Milanezi s Balkana
Eto samo da vas još jednom sve pozdravim i svima još jednom čestitam 18. scudetto. Malo sam razdragan i pod utjecajem alkohola,ali upravo sam došao sa proslave 9. rođendana MilanCluba Rijeka gdje smo se fino zabavili,popili,pojeli i proveselili.Svake godine nas je sve više pa vas i ovim putem pozivam da slijedeće godine upregnete svoje snage i financije ne bi li s nama otišli barem jednu tekmu na San Siru.Mi navijači smo ipak najzdraviji dio tog cijelog nogometnog svijeta prepunog prevari i isključivo profita! Poseban pozdrav šaljem ovim putem @ensaru, @albertu, @uvijek rossoneru, @cyberdogu koji su s nama ove sezone bili na tekmama(ispričavam se ako sam nekoga zaboravio) . Ove godine smo rekordno imali članova(175) pa se s ponosom u šali nazivamo 4. navijačkom skupinom u Hrvata(Armada,BBB,Torcida). U toj navijačkoj grupi postoji energija i od vas svih dobronamjernih i normalnih članova ovog foruma koju ja prenosim u naš klub navijača. Slijedeće sezone na 10. godišnjicu plan je da dođu kao specijalni gosti Gattuso ili Maldini(može i stariji) + Boban i Šimić koji su skoro pa 100 % sigurni(nikad nas nisu odbili) pa ste svi pozvani. Znam da izgleda malo nemoguće,ali svašta je za naš klub bilo nemoguće u ovih 9 godina pa smo ipak ostvarili sve što smo željeli pa zato ne sumnjajte u nas ,samo puno vjere i samopouzdanja i dovest ćemo ih,kontakti su već uspostavljeni ;-) .
Ispričavam se svima na ovom tekstu koji je malo offtopic,ali jednostavno sam s vama svima htio podjelit to veselje povodom 9. rođendana MilanCluba Rijeka-Fiume!!
Živi i zdravi bili
FORZA MILAN

P.S. _Ukoliko netko slučajno od vas ovo ljeto dolazi na Zrće(Novalja-Otok Pag) ,ja ću ciijelo ljeto(15.6.-10.9) provesti dole radeći pa neka mi pošalje pm,rado ću popit piće s bilo kojim MIlanistom ;-)
Reply
(06-08-2011, 09:21 PM)Mecong Wrote:
(06-08-2011, 03:57 PM)ensar7 Wrote: dejo nema smisla. Jer, zasto ga kupovat i davat Espanyolu, kad ga slijedece godine opet moramo registrovat kao NON-EU igrac? Ako vec zele da ga dovedu van te klauzule, onda ga moraju posudit nekom klubu u Italiji. Jer dovodjenje NON-EU igraca unutar Italije je dozvoljeno. Znaci, kupit ga sad, i odma ga poslat u Genovu ili Cagliari, poduslovom da oni imaju jedno slobodno NON-EU mjesto, i onda slijedece sezone ga mozemo vratit sebi ali on se tad ne racuna kao NON-EU igrac, znaci imali bi opet slobodna 2 mjesta.
Zato ne kontam ovo sto zele uradit. Uostalom, kome to oni zele dat drugo NON-EU mjesto? Jedino ako stvarno planiraju dovuci Dzeku, pa bi i bilo shvatljivo. Ali poslije sinocnje predstave "mister 40 miliona" nije mi vise toliko drag u nasem dresu. Ne trudi se i daleko je on od onog Dzeke pod MAgathovom palicom, kad je dovodio protivnicke stopere i golmane do ludila.

Hahahaha....od kada ja to pricam, ali vecina ih misli da sam lud. Ali, dobro, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu. Samo da ponovim jos jednom: Dzeko je k.... od igraca. U jednom momentu desio mu se Misimovic koji je imao u toj sezoni kad je Dzeko bio najbolji strijelac Bundeslige 20 asistencija (rekord Bundeslige svih vremena). Prije i poslije Misimovica Dzeko je, kao sto sam rekao, k.... od igraca. Dzeko, niti je sposoban (nema kvaliteta) da pravi razliku, niti je sposoban u momentu (potezu) sam rijesiti utakmicu (nema kvaliteta). Rekao sam, da Dzeko nista nije bolji od Jana Klasa Huntelara i jos uvijek mislim tako. Volio bih da nisam u pravu.

Misimović je 18 asistencija imao u sezoni 2008/09 kada su bili prvaci Njemačke, a 13 2009/10 kada je Džeko bio prvi strijelac lige. u ovoj netom završenoj sezoni prije koje je Misimović dobio šut-kartu Džeko je na polusezoni bio na 10 ili 11 golova kada je prešao u Manchester City. dakle Džeko je i bez Misimovića trpao što znači da je problem u aklimatizaciji u novom okruženju koje je samo po sebi specifično jer se ne zna tko pije a tko plaća.

evo ti malo dzekinih golova pa mi reci gdje ti tu vidis sličnost sa huntelaarom i osvrni se posebno na 4. gol http://www.youtube.com/watch?v=mJeXLetniKI
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(06-08-2011, 11:57 PM)deejaysale Wrote: Eto samo da vas još jednom sve pozdravim i svima još jednom čestitam 18. scudetto. Malo sam razdragan i pod utjecajem alkohola,ali upravo sam došao sa proslave 9. rođendana MilanCluba Rijeka gdje smo se fino zabavili,popili,pojeli i proveselili.Svake godine nas je sve više pa vas i ovim putem pozivam da slijedeće godine upregnete svoje snage i financije ne bi li s nama otišli barem jednu tekmu na San Siru.Mi navijači smo ipak najzdraviji dio tog cijelog nogometnog svijeta prepunog prevari i isključivo profita! Poseban pozdrav šaljem ovim putem @ensaru, @albertu, @uvijek rossoneru, @cyberdogu koji su s nama ove sezone bili na tekmama(ispričavam se ako sam nekoga zaboravio) . Ove godine smo rekordno imali članova(175) pa se s ponosom u šali nazivamo 4. navijačkom skupinom u Hrvata(Armada,BBB,Torcida). U toj navijačkoj grupi postoji energija i od vas svih dobronamjernih i normalnih članova ovog foruma koju ja prenosim u naš klub navijača. Slijedeće sezone na 10. godišnjicu plan je da dođu kao specijalni gosti Gattuso ili Maldini(može i stariji) + Boban i Šimić koji su skoro pa 100 % sigurni(nikad nas nisu odbili) pa ste svi pozvani. Znam da izgleda malo nemoguće,ali svašta je za naš klub bilo nemoguće u ovih 9 godina pa smo ipak ostvarili sve što smo željeli pa zato ne sumnjajte u nas ,samo puno vjere i samopouzdanja i dovest ćemo ih,kontakti su već uspostavljeni ;-) .
Ispričavam se svima na ovom tekstu koji je malo offtopic,ali jednostavno sam s vama svima htio podjelit to veselje povodom 9. rođendana MilanCluba Rijeka-Fiume!!
Živi i zdravi bili
FORZA MILAN

P.S. _Ukoliko netko slučajno od vas ovo ljeto dolazi na Zrće(Novalja-Otok Pag) ,ja ću ciijelo ljeto(15.6.-10.9) provesti dole radeći pa neka mi pošalje pm,rado ću popit piće s bilo kojim MIlanistom ;-)
deejaysale cestitam vam 9 rodendan...da ih dozivite jos 100, i isto toliko titula Smile
Reply
Keita na popisu Milanovih želja

Talijanski nogometni prvak Milan i dalje je u potrazi za veznim igračem kojim bi pojačali redove. Nakon Standardovog Axela Witsela spomenut je i Barcelonin Seydou Keita (31)...

Dovede li europski i španjolski prvak u svoje redove Cesca Fabregasa, pretpostavlja se da bi malijskog reprezentativca pristao prodati za osam milijuna eura. Nije nevažno spomenuti da Keita ima i francusku putovnicu pa ne bi ušao u kvotu Milanovih igrača bez putovnice zemlje unutar Europske unije.

Keita je prošle sezone odigrao 35 utakmica u Primeri i deset u Ligi prvaka, no u njih čak 26 ušao je s klupe za pričuve i to nerijetko u završnim trenucima susreta.
Reply
Večeras se u Miamiju igra šesta utakmica NBA finala, nadam se da će Dirk i društvo uspjeti da osvoje titulu,
nisam fan Mavericksa ka ni ostalih Teksaških timova ali stvarno bi bilo pogrešno kad bi Heat postao prvak.

I jedna šala na Jamesov račun:
"I asked LeBron for change of a dollar, he only gave me 75 cents. He has no fourth quarter."

Reply
(06-12-2011, 06:59 PM)adis Wrote: Večeras se u Miamiju igra šesta utakmica NBA finala, nadam se da će Dirk i društvo uspjeti da osvoje titulu,
nisam fan Mavericksa ka ni ostalih Teksaških timova ali stvarno bi bilo pogrešno kad bi Heat postao prvak.

"I asked LeBron for change of a dollar, he only gave me 75 cents. He has no fourth quarter."

Prognozirao sam Dallasu titulu i nadam se da će tako i biti.Nabijem ja tog fejkera Lebrona.vrhunski vic OkmilanDevilolDevilolDevilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(06-12-2011, 10:17 PM)dejo Wrote:
(06-12-2011, 06:59 PM)adis Wrote: Večeras se u Miamiju igra šesta utakmica NBA finala, nadam se da će Dirk i društvo uspjeti da osvoje titulu,

Prognozirao sam Dallasu titulu i nadam se da će tako i biti.Nabijem ja tog fejkera Lebrona.vrhunski vic OkmilanDevilolDevilolDevilol
Ja sam bio ubjedjen prije početka finala da će ih Miami razbiti ali sam očigledno potcijenio timski duh i iskustvo Maverciksa. Drago mi je zbog Dirka i Kida, stvarno bi bila sramota da takvi igrači završe karijere bez prstena.

LeBron, više sreće drugi put.Icon_lol2
Reply
(06-08-2011, 11:57 PM)deejaysale Wrote: Eto samo da vas još jednom sve pozdravim i svima još jednom čestitam 18. scudetto. Malo sam razdragan i pod utjecajem alkohola,ali upravo sam došao sa proslave 9. rođendana MilanCluba Rijeka gdje smo se fino zabavili,popili,pojeli i proveselili.Svake godine nas je sve više pa vas i ovim putem pozivam da slijedeće godine upregnete svoje snage i financije ne bi li s nama otišli barem jednu tekmu na San Siru.Mi navijači smo ipak najzdraviji dio tog cijelog nogometnog svijeta prepunog prevari i isključivo profita! Poseban pozdrav šaljem ovim putem @ensaru, @albertu, @uvijek rossoneru, @cyberdogu koji su s nama ove sezone bili na tekmama(ispričavam se ako sam nekoga zaboravio) . Ove godine smo rekordno imali članova(175) pa se s ponosom u šali nazivamo 4. navijačkom skupinom u Hrvata(Armada,BBB,Torcida). U toj navijačkoj grupi postoji energija i od vas svih dobronamjernih i normalnih članova ovog foruma koju ja prenosim u naš klub navijača. Slijedeće sezone na 10. godišnjicu plan je da dođu kao specijalni gosti Gattuso ili Maldini(može i stariji) + Boban i Šimić koji su skoro pa 100 % sigurni(nikad nas nisu odbili) pa ste svi pozvani. Znam da izgleda malo nemoguće,ali svašta je za naš klub bilo nemoguće u ovih 9 godina pa smo ipak ostvarili sve što smo željeli pa zato ne sumnjajte u nas ,samo puno vjere i samopouzdanja i dovest ćemo ih,kontakti su već uspostavljeni ;-) .
Živi i zdravi bili
FORZA MILAN

Hvala Sale...Pozdrav i tebi i ostaloj raji..Ako Bog da vidimo se mozda vec i ove godine...
forza Milan....
Rossonero Per Sempre...
Reply

Kako dobar vic,heheSmile

Inace,bas mi je drago zbog dirka i ekipe,ono sto sam gledao igrali su krasnu momcadsku kosarku.
Reply
Kako kažu posljednje vijesti, igrač koji bi trebao biti TAJ za ovo ljeto je - Fabregas... Smile

Sale cestitam ekipi rodjendan tamo dolje! Nagodinu se vidimo sigurno!

Fabregas i Ganso, pa umjesto Cassana Balotelli i ludnica Wink
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply