gledao sam u isto vreme i madridderby ,,, onaj mladi urugvajac Gimenez gine ,,, kako smo mogli da se oslonimo na igraca iz serija B 
a zapata e reprezentativac na columbia :?
Jeste, u Kolumbiji dobro odigra pa ljudi misle isto će i za Milan.
Pa interista je birao ove igrace. Tako je bar govorio u svojim izjavama. Cuj da ponudi otkaz da sacuva obraz. Koji obraz??? Pa dobio je od Berluske direktivu da igra Baloteli i ovaj 2 puta starta. Samo me cudi kako nije za Hondu veceras nasao mjesta..
10-04-2015, 10:35 PM
(This post was last modified: 10-04-2015, 10:43 PM by kakabanja.)
Evo nije dao otkaz.
Ovi ga pitaju sto Bertolaci nije igraobkao 3/4 a legenda odgovara igrac ne voli igrati tu poziciju. Da ga hoce neko upitati a voli li igrac sladoled od jagode. Ja kakve mi eksperimente radimo sa trenerima.
Ovo je cisti deja vu kaze: mi motamo vise trenirati. Izgleda da im ovo snime na kasetu. Od Leonarda svi ponavljaju ovu recenicu
(10-04-2015, 09:53 PM)Red and black fan Wrote: Ovo je čak i realan rezultat.
Mihajloviću nemam puno da zamerim. Pojeo je govno sa Montolivom ali ajde probao je da nadomesti malo tu kreativnost pa i po cenu da De Jonf ide na klupu, očekivao sam da se završi ovako.
I za Romanjolija i Elija je ovo pakao, nije slučajnost što prave kretenske greške sa onakvim saigračima a nemaju nikakvo iskustvo, samo da ih ovo ne omete u razvoju. DES je raspad i jedini koji zapravo igra su Antoneli i Džek, ova dvojica napred nemaju mogućnost.
Riba smrdi od glave i zna se ko je pravi krivac za ovo, igračima i treneru ne zameram puno. Od Kucke i Bertolaćija svakako nisam ništa očekivao da ih sad pljujem, mogu da vuku Kievo i Đenovu jer im je to rang, kao i Ranokia i Boateng koji nam možda dođu.
koji dzek ti igra u sta ti gledas pa bonaventura usere 9 od 10 napada milana, da ga izbaci milan bi bio 50% jaci bez njeg, dok se okrene oko sebe u kontri protivnik se vrati, svojim pokusajima suteva koji zavrsavaju van erena je usro prilika i prilika, najgori igrac milana u ovoj sezoni je bonaventura i onog trenutka kad ga mihajlovic izbaci milan ce pocet puno bolje igrat.
Ja ne znam sta vi gledate ljudi. Pa Bonaventura je jedini igrac koji nesto zna i radi na terenu. Ali ne moze sa panjevima oko sebe nista. Niko to ne moze, pa nije ovo tenis nego fudbal. Ako ostalih 9 stoje na terenu, kao sto se nama desava onda ni on ne moze nista sam, ali barem se trudi. Napoli nas je natrcao, a ljudi igraju i Evropu. E tu trebas da se zapitas. Nije sramota izgubiti, ali biti natrcan od ekipe koja igra svaka tri dana a ti muda ladis sedam dana, e to je vec problem.
(10-04-2015, 11:04 PM)huss Wrote: Ja ne znam sta vi gledate ljudi. Pa Bonaventura je jedini igrac koji nesto zna i radi na terenu. Ali ne moze sa panjevima oko sebe nista. Niko to ne moze, pa nije ovo tenis nego fudbal. Ako ostalih 9 stoje na terenu, kao sto se nama desava onda ni on ne moze nista sam, ali barem se trudi. Napoli nas je natrcao, a ljudi igraju i Evropu. E tu trebas da se zapitas. Nije sramota izgubiti, ali biti natrcan od ekipe koja igra svaka tri dana a ti muda ladis sedam dana, e to je vec problem.
ja pratim bonaventuri istina je jedini se trudi i trci ali od 10 napada usere 9, zapamti moje rjecei da ga izbaci mi bi 50% jaci bili
Usere covjece jer je oko njega hrpa polovnjaka. Ev gledam dobio je najvecu ocjenu veceras s razlogom. A s kim da igra? Bertolacci koji ne postoji na terenu, covjek nit se krece nit moze dva dobra pasa da uveze. Montolivo dok umiri loptu i podigne glavu, vec tri igraca oko njega. Kucka kao i trci nesto, ali sve je to slabo...
(10-04-2015, 11:11 PM)huss Wrote: Usere covjece jer je oko njega hrpa polovnjaka. Ev gledam dobio je najvecu ocjenu veceras s razlogom. A s kim da igra? Bertolacci koji ne postoji na terenu, covjek nit se krece nit moze dva dobra pasa da uveze. Montolivo dok umiri loptu i podigne glavu, vec tri igraca oko njega. Kucka kao i trci nesto, ali sve je to slabo...
u vecini slucajeva ili se okrece i izgubi loptu ili se zabije u protivnickog igraca za to mu nisu krivi suigraci
10-04-2015, 11:24 PM
(This post was last modified: 10-04-2015, 11:28 PM by Maji_TZ.)
Romagnoli je zajedno za Zapatu i Rodrigo jebeni Nesta, tacka.
Elyu na osnovu godina i neiskustva mogu i da oprostim greske ali onom debilu, pa to je strasno...covjek ne zna da posalje precizan pas duze od 10 m a igrao je na svjetskom prvenstvu, jebote....
Posto smo prosle i predprosle godine bili u istoju situaciji mislim da ozbiljno trebaju razmisliti o poziciji Mihajlovica...
Ja ga od prvog momenta podrzavam i kad napada igrace ali egoista na klupi je nesto najopasnije za Milan...
Da krenem redom, svi grijehovi (naravno po mom skromnom misljenju) Mihajlovica...
Prvo bespotrebno i nelogicno forsiranje Honde na pozicij iza napada...covjek iz utakmice u utakmicu ama bas nista nije pokazao, ali je nastavljao igrati...i onda kad je i Miha shvatio radi jos gluplji potez...Igraca koji mu je pruzao sjajne partije (Bonaventura) sa poziciji koja mu ocigledno odgovara(lijevi vezni) gura ga naprijed, kao da nesto proba..i sta dobije...dobije potpunu neprepoznatljivog Bonaventuru, jer covjek nije za te pozicije..zadrzava loptu ne gura je prema naprijed kada treba...kao da prvi put igra tako nesto...jednostavno igra nazor tu poziciju i rezultat je i vise nego los
Dalje...Miha luta sa Bertollaciem...ne moze da mu nadje odgovarajucu poziciju...igrac koji se uigravao u veznom redu sada ga nema ni u bilo kojoj opciji (De Jong), a igrac koji nije prosao pripreme i uigravanje redovno igra u veznom redu (Kucka)...
Mnogi mu smatraju i grijeh sto je Bacca bio na klupi par tekmu...
Fiorentina nas je nadigrala, nezasluzeno smo dobili Empoli, nezasluzeno izgubili od Intera, dobili jedva Palermo, protiv Udinesa od gotovog zamalo napravili veresiju, protiv Genove bolje igrali 2x sa igracem manje i ovo vcrs je najvec samar Milana na domacem terenu poslije dugo dugo vremena...nista to ne ide u korist Mihajlovica
Mihajlovic luta i eksperimetise a to nam najmanje sada treba...bolji roster ima od Pippa, a nekog velikog pomaka nema...mjesto na tabeli i vecerasnji poraz sve govori...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|