09-09-2015, 03:25 PM
Ajmo dobit inter da ih spustimo na zemlju...vec su osvojili skudetto prema njihovim navijacima
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-09-2015, 03:25 PM
Ajmo dobit inter da ih spustimo na zemlju...vec su osvojili skudetto prema njihovim navijacima
09-09-2015, 04:51 PM
Neće da osvoje ni 3. mesto na kraju sezone ali su i dalje ispred nas. Mada u derbiju možemo da ih dobijemo glatko.
09-09-2015, 11:48 PM
Bas mi nije jasno na cemu njihovi navijaci baziraju optimizam. Pa oni su doveli nesto strogih rezervi (Ljajic, Perisic) jednog poluinvalida (Jovetic) jednog klasicnog veznog crnca za 40 miliona!!!!(mozda bi i bio dobar u dobroj ekipi) brazilskog stopera od 31 godinu u zadnjoj godini ugovora za 15 , nekog kolumbijca stopera iz meksicke lige, brazilsku budalu iz Galatasaraja koja ima platu 4 miliona , nekoga !!???? takodje iz Galatasaraja i jednog sto vec hoce da vrate.
Doduse ni ostali se nisu bas mesto proslavili Roma: takodje 1 rezervista (Djeko), nekakvo krilo-spic iz Djenove, rezerva rezerve bek iz Pariza, crnac stoper iz Stutgarta, golman iz poznate Arsenalove skole golmana (Venger je uvijek ima oko za to) i egipcanina (nakon Mide vjerovatno najbolji egipatski igrac svih vremena) Juve: brazilca beka (naravno isti Roberto Karlos) za 25 miliona u zadnjoj godini ugovora, starog arijevca Samija Kediru koji je zadnji put bez staka hodao prije 2 godine, profesora Brazilca (vidim novinari skloni Juventusu kazu veznjak koji je Italiji u zadnjih 5 godina zabio najviše golova. Ta mi je ista ona Galijanijeva od pretprosle kada nismo osvojili nista- imamo najviše bodova u zadnjih 7 polusezona). Mandju Mandjuku za 20 miliona i argentinsko dijete sa zabijenih maksimalno 15 golova u Seriji A za 40+ miliona. Napoli: ????!!!! pola Empolija i pobjegao im kao Sorijano u Zadnjoj minuti. Dodue vratili su i golmana koji je prosle godine ima 2 nastupa i 1 crveni karton. Ovi ostali su još smiješniji.
Da li se ti zajebavas ili si ozbiljno retardiran?
(Crnac, arijevac??)
09-10-2015, 07:17 PM
Ja ti mogu samo odgovoriti tvojim istim pitanjem
09-11-2015, 12:18 PM
I ja sam se ismijo postu @Kakabanje ... bas onako crnacki, mutno i cinicno...kao da ce sutra citav svijet zajedno sa Serijom A propasti
i kao da je njihov fudbal na nivou neke manje seoske lige ...Sto se tice Derbya u nedelju...Interovi navijaci vec lagano su upisali 3 boda sto je po meni odlicno...Bertloacci ne igra kod nas, kod njih nema Mirande... Nas sastav bi mogao biti Lopez, Abate, Zapata(Ely) Romangoli, De Sciglio,Kucka,De Jong,Montolivo(Poli), Bonaventura, Adriano, Bacca... Svi igraci su se vratili zdravi nakon reprezentativne pauze, a nekako Bacca djeluje da ulazi po malo u formu...Dok nas vezni red pa i odbrana ne uljeva veliki optimizam, s druge strane golman i napad potpuno daju neku nadu i razlog za optimizam...i cudno je da uprava i Miha nisu uspjeli to sve da izbalansiraju, a imali su i novca i vremena... Juce je bilo predstavljanje tima ispred Casa Milan...Curva Sud je opet protestovala protiv Galliania i trazila da ode, odlucili su da istraju u ovoj borbi i pokusaju otjerati Galliania jer niko durgi nece...Barbara je pokusala pa nista... Dugo su najvljivali MR. Bee da ce prisustvovati derbiju...takodjer kazu da ce preuzet 48% kluba do kraja septembra...bio je prosle sedmice u Milanu sa pravnicima..takodjer druga strana price je da je Mr.Bee niko i nista, da su to sve pare Berlusconia koje je zaradio na Istoku, ali mu Italijanske vlasti ne dozvoljavaju da unese u drzavu, pa je sad Berlu skonto tu fintu...da nije bilo nikakvih pregovora, nego poreska sluzba Italije zeli da pregleda svaki ugovor i zato jos nije realizovan...Kad je u pitanju Berlu nista me nebi iznenadilo... Nisam neki advokat od Mihe, nisam ga simpatisao ni kao igraca, ali cini se da je skontao srz problema u Milanu i da pokusava to da sredi i popravi...svi navijaci su uz njega to je neupitno...covjek je skontao da su provincijski treneri napravili od Milana provincijski klub zajedno sa upravom...pa smo dolazili u situaciju da se protiv Sassulla branimo na San Siru...nadam se da ce pokusati bar ove god to promjeniti pa koji god da zavrsi na tabeli...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
09-12-2015, 09:22 PM
Juve ga opet puši kod kuće hahahahaha toooo
Ode Allegri
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-13-2015, 01:29 AM
Trebali su i bez ovog boda ostati, ali tradicionalno imaju sudije na svojoj strani. Veoma sumnjiv penal iz kojeg su izjednacili.
09-13-2015, 08:12 AM
Ma više mi je sumnjivo sto su poništili čist gol Chievu. Chievo je trebao vodit 2:0 u 58', ali sudije moraju pomoć Juveu. Ipak to je šampion ne može svako pobijedivat, nije ovo Engleska gdje 5 tek mi svako nabija Chelsea. Fuj, jebem ti Serie A
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-13-2015, 01:10 PM
Alegri izgleda sta ti uradi prve sezone u klubu uradi,posle toga ga najbolje oterati
Nadamo se da ce Miha veceras uplatiti neke pare za migrante
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|