09-22-2015, 09:04 PM
Idiote idi u Inter
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-22-2015, 09:04 PM
Idiote idi u Inter
09-22-2015, 09:05 PM
Kriv Sinisa. Vadi Calabriuradi žutog, najboljeg igrača večeras, i stavlja mrtvog Alexa. Užas. Alex ne može moju nenu stic kad krene u wc, a kamoli ovu trojicu napadača. Ne mogu da vjerujem, imaš 0:3 i protivnik te sjebe sa taktikom od 3 napadaca. Pa bolan Sinisa, nismo amaterski tim
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-22-2015, 09:13 PM
Jebe ga konstitucija, mislim da se zato najvise Mihajlovic i plasi, On mora da brani centar suteve, taj aspekt do sada nismo imali prilike da vidimo
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
09-22-2015, 09:17 PM
Ima Sinisa tako neke "radove" kad mislis da odluke ne donosi na osnovu stanja na terenu vec baci saku pasulja na travu pa uradi sta mu se "kaze" u toj viziji. Nadao sam se da ga je to proslo,ali izgleda da nije. Valjda cemo izdrzati do kraja
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
09-22-2015, 09:25 PM
Baloteli je postao glavni igrač Siniše i kao i Alegri nesmije ga izvesti a setka se po terenu ko na treningu
09-22-2015, 09:25 PM
Izgleda da se je bas tako i odlucio za ovu izmjenu
09-22-2015, 09:39 PM
Jbg, bilo je logicno da sa 3 0 postavi defanzivnije igrace, ali ispalo je da se zajebao.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
09-22-2015, 09:41 PM
ocajna utakmica iako smo pobjedili, ja neznam sta ovaj Bonaventura radi na terenu, on uradi 1 dobru stvar i hiljadu losih, pratim ga pomno vec par utakmica, toliko izgubljenih lopti, toliko ocajnih suteva, toliko bespotrebnih drublinga i zadrzavanja i usporavanja lopte, i pored ova 2 gola u zadnje dvije utakmice definitivno najlosiji igrac milana na sredini terena. Baloteli ako nista sredio je glavu nisu ga uspijeli iznervirat ali se vidi da se ponasa ko na treningu nema tu nekog truda i da daje sve od sebe na terenu.odbrana 2 gola po utakmici i izgleda da nas to ocekuje do kraja sezone
09-22-2015, 09:43 PM
Sacekaj hoces reci da je logicno da odbranu sa 2 stopera i 2 beka prepravi u 3 stopera i jednog beka odnosno od 2 relativno brza i dvije kornjace podtsvi sa 3 kornjace.
09-22-2015, 09:48 PM
Daj ne serite sve stoji da smo se pogubili 2 poluvrijeme ali u 8 dana 3 tekme sa istom postavom početak sezone. Ko bi napdao na 3-0 Udine gdje nismo pobjdili godinama. Calabira dobio udarac u pleksus mislim, dečko nije iskaljen, imamo 5-6 super bitnih igrača povrojednjeno Mexes, Antonelli, Kucka, Niang. 9 bodova 5 tekmi je super. Treba i ovako znati dobijati tekme, nije savršeno, a nije niti loše ima tu još puno prostora za napredak. Ljudi tanka nam je klupa.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|