Milanezi s Balkana
Čitajte izjave posle meča, opšto oduševljenje, bagra obična.
Devilcool
Reply
Ljudi ne smenjujte Mihajlovica,jeste on i lud i nebazdaren i sve to,ali i takav je bolji trener od Kristijana Brokija koji ce doci ako Miha bude smenjen. Ne kupujte bajke o Spaletiju i Donadoniju jer ti ljudi nisu kreteni .Bas ce Spaleti da napusti dobar i dobro placen posao da bi se ovde blamirao pred celom evropom sa "galijanijevim superzvezdama". On moze da dodje tek na leto,i to samo ako pre toga budu zavrseni neki ozbiljni transferi(dal' na zimu dal' malo kasnije pa da 1. 7. samo prodju).
Ako Miha ode dolazi nam Broki,a to ne zelim ni u ludilu,ne znam za vas ostale.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ma naravno da trener nije bitan, osim kad bi došao Anćeloti ili neko sličan ali ništa od toga.
Devilcool
Reply
Ma niko ne zeli smjenu Mihajlovica to bi bila glupost...treba mu pruziti jos vremena naravno...plus na platnom spisku su jos dvojica ako bude on treci tacno je rekao @sampinjoj Brocchi ce biti njegov nasljednik zbog plate ako nista...

Medjutim kod Mihe se ponavlja jedna stvar kao kod Pippa i to me strasno nervira...Pippu sam zbog nedostatka iskustva i mogao oprostiti, ali kod Mihe je to strasno razocarenje...
O cemu se radi...ponavlja se stvar kao prosle godine...jedno vrijeme neki igraci budu u krupnom planu, pruza im se sansa i onda ih potpuno izgubi i kao da ih uopste nema u ekipi..
Npr De Jong....na pocetku je uvijek bio tu sad ga nema ni u rotacijama...na pocetku samo su pricali o Ely i Zapati kao paru sa Romangoliem, sada je to Alex na kojeg se nije racunalo na pocetku...Montolivo sad mu se daje sansa igrao dobro ili ne, a na pocetku je bio cak blizu odlaska....pa onda Honda forsiranje do iznemoglosti i onda kao da ga nema u ekipi nikako...isto tako De Sciglio redovan ...zadnja dva kola uopste ga nema...ps isto tako i Calabria...Sad ce izgleda isto biti sa Diego Lopezom....ne moze se stvorit kontinuitet igara ako malo igras pa onda nikako ne igras... nemamo mi kvalitet u ekipi da to bude ili-ili
Nisam siguran bas u uvjeren da je to stvar taktiziranja i slicno...

P.S. Nadam se da svi koji su sumnjali konacno su skontali da su pogrjesili sa Romangoliem...u ovakvom Milanu momak ovako mlad daje odbrani stepenicu vise...igra jednostavno bez puno komplikovanja i sa dosta razmisljanja...steta sto uz sebe nema pravog stopera da stasa u pravu klasu...
Takodjer isto mislim sa Bertolaccia, mislim da ce sve biti bolji i bolji i da polako hvata pravu formu...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kako se zajebava sa ovim odmaranjem Baka/Adriano, Brazilac će izgleda opet na klupu. Aj kapiram obojica traže pasove a nema ih dovoljno ni za jednog pa pati vezni red i neka njegova zamišljena taktika ali mi ništa ne dobijemo sa tim ekstra igračem u sredini. Ova dvojica se bar snalaze i za sad rešavaju utakmice uprkos bednim uslovima.
Isto radi i sa Montolivom, oće da mu neko vodi igru a onda De Jong nezasluženo greje klupu, na kraju niti dobije nekog plejmejkera a odbrana mu na vetrometini.
Devilcool
Reply
Bertolacci je pokazo neke znakove zivota protiv Sasuola. Mozda mu jednostavno treba malo vremena da se uklopi. Problem je sto mi nemamo izgradjenu ekipu i kad dodje nekoliko igraca svi ocekuju da oni odmah igraju na najvisem nivou. Sto se tice Romagnolia, momak za svoje godine igra odlicno i to je jedna kupovina od koje cemo imati koristi deset godina.
Reply
(10-28-2015, 12:05 PM)huss Wrote: Bertolacci je pokazo neke znakove zivota protiv Sasuola. Mozda mu jednostavno treba malo vremena da se uklopi. Problem je sto mi nemamo izgradjenu ekipu i kad dodje nekoliko igraca svi ocekuju da oni odmah igraju na najvisem nivou. Sto se tice Romagnolia, momak za svoje godine igra odlicno i to je jedna kupovina od koje cemo imati koristi deset godina.

E bas to je najvise i "ubilo" Bertolacija i Romanjolija. Nadam se da ce uspesno prebroditi i da nece biti dugorocnih posledica.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Juhuuuu stiže nam Boateng. Odlicno!!! A cijelo vrijeme gledam trenira i molim Boga da ga Schalke ne uzme nazad. E jesmo se pojačali u 3 pm. Znaci nemamo igre i dovest ćemo još jedno smeće kojeg ssmo se jedva riješili.  Ma jebem ti ovaj debilni klub
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Brale može se on sporo prilagođavati ali taj neće nikad u Milanu da ponovi igru i statistiku iz Đenove, voleo bih da grešim ali...
Devilcool
Reply
Komentar prvog poluvremena : Boze sacuvaj Sad
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply