenira svaki dan fudbal, bez obzira u kojoj ligi igra i bez obzira na kvalitet...uzasno je ko trenutno nosi 10 i 8 u ekipi...
Takodjer Nocerino i Zapata mogu mozda biti samo pojacanja Cortone, ali i to mozda...da dva ozbiljna profesionalca su u stanju da ispadnu onakvi debili i majmuni protiv ekipe iz nizer ranga svaka im cast...
Neko je ovde spomenuo da De Sciglio nije nista gori od Abatea i Antonellia....LAZ NAJVECA...Trenutnom formom i kvalitetom De Sciglio je 3 stepenice ispod ove dvojice...cak je i Calabria ozbiljniji igrac od njega...momak djeluje kao da mu se ne igra...kao da ne zna zasto igra i sta sad treba da radi...strasno je kakv pad u karijeri jednog od najvecih talenata na beku u svijetu...pa jebote Anchelloti ga je htio u Real dovest...
Luizu Adrianu kapa do poda...pristup 100% od prve do zadnje minute bez obzira na protivnika...sljedeci protivnik u kupu Samp, 16.12. ali ako budu ovako igrali kao danas, cak i onako jadna Samp ce nas lagano proci...
Ja sam rekao nije ništa gori De Sciglio u smislu ne nude ništa posebno ona dvojica da bi imali neku zagarantovanu minutažu jer mali Kalabria stvarno zaslužuje priliku.
Zapata, Honda i ostali mogu da pojedu svakog igrača Krotonea ali to su luzeri koji igraju 3 puta ispod svojih mogućnosti. Gomila takvih igrača je prodefilovala kroz Milan prethodnih godina pa u drugom klubu proigraju i problem je daleko dublji od toga da su oni loši igrači.
Bonaventura lagano najvažniji igrač ovog tima, zver je postao.
Ma ne vjerujem da ce Miha biti tolika budala pa protiv Sampdorije u kupu izvesti ovu istu ekipu ako protiv Krotonea. Po meni je kup najlaksi put do Evrope i ne trebaju se vise zajebavat sa kombinovanim sastavom. Kad Juventus, Roma ili Napoli mogu igrati kup sa prvim timom sta onda mi glumimo sve ove godine.