Milanezi s Balkana
Jovetic je klasa, ali ima staklene nogice. Jebes ga ako moze da igra 2 meseca u sezoni. Imali smo Pata u takvoj prici. Nas sto se tice, mislim da smo i dalje rapaljska ekipa, i to strasno boli s obzirom na filozofiju koju smo gurali do pre pet godina.
Gledati nesposobnost igraca da prime loptu, odigraju tacan pas stvarno izaziva mucninu. Nije ni Inter izgledao dobro, ali oni su mi uvek i bili mesari.
Sto se tice Balotelija, ni njega ne mirisem u ekipi, nikad se nije podredjivao timu, ne verujem da ce sad poceti. Jedino pozitivno je da je Montolivo pokazivao znake vracanja u formu, ali i on mi je staklen, dok krene da igra dobro, mozda mu otpadne stopalo ili se odsafi koleno.
Najkriticniji su bekovi, i u to sam godinama siguran. Italijanski dijamant, ili nekad jelkica traze bekove koji mogu da rese jedan na jedan. Nasi ne umeju ni sa podrskom da prave visak jer im treba aerodrom da umire loptu. Abate ne pokusava da prodje nego cim primi, ili centrira na prvu i bude blokiran ili vraca nazad, Siljo ga silji na levoj strani bez ideje sta stvarno treba da radi.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
A neću žaliti za Jovetićem kad imamo onakvu dvojicu napred.
Inače posle 3 kola imamo najmanje šuteva u okvir golova. Bravo za ćelavog idiota, bravo.
Devilcool
Reply
Samo za primer,nas trenutni napad je jaci od onog koji smo imali 2007-me kad smo osvojili Ligu Sampiona. Eto koliko znaci kvalitetan ostatak tima i koliki su ovo krsevi sto ih trenutno imamo.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ma dobro za sve treba vremena. Ja sam vidio jednu dobru odbranu protiv Intera, izuzev gola gdje su realno veznjaci zakazali jer nisu blokirali sut. Romagnoli je bio odlican, svaka lopta u 16 je bila njegova. A evo danas sam procito podatak kako je prva utakmica one slave odbrane Tasoti-Baresi-Gali-Maldini izgubljena od Barija 1:0. I tad su sigurno bili neki strucnjaci koji su govorili kako ta odbrana nista ne vrijedi. A kad su za cetiri godine pokorili Evropu onda su im vjerovatno svi nazdravljali.
Reply
Nije sramota izgubiti.Svakome se desava da izgubi. Imas utakmica kad nadigras protivnika u ama bas svakom segmentu pa izgubis,pogodis 33 stative i 22 precke,al' lopta jednostavno nece u gol kao da je zacarana,a ovom se posreci da ti da gol iz jedinog puta kad je presao centar terena.Bitno je na koji nacin izgubis.Ako si dao sve od sebe,jbga, svaka cast,teramo dalje. A utakmice koje je Milan gubio zadnjih godina,bez ikakvog pruzenog otpora,bez zelje,bez volje da se nesto promeni,to je sramota.Sramota su utakmice koje predas unapred,kada na teren istrcis pomiren sa cinjenicom da ces izgubiti. Sramota je da za celu utakmicu imas 0 (nula) upucenih suteva u okvir gola(protiv fjorentine) itd... Videcemo kako ce to da izgleda u nastavku sezone.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Romanjoli je zapravo ispao kod gola, trebalo je on da blokira taj šut. Ni van toga me nije oduševio ali dobro prvi put sam ga gledao, verujem da će biti sve bolji.
Devilcool
Reply
Problem odbrambenih je sto mogu presjec 20 napada ali jednom ako kiksaju svi upere prst na taj kiks. Prije tog sto je ispo je barem 10 lopti upucenih prema Icardiu presjeko ili izbacio i uopste ga je odlicno cuvo. Pa mi govorimo o nekome ko ima 20 godina jebote. Pogledajte snimke Neste i Maldinija u tom periodu? Dobro se sjecam da sam gledo video, mozda se moze naci na youtube, kako Maldini u svojoj debitantskoj utakmici na San Siru daje autogol. Mogli su ga tad odmah popljuvat i zakovat za klupu i svijet bi bio uskracen za jednog takvog sampiona...

Evo i snimka https://www.youtube.com/watch?v=RuqxAF0yraA postavljanje ale Rodrigo Ely kojem je vecina ovdje jebala majku nakon onog crvenog Wink
Reply
Naravno slažem se, zato su defanzivci oduvek potcenjeni a sa napadačima suprotno.
Devilcool
Reply
(09-17-2015, 02:03 PM)Red and black fan Wrote: Romanjoli je zapravo ispao kod gola, trebalo je on da blokira taj šut. Ni van toga me nije oduševio ali dobro prvi put sam ga gledao, verujem da će biti sve bolji.

Ja ne razumijem kako je morao Romagnoli reagovati na onaj šut.. Značu u kontri od 3 sec si očekivao da stoper izlazi na 25 metara od gola i blokira šut, postoji mogućnost dodavanja već su ispred Guarina bili Jovetić, Icardi Perišić nema mi logike ama baš nikako.. Gol je zasluga jer nismo imali pravog destruktora ala de Jong ono je idealana situacija za njega da razara pravi faul itd. To je jedini način da nam je Inter mogao naštetiti.
Reply
Nije morao da blokira nego bar da izleti na Guarina, umesto toga Romanjoli naseda na dribling i odlazi u stranu te ovaj ima potpuno otvoren šut ka golu, Zapata tek nije mogao ništa da uradi.
A naravno da je nedostatak De Jonga glavni razlog.
Devilcool
Reply