Citam negde da se i sjajni urbi emanuelson nudi Milanu. Mozda da se porazmisli i o povratku valtera birse. Do januara ce taman i veseli da dobije pedalu u juventusu,pa mozemo vratiti i njega.
I onda tamo krajem maja nemile scene za navijace intera i juventusa-ponavlja se 99-ta,drastican bodovni zaostatak na polusezoni je nadoknadjen-montolivo dize pehar namenjen sampionu serije A,cerci i matri dele zlatnu kopacku kako italije tako i cele evrope,galijani slavodobitno vice svima "znao sam da su ovi igraci sampionski sastav",curva sud salje poruke i pise transparente izvinjenja i preklinje upravu da joj oprosti "suludo" ponasanje sa pocetka sezone.roman abramovic panicno prodaje celsi,seici psg i mancester siti,dok predsednici bajerna,reala i barselone podnose ostavke ne zeleci da budu na celu klibova koji ce vec od naredne sezone biti deklasirani i ponizavani po ligi sampiona od strane galijanijeve nesalomive i nezaustavljive masinerije koja gazi,koja melje ostavljajuci razbijene protivnike i njihove uplakane simpatizere iza sebe....
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Mihajlović je zreo za otkaz.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
A Bonera?
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Sa ovakvim sastavom bi svako bio zreo za otkaz. Eno jos malo pa ce Murinja da katapultiraju iz celsija pa i njega da dovedemo nista se bitno promeniti nece.
Ovo sto Miha stalno menja i eksperimentise je iz ocaja. Pokusava da ubode nesto,ne zna ni sam sta....neku ludu srecu,neki alhemicarski trik da blato pretvori u dragulje.On zna da ovo malo sto smo sakupili pobeda,kao nazirala se i neka igra-zna da to nije dovoljno,to bi se raspalo pred jacim protivnikom.Verujem da se i on sam ziv pojede sto je prihvatio posao i da bi se najradje teleportovao sto dalje od San Sira.Potpisujem 3000% da ovo sto je dobio od igrackog kadra nije ono sto mu je bilo obecano kad su ga brlatili za posao i da je onda znao da ce tim ovako izgledati ne bi ni u ludilu prihvatio posao.Ne on,nego bilo koji trener sa iole necega sem promaje i zice koja drzi usi u glavi.
Nisu nasi problemi do trenera,vec do igraca,tj nedostatka istih.Pola imena koja imamo ne zasluzuju da se nazovu fudbalerima.
sta se desava sa viola i montela , zasto nie trener kot niv
treba se odmah dovediti bez razmislenje
Pa on je birao i Romanjolija i Bertoalcija. Dobio je Baccu i Adriana (to što on pojma nema šta i kako sa njima to je do njega.) Takodje birao je Maurija umjesto Baselija, jedan zabija drugi nije ni na klupi. Ostavio je Cercija???!!! Zasto???Ostavio je i Hondu. Protiv Fiorentine 0 suteva na gol, protiv Empolija pobjeda ali kakva, protiv Intera katasrofalne izmjene, protiv Udinesea opet katastrofalne izmjene. Sa Palermom onako. Protiv Djenove nigdje veze. Sinoc katasrofa. I nije do njega. Do Galijanija je. I onda Alegri sa dvije titule i finalom Lige prvaka pojma nema a ovaj sa 13tim i 10tim mjestom u karijeri skoro pa Murinjo.
E vala...
Pa znas kako,nije on birao SAMO Romanjolija i Bertolacija.Zaboravljaju se igraci koje je hteo pa nisu dovedeni.Oce to koga ne poznaje,npr da se Soriano ili Witsel pretvore u Kucku i sta ti ja znam.Kolko je puta ponovio da nam treba plejmejker? Ko je zaduzen da dovede plejmejkera? On ili Galijani? I onda ti na konto svega nicim izazvan izadje Berluskoni pred novinare i kaze "E znate sta,probacemo sa tim i tim na sredini,pa jebesga sta bude".
Gde su Mekses i Aleks? I jos neki za koje je trazio da odu iz kluba? Odlazak im stopiran od strane,gle cuda -uprave.
Zasto je ostavio Cercija? Pa zato sto mu je receno da bira izmedju njega i Matrija.Govno jedan,govno drugi tako da je svejedno koga od njih dvojice ostavis.Nije valjda da su mu ponudili da mu dovedu jos jednog napadaca a on rekao "Ne hvala,nema potrebe ,ostavite mi Cercija"?
Ovaj tim je sve,samo ne u potpunosti sklopljen prema Mihajlovicevim zeljama.
A igra i rezultati-pa u skladu sa kapacitetima igraca.
A evo npr Bacca.Doveden covek sa pricom da se pravi "Novi Milan".Mogao je ostati u Sevilji ili otici u neki drugi klub i igrati Ligu Sampiona.Al ne,dosao da bude deo neke "vizije" skrtca Galijanija.I sad polako i on sam uvidja da od toga nema nista,da dogodine ne da se nece naigrati u LS,vec mu i Liga Evrope visi.Uvidja da je uz nekoliko izuzetaka okruzen teletabisima. I sta mislite kako ce to da se odrazi na njega i njegovu igru?Bas da ce pristati da igra dve godine bez evropskih takmicenja sumnjam,tako da nemojte se iznenaditi ako na leto zatrazi da ode iz kluba.A obzirom na okolnosti niko ga ne bi mogao ni kriviti zbog toga.
Unatoč svim glupostima naše uprave, Mihajlović je dobio bolju ekipu od one prošlogodišnje, ali ne vidim nikakav napredak. Vidim samo Mihajlovića koji previše priča u intervjuima, kao on pokušava sa nekom psihologijom. Doživjet će sudbinu kao Fatih Terim ako ovako nastavi i ne mogu reći da bih bio tužan takvim raspletom situacije.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
10-06-2015, 05:29 PM
(This post was last modified: 10-06-2015, 05:39 PM by kakabanja.)
(10-06-2015, 01:21 PM)Sampinjon Wrote: Pa znas kako,nije on birao SAMO Romanjolija i Bertolacija.Zaboravljaju se igraci koje je hteo pa nisu dovedeni.Oce to koga ne poznaje,npr da se Soriano ili Witsel pretvore u Kucku i sta ti ja znam.Kolko je puta ponovio da nam treba plejmejker? Ko je zaduzen da dovede plejmejkera? On ili Galijani? I onda ti na konto svega nicim izazvan izadje Berluskoni pred novinare i kaze "E znate sta,probacemo sa tim i tim na sredini,pa jebesga sta bude".
Gde su Mekses i Aleks? I jos neki za koje je trazio da odu iz kluba? Odlazak im stopiran od strane,gle cuda -uprave.
Zasto je ostavio Cercija? Pa zato sto mu je receno da bira izmedju njega i Matrija.Govno jedan,govno drugi tako da je svejedno koga od njih dvojice ostavis.Nije valjda da su mu ponudili da mu dovedu jos jednog napadaca a on rekao "Ne hvala,nema potrebe ,ostavite mi Cercija"?
Ovaj tim je sve,samo ne u potpunosti sklopljen prema Mihajlovicevim zeljama.
A igra i rezultati-pa u skladu sa kapacitetima igraca.
A evo npr Bacca.Doveden covek sa pricom da se pravi "Novi Milan".Mogao je ostati u Sevilji ili otici u neki drugi klub i igrati Ligu Sampiona.Al ne,dosao da bude deo neke "vizije" skrtca Galijanija.I sad polako i on sam uvidja da od toga nema nista,da dogodine ne da se nece naigrati u LS,vec mu i Liga Evrope visi.Uvidja da je uz nekoliko izuzetaka okruzen teletabisima. I sta mislite kako ce to da se odrazi na njega i njegovu igru?Bas da ce pristati da igra dve godine bez evropskih takmicenja sumnjam,tako da nemojte se iznenaditi ako na leto zatrazi da ode iz kluba.A obzirom na okolnosti niko ga ne bi mogao ni kriviti zbog toga. Nije valjda da mislis da ja branim Galijanija i Berluskonija. Ni u ludilu. Ali ako je bio izbor izmedju ovoga i Pipa onda do groba Pipo. I bolji je trener ( kako stvari stoje) i bio je legenda Milana a bio je i bolji igrac.
Ko mi je kontrirao oko Džeka ne sećam se ali ne mogu ti ja otvoriti oči. To je najkonstantniji igrač Milana i jedini koji izlazi iz sivila, pokušava nešto iako nema s kim pa čak neretko uspe, 2 gola i 3 asistencije-najbolji pojedinačni učinak a čovek je vezni.
Što se tiče trenera, ja znam da ovde Maksa mrzite ali taj čovek napravi drugi tim Evrope prošle godine a sa nama katastrofu u poslednjoj sezoni. Jeste sad im loše ide ali videćete vratiće ih u vrh uskoro. A šta Juve ima? Talenat a ne jebeni prosek i igrače za Kievo, a mi takve samo imamo čast izuzecima. Ne briljira Miha, jak je najviše na rečima za sad ali da je nešto puno zgrešio svakako ne.
A priča o Pipu... Taj gori trener nije mogao da bude.
|