09-20-2015, 01:49 AM
Jel vas mozda Bacca podsjeca u nekim kretnjama na Shevu? Pogotov kod drugog gola veceras? Mada, jedan je Sheva
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-20-2015, 01:49 AM
Jel vas mozda Bacca podsjeca u nekim kretnjama na Shevu? Pogotov kod drugog gola veceras? Mada, jedan je Sheva
09-20-2015, 12:13 PM
Pobijedimo i nijedan komentar, kad izgubimo onda 20 komentara
09-20-2015, 01:23 PM
Bila je subota,cekaj da se ljudi razbude,istrezne,sta god
![]() Nazalost,nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu,mada sam cuo da smo bili bolji na terenu,da smo ih nadigrali i da su nam u prvom poluvremenu dali gol iz jedine sanse koju su imali. Bice neka repriza na areni pa cu da gledam ![]() U svakom slucaju ove sezone bar nismo izgubili nijedan bod kod kuce na tim "malim" utakmicama(empoli,palermo),sto je pomak u odnosu na prethodne godine,cak racunajuci i samo ove uvodne utakmice. Ko je gledao ceo mec neka nas pocasti nekom detaljnom analizom
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
09-20-2015, 01:53 PM
Dobra utakmica, dobre kretnje, mnogo ideja. Mene je impresioniro Kucka, ali i mali Calabria. Na nasu srecu Abate se povrijedio pa udje Calabria. Momak u prvom prodoru napravi vise nego Abate u dvije utakmice. Odlican centarsut i na kraju majstorija Bacce. Honda nevidljiv, jebote da imamo kakvu dobru 10-tku ovaj tim bi svakom dao 2-3 gola. Odbrana solidna, mada smo opet primili dva smijesna gola. Bonaventura isto tako odlicna utakmica, asistencija kod prvog gola i magija iz slobodnog udarca. Eh sad idemo na dva zeznuta gostovanja Udine pa Genoa... usput gledo sam Inter danas, mislim da i oni sami ne znaju kako uspiju pobijedit. Nijednog suta u okvir osim tog gola iz greske odbrane Chieva. Al jebga dobijaju i dizu samopouzdanje, mada po meni Milan igra ljepse trenutno.
09-20-2015, 02:47 PM
Ako,ako,te dve utakmice ce nam i pokazati gde smo i koji su nam dometi ove sezone. To jesu gostovanja na kojima niko u Italiji ne moze da racuna na 3 sigurna boda,ali ako uspemo izvuci dobre rezultate(recimo 4-6 bodova) znatno ce to uticati na moral ekipe.Pogotovo jer se cini da smo na nekakvom "usponu",tako da bi to bio stvarno lep vetar u ledja.
Videcemo Meneza kad se vrati sta ce i kako.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
09-22-2015, 08:33 PM
Cepanje
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
09-22-2015, 08:41 PM
Mali Calabria ce biti zvijer igrac, upamtite to!
Najbolji na terenu, a najmladji. Mali igra sa sigurnoscu nekog ko ima 34 godine, a ne 18.
09-22-2015, 08:43 PM
Super igramo. Ali pored ovoga pratim Wolfsburga i upravo gledam 5 golova Lewandowskog u roku od 9 minuta. Prejak. 100% napadač. Jednostavno wooooow, a da je se slušao Leonardo ovaj napadač bi iz Anderlechta došao u Milan a ne u BVB. Al sta ćeš kad naši stručnjaci prozvaju Aubameyanga papkom koji nema pojma. Zalosno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-22-2015, 08:46 PM
(09-22-2015, 08:41 PM)huss Wrote: Mali Calabria ce biti zvijer igrac, upamtite to! Ode u City ili Real za 25 milona da bi se pokrili računi za sve gluposti koje je pravio Galliani. A da, prije odlaska reci će Calabria ne ide 99,99%. Stabdardno prokleti Galliani Calabria jje fantastika. I ako se bude slušao Sinisa, cijelu sezonu gurat ovu četvorku u odbrani
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-22-2015, 09:01 PM
Moj Mihajlovicu pa sta radis. Umjesto De Jonga i Honde on vadi Calabriu
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|