Milanezi s Balkana
Ma on nije igrac koji moze da igra dobro u kontinuitetu . Jednostavno nije ta klasa.Na momente sto malo bljesne i to mu je to.Jos jedna-dve utakmice maksimalno i eto njega opet u onoj staroj prepoznatljivoj losoj formi.
Nadam se da ce ukoliko ne u januaru,a ono od naredne sezone klub polako poceti da se resava svih tih balvana tipa Cerci,Alex,Montolivo,Honda itd. I ove njihove partije koje nama izgledaju kao "dobre" to je daleko ispod nivoa potrebnog za Milan,to je daleko ispod nivoa potrebnog za Evropu,pogotovo Ligu Sampiona(cemu klub stremi u godinama koje dolaze).
Oni su (svi zajedno na gomili )ovako kao sinoc odigrali sad i ko zna kad. Ima tu dobrih igraca oko kojih treba nadogradjivati tim,a ovo ostalo sve kud koji mili moji...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Nekadašnji golman Real Madrida povrijedio se prije nekoliko dana, a prognoze govore da će s terena odsustvovati do kraja godine. Umjesto njega na golu Milana trenutno se nalazi 16-godišnji Donnarumma. "Diego Lopez je danas bio na dodatnim pretragama u Španiji kod doktora Mikela Sancheza. Nekoliko mjeseci se mučio sa povredom lijevog koljena i na kraju se desilo ono najgore", saopćili su iz italijanskog kluba. Lopez je kazao da je imao duže vrijeme problema s lijevim koljenom, ali da nije mislio da je ozbiljna povreda u pitanju. "Htio sam da branim u prvoj ekipi i zanemario sam bolove u koljenu. Nažalost, morat ću da pauziram, ali se nadam da ću se ubrzo vratiti među stative", rekao je golman Rossonera.

Eto Donnaroumma ima veliku sansu da iznenada stasa u pravog golmana sa tek 16 godina...Abbiati mu je zamjena ali on je povrjedjen...
Ja se zaista nadam da je ovo istinita vijesti...i da nije interni sporazum Lopez-Galliani ... pa da Lopez u januaru samo izadje na sporedna vrata ... Bilo bi veliko razocarenje za navijace, a i totalno neprofesionalno

Takodjer Bertolacci je povrjedio misic i na dodatne preglede ide za 10 dana...znaci sigurno ga nema protiv Atalante, a pokusace ga osposobiti za 21.nov kad igramo protiv Juventusa
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kad su u pitanju odlasci,nesto se prica da galijani pokusava da uvali Bolonji Susa,Maurija i Nocerina na pozajmice. Oni su navodno zainteresovani i za Hondu,za kojeg se opet navodno interesuju i Valensija i Vest Hem.
Ja ne znam sta je tim klubovima u glavama,da li oni vide nesto sto mi ne vidimo u vezi tog Honde,ali daleko mu lepa kuca.Voleo bih da ode.
Reply
Vidjeces sta im je kad proigraju tamo Big Grin Tako je bilo i za Saponaru, Nianga i jos neke igrace.
Reply
Normalno da ih hoće slabiji klubovi i sigurno će tamo igrati mnogo bolje.
A Saponara je potpuno druga priča.
Devilcool
Reply
A dobro ti mladji,ili Bolonja npr,ali sta ce Honda Valensiji?
Reply
Evo gledao sam Valenciu veceras, i nazalost njima bi svako mogao dobro doc. Bilo koji igrac. Nemaju pojma. Al tako je sa vecinom ovi klubova.
Ali sva sreca, od slijedece sezone Serie A daje 4 kluba u CH. League. Naravno uslov je da oni u EuroLeague idalje daju gas i pobjeduju. Trenutno (uzima se u obzir i vecerasnje tekme), Italija je ispred Engleske, a sutra igraju 3 Italiana i 2 Engleza. Napoli i  Lazio bi trebali odnijet pobijede, a Fiorentina mora. Sto znaci ako ni jedna Engleska momcad ne dogura daleko, a gledajuci trenutno kako igraju i nece, onda bi Italiani sigurno uzeli 3 mjesto slijedece sezone. A moguce je cak i da od one tamo ponovo budu 2. tj. ispred njemacke, jer ove godine samo jos Bayern i BVB nosaju bodove njemcima. Haj valjda se onda slijedece sezone plasiramo u Ch League kao cetvrti
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Navodno jurimo Vaskeza ali prvo moramo da se rešimo 3-4 igrača, moron je imao 80 miliona na raspolaganju koje je spiskao i opet ćemo da se ciganišemo da uzmemo dobrog igrača.
Mada smo mogli umesto njega samo Saponaru da zadržimo, dečko kida kako smo verujem svi i očekivali.
Mislim nisu ni jedan ni drugi neka top klasa ali bi nam sjajno legli.
Devilcool
Reply
Samo idiot nebi prepoznao da Saponara zna igrat lopte. Taj dečko je morao ostat u klubu i da ga guramo, a ne odbacit ga i dovest kucku. Al za sve to je kriv Allegri i Seedorf, koji nisu gurali mlade, već vjerovali Boneri, Ambrosiniu Nocerinu, svakom drugom a mlađe slali na posudbe jer nemaju pojma. Romagnoli Ely Calabria i Donnaruma nebi NIKAD zaigrali kod Allegrija, Seedorfa i Pippa. Zato vam kaže da imamo sjajnog trenera koji će dosta mladi progurat i stasat u osnovne igrace.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Igra je bila sramotna i kriminalna.Nista vise ne treba reci.
Reply