Milanezi s Balkana
Ja sad samo cekam kraj avgusta,da vidim kakvu ce bagru od igraca Galijani da dovede kao "planove" B C D E i F.
Verovatno ce ponoviti svoje "genijalne" kupovine iz prethodnih sezona,tako da cemo imati skarta kojeg se necemo resiti u narednih 8 godina.
Vidim ja da ce i ove godine,uprkos koliko-toliko boljoj finansijskoj situaciji,Milan dovoditi razne Matrije,Birse,Cercije i ostale.

Zao mi samo Mihajlovica sto se uhvatio u kolo s budalama i na kraju ce da bude oteran kao iskljucivi i najgrdji krivac za neuspeh u misiji formiranja intergalakticke fudbalske velesile - Novog Milana.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ely uopste nije lose odigro ako cemo iskreno, Zapata je definitivno bio nas najbolji igrac veceras uz Lopeza spasili su nas potopa i bruke, Bayern sa mjesanim sastavom se poigro sa nama, nazalost to je nasa realnost, kao sto je i realnost borba za pozicije 6-8 sve bolje od tog je veliko iznenadenje..i da zavrsili smo utakmicu bez suta na go...hahaha

bitno je da je on prodat..
https://streamable.com/90bp
Reply
Evo veceras Alex, komad budaletine. Doveden besplatno, tj. Galliani mercato, i nema pojma, nit se krece nit mu se igra. A ne mozes ga prodat jer ga nece niko. I tako ce ti ta budala sjedit na klupi i finansijama. Rodrigo Ely je slijedeci primjer, doveden za pola miliona a u januaru ce bit posudjen ili vec preprodat jer decko nema pojma. Bertolacci doveden za 20 miliona, sjajno, al jel vam jasno da on sam ne moze nista? Kad oko sebe ima pacijente teze vrste. Bacca i Adriano nisu dobili lopte kako treba, i mi cemo dovest Superman Ibrakadabru da bi se digle k*te pojedinaca koji svrsavaju kad vide Ibru. Pa PSG ima duplo jacu ekipu od nas, i Ibra tamo ima 9 igraca koji rade za njega, ovdje ima klocove koji ne mogu u Reggini igrat a kamoli negdje drugo. Danas se bas moglo vidjet da idalje nemamo pojma i da smo k*rac od ekipe. Kakvo ba trece mjesto, mozemo bit sretni da budemo 5 ili 6ti na kraju, jer mi idalje nemamo pojma s fudbalom. I bas sto ti kazes Miha ce na kraju dobit nogu, i bit ce doveden Emery ili neka druga slavna licnost, da bi se od ovi budala od navijaca napravile jos vece budale. E pa neces samnom. Sutra nek vas Galliani i mame gledaju, mene vise ne zanimate do 23.08. jebale vas prijateljske. Nema te pojma o fudbalu. Komentator na ZDF se pita kako Milan ne koristi Bayernove greske koje su otkrili Barcelona, BVB i Wolfsburg, tj. brzim kontrama da ih napadnu. Al kako??? Kako??? Kad je nama brzina kontre ko normalni trk Bayerna. Ljudi su preplaceni papci koji se setkaju terenu. Dok si prije imao samo Seedorfa koji je svake sedmice isao na San Siro da se proseta, danas to cine obavezno 7 igraca.
Samo nam jos Ibra fali da se prosetamo Ligom, samo jos Ibra...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(08-04-2015, 09:35 PM)Rosson3r Wrote: Ely uopste nije lose odigro ako cemo iskreno,  Zapata je definitivno bio nas najbolji igrac veceras uz Lopeza spasili su nas potopa i bruke, Bayern sa mjesanim sastavom se poigro sa nama, nazalost to je nasa realnost, kao sto je i realnost borba za pozicije 6-8 sve bolje od tog je veliko iznenadenje..i da zavrsili smo utakmicu bez suta na go...hahaha

bitno je da je on prodat..
https://streamable.com/90bp

ta ce faraon, pa Menez i Matri su izmislili fudbal za njega. Eto to ti je moc nase uprave. Ovakvog igraca dat da bi ostavio dvije budale i doveo im jos preplacenog Ibru za ciji ugovor mozes placat 3 normalna igraca. I to dovode Ibru da bi nama navijacima ugladio. Pa napusti klub Galliani i cijeli Svijet ce skakat od dragosti, to ce nam biti najvece pojacanje
Reply
Dvije dobre utakmice i niko ni slova. I upravo sam ovo ocekivo, prvi poraz i svi pocinju da seru. Jer za uraditi nesto kreativno su potrebni mjeseci, a srati moze svaka budala.
Reply
kakve dobre utakmice protiv ocajnog intera ili protiv reala koji nije ni igro, prva utakmica gdje protivnik pritisne i mi imamo 0 SUTEVA NA GO. to je problem nek su izgubili ni prvi ni zadnji ali da u 90 minuta nismo uputili ni 1 sut na go.
Reply
(08-04-2015, 09:50 PM)huss Wrote: Dvije dobre utakmice i niko ni slova. I upravo sam ovo ocekivo, prvi poraz i svi pocinju da seru. Jer za uraditi nesto kreativno su potrebni mjeseci, a srati moze svaka budala.

koje ba dobre utakmice? O cemu ti? Protiv koga smo to dva puta dobro odigrali? Da nisam mozda gledao pogresnu tekmu? Mora da kod mene u Austriji prenose neki drugi Milan, jer ja nisam vidio ni jednu dobru nasu utakmicu. Intera kojeg svako nabija kako hoce mi jedva izbacimo sretnim golom Mexesa. I nemoj molim te "samo sam ovo cekao da krenu zvocat...."
Pa imam pravo da zvocam. 150 miliona ulozeno u klub a mi na istom nivou ko prosle godine. Jedina pozitivna stvar ovog ljeta je da nismo postali jos gori, kako to cinimo svako ljeto. Povratak medu velike? Kakav ba povratak? Gdje vi ovdje vidite pomak???? Aloooooo pa mi igru ne mozemo sastavit, a da ne pricam o tome kako nemamo snage da ganjamo Bayern. Pa kako da ganjamo onda Wolfsburg koji je trcao cijeli 90 minuta sa Bayernom. Zato kazem Sva sreca pa ove godine nas nema u Europi. Vec od ovi 150 miliona ili koliko je jos ostalo od onog sta je Galliani skrsio na svoje gluposti, izdvojit odma onu klauzulu od 44 miliona i otjerat Gallianija u pizdu lijepu materinu, i slijedece sezone ulozit novi 150 miliona ali tada odradit kako treba stvari
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=Sa51Xp0hejk

e ovo se moze odnosit i na ovaj nas status. Kupio nas milioner i sad ko mi face. Ma mi smo obicne k....
Reply
A stvarno ovde se atmosfera menja iz dana u dan, budite dosledni Big Grin .
Ja nas pljujem celo leto, Galiani radi katastrofalan posao kao i uvek samo što ima novac pa su to i bolji igrači u pitanju ali sve u svemu isto sranje je to. Pa ljudi šta da pričamo kad ćelavi javno govori da se Ibra treba čekati. Ej gigant Milan čeka da se digne predsedniku PSG-a pa Rajoli pa Ibri pa da dođe kod nas, i tako si kupio 3 centarfora a po jedno pojačanje u 2 linije koje ti se raspadaju. Ali svršiće pola navijača kad dođe veliki Ibra ne sumnjam ja u to.
Ja sam inače pogledao prvi put prijateljsku večeras. Vezni red ne postoji, De Jong je čovek za defanzivu i neće loptu kod sebe, Bertolaći se krije (zaista video sam ga jednom večeras). Bukvalno kad se završi napad Bajerna oni puste usporen snimak šta su uradili, vraćamo se u lajv prenos izgubilo smo loptu hahaha.
Odbrana i nije tako loša koliko su pritiskani, Eli je mlad, DES me iznenađuje kriminalno je loš. Zapata ne verujem da ga hvalite a čovek se raspada sezonama i to će isto raditi kad počne liga, on je uvek imao talenat ali džaba.
Garaj+De Vrij+Vitsel+Draksler+Baka smislim za 5 sekundi i to je duplo jači tim za pare koje će Galiani na kraju svakako potrošiti.
Devilcool
Reply
Pa ovaj Bayern je medju dvije najjace ekipe na svijetu. Al dobro ocito je svakom laiku da nama treba vezni red i ja to govorim vec dvije godine...nema igraca koji ce uzeti lopte u sredini i zadrzati je tu ili je uputiti naprijed. Ovako nam vezni red samo vraca lopte do beka, a ovi do golmana.
Reply