09-25-2015, 03:09 PM
Gdje ti nadje taj vezni red? Ja sam na par portala procito Bertolacci-Montolivo-De Jong.
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-25-2015, 03:09 PM
Gdje ti nadje taj vezni red? Ja sam na par portala procito Bertolacci-Montolivo-De Jong.
09-25-2015, 04:54 PM
(09-25-2015, 03:09 PM)huss Wrote: Gdje ti nadje taj vezni red? Ja sam na par portala procito Bertolacci-Montolivo-De Jong. Na sportmediasetu je jucer išao ovaj vezi red dok danas je Berolacci u opciji, čovjek trenira samo par dana ne znam koliko je to pametno! Čak se i spominje kako je već mrki rekao na poziciji trequrtiste. Napad Balotelli-Adirano, Bacca na klupi.
09-26-2015, 09:49 AM
naravno kao sto sam i govorio baloteli koji je sad nas glavni igrac ce se setkat na terenu a najbolji napadac kojeg imamo ide na klupu...bravo treneru
09-26-2015, 04:28 PM
Rotira ih malo, igra se svaka tri dana. Realno, Bacca je bio nevidljiv protiv Udinesea i za to mu nije Baloteli kriv. Al svejedno ce opet sigurno biti u prvoj postavi protiv Napolia.
09-26-2015, 07:36 PM
(09-26-2015, 04:28 PM)huss Wrote: Rotira ih malo, igra se svaka tri dana. Realno, Bacca je bio nevidljiv protiv Udinesea i za to mu nije Baloteli kriv. Al svejedno ce opet sigurno biti u prvoj postavi protiv Napolia. Nema veze, takvom treba neki puta i oprostiti. Kad već želi dati Mariu malo prostora neka ga za početak stavlja po cijelo poluvrijeme, a ne odmah startnu postavu. Kad bih bio grozan, rekao bih da bi bilo pravednije da naš Mario provede mjesec dana čisteći kopačke u Milanellu, a potom da vodi brigu kada da uopće dođe u sastav. To je moje mišljenje o Balotelliju. MILANO SIAMO NOI!!!!
09-27-2015, 01:25 AM
(09-26-2015, 04:28 PM)huss Wrote: Rotira ih malo, igra se svaka tri dana. Realno, Bacca je bio nevidljiv protiv Udinesea i za to mu nije Baloteli kriv. Al svejedno ce opet sigurno biti u prvoj postavi protiv Napolia. Zapravo jeste Baloteli kriv, on na terenu i cela igra se vrti oko njega, mic mic pa faul za njega ili protivnika ili izgubljena lopta, tu fudbal ne postoji. Baka nije dobio loptu poštenu za sve vreme na terenu.
09-27-2015, 10:38 AM
09-27-2015, 11:16 AM
MAlo rotiranja je ok. Danas se MORA dobiti jer Napoli je dobio i Inter ce doma dobiti tu Violu koja je prosjek ekpa u biti. Roma dobila isto.
Onda nam dolazi NApoli kuci, pa da vidimo mozemo li mi jednu jaču ekipu pobijediti ili je sve po starom. Bacca je igračina.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
09-27-2015, 11:50 AM
Jebem ti Serie A, ja debilne lige. Svaki manji kontakt protiv Genove svira se faul, a ovi udaraju laktovima al to je ok. 2 žuta imamo a oni nas ubise a đubre Tagliavento samo priča sa njima. Jebem ti Serie A
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|