Ma on nije igrac koji moze da igra dobro u kontinuitetu . Jednostavno nije ta klasa.Na momente sto malo bljesne i to mu je to.Jos jedna-dve utakmice maksimalno i eto njega opet u onoj staroj prepoznatljivoj losoj formi.
Nadam se da ce ukoliko ne u januaru,a ono od naredne sezone klub polako poceti da se resava svih tih balvana tipa Cerci,Alex,Montolivo,Honda itd. I ove njihove partije koje nama izgledaju kao "dobre" to je daleko ispod nivoa potrebnog za Milan,to je daleko ispod nivoa potrebnog za Evropu,pogotovo Ligu Sampiona(cemu klub stremi u godinama koje dolaze).
Oni su (svi zajedno na gomili )ovako kao sinoc odigrali sad i ko zna kad. Ima tu dobrih igraca oko kojih treba nadogradjivati tim,a ovo ostalo sve kud koji mili moji...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
11-03-2015, 01:09 AM
(This post was last modified: 11-03-2015, 01:10 AM by Maji_TZ.)
Nekadašnji golman Real Madrida povrijedio se prije nekoliko dana, a prognoze govore da će s terena odsustvovati do kraja godine. Umjesto njega na golu Milana trenutno se nalazi 16-godišnji Donnarumma. "Diego Lopez je danas bio na dodatnim pretragama u Španiji kod doktora Mikela Sancheza. Nekoliko mjeseci se mučio sa povredom lijevog koljena i na kraju se desilo ono najgore", saopćili su iz italijanskog kluba. Lopez je kazao da je imao duže vrijeme problema s lijevim koljenom, ali da nije mislio da je ozbiljna povreda u pitanju. "Htio sam da branim u prvoj ekipi i zanemario sam bolove u koljenu. Nažalost, morat ću da pauziram, ali se nadam da ću se ubrzo vratiti među stative", rekao je golman Rossonera.
Eto Donnaroumma ima veliku sansu da iznenada stasa u pravog golmana sa tek 16 godina...Abbiati mu je zamjena ali on je povrjedjen...
Ja se zaista nadam da je ovo istinita vijesti...i da nije interni sporazum Lopez-Galliani ... pa da Lopez u januaru samo izadje na sporedna vrata ... Bilo bi veliko razocarenje za navijace, a i totalno neprofesionalno
Takodjer Bertolacci je povrjedio misic i na dodatne preglede ide za 10 dana...znaci sigurno ga nema protiv Atalante, a pokusace ga osposobiti za 21.nov kad igramo protiv Juventusa
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Kad su u pitanju odlasci,nesto se prica da galijani pokusava da uvali Bolonji Susa,Maurija i Nocerina na pozajmice. Oni su navodno zainteresovani i za Hondu,za kojeg se opet navodno interesuju i Valensija i Vest Hem.
Ja ne znam sta je tim klubovima u glavama,da li oni vide nesto sto mi ne vidimo u vezi tog Honde,ali daleko mu lepa kuca.Voleo bih da ode.
Vidjeces sta im je kad proigraju tamo  Tako je bilo i za Saponaru, Nianga i jos neke igrace.
Normalno da ih hoće slabiji klubovi i sigurno će tamo igrati mnogo bolje.
A Saponara je potpuno druga priča.
A dobro ti mladji,ili Bolonja npr,ali sta ce Honda Valensiji?
Evo gledao sam Valenciu veceras, i nazalost njima bi svako mogao dobro doc. Bilo koji igrac. Nemaju pojma. Al tako je sa vecinom ovi klubova.
Ali sva sreca, od slijedece sezone Serie A daje 4 kluba u CH. League. Naravno uslov je da oni u EuroLeague idalje daju gas i pobjeduju. Trenutno (uzima se u obzir i vecerasnje tekme), Italija je ispred Engleske, a sutra igraju 3 Italiana i 2 Engleza. Napoli i Lazio bi trebali odnijet pobijede, a Fiorentina mora. Sto znaci ako ni jedna Engleska momcad ne dogura daleko, a gledajuci trenutno kako igraju i nece, onda bi Italiani sigurno uzeli 3 mjesto slijedece sezone. A moguce je cak i da od one tamo ponovo budu 2. tj. ispred njemacke, jer ove godine samo jos Bayern i BVB nosaju bodove njemcima. Haj valjda se onda slijedece sezone plasiramo u Ch League kao cetvrti
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Navodno jurimo Vaskeza ali prvo moramo da se rešimo 3-4 igrača, moron je imao 80 miliona na raspolaganju koje je spiskao i opet ćemo da se ciganišemo da uzmemo dobrog igrača.
Mada smo mogli umesto njega samo Saponaru da zadržimo, dečko kida kako smo verujem svi i očekivali.
Mislim nisu ni jedan ni drugi neka top klasa ali bi nam sjajno legli.
Samo idiot nebi prepoznao da Saponara zna igrat lopte. Taj dečko je morao ostat u klubu i da ga guramo, a ne odbacit ga i dovest kucku. Al za sve to je kriv Allegri i Seedorf, koji nisu gurali mlade, već vjerovali Boneri, Ambrosiniu Nocerinu, svakom drugom a mlađe slali na posudbe jer nemaju pojma. Romagnoli Ely Calabria i Donnaruma nebi NIKAD zaigrali kod Allegrija, Seedorfa i Pippa. Zato vam kaže da imamo sjajnog trenera koji će dosta mladi progurat i stasat u osnovne igrace.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Igra je bila sramotna i kriminalna.Nista vise ne treba reci.
|