08-01-2015, 01:22 AM
Juve definitivno nece biti toliko jak kao proslih godina, napravili su nesto sto smo mi uradili prije 5 godina. Pustili su sve kljucne igrace.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-01-2015, 01:22 AM
Juve definitivno nece biti toliko jak kao proslih godina, napravili su nesto sto smo mi uradili prije 5 godina. Pustili su sve kljucne igrace.
08-01-2015, 12:47 PM
To nikako nije dobro ni za nas,ni za italijanski fudbal uopste. Ono,ako cemo se takmiciti sa Juveom i ostalima cija je mizerija od sastava bolja,onda zajebi celu ligu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-01-2015, 12:54 PM
Problem je sto u velikoj vecini slucajeva mi ovakvu igru pruzimo samo protiv Reala i drugih velikana. Ukratko, ja sam prezadovoljan igrom. Zakljucak: nemojmo ocekivati ovakvu igru protiv cagliarija, sampdorije i slicnih. Daj Boze da grijesim.
Nakon ovih prvih pripremnih tekmi vec su jasnije neke stvari ... nova taktika 4-3-1-2... Miha zeli da ima loptu, a ne kao njegovi prethodnici da ganja protivnika sa loptom i da se zatvara takticki...Vezni red sa napadacima igra visok pressing...nazad ostaje dosta prostora i trebaju nam mnogo brzi stoperi..
Luis Adriano i Bacca su pojedinacno bolji od svakog napadaca koji su prosli u Milan zadnji par sezona...ono sto ih razlikuje od drugih napadaca je to da su dosli u Milan iz ekipa gdje su bili glavni igraci, a NE REZERVE pa im Milan dodje dobar za rehabilitaciju karijere...Znaci u napadu smo mnogo ozbiljniji i raznovrsniji...Iza napadaca mogu igrati cak 4 igraca ... Honda, Suso, Menez, Bonaventura... Niang je odlican, sportksi bezobrazan, ali mu treba jos jedna sezona da preboli bubice njemu je 21 god...Ibra ako dodje vjerovatno ce u paru sa Baccom igrati, Niang i Adriano ce biti podrska sa klupe jer nam treba raznovrsnost Vezni red je nesto bolji nego prosle godine, namjerno kazem nesto...sa Bertollaciem smo dobili tehnickog igraca koji igra u oba pravca, ali igrac koj jos uvijek NE moze drzati vezni red... Poli je nedovrsne igrac u napadu je prepadnut i izgubljen, Montolivo je prije 2 sez dostigo vrhunac i sad moze samo igrati dobro sa vremena na vrijeme...definitivno nam fali igrac tipa Witsel/Guldogan, svejedno... Odbrana ubjedljivo najlosija, najbolji stoper nam je Rodrigo Ely.... Palleta, Mexes i Alex su igraci koji ne mogu vise igrati na velikom nivou gdje je jak pritisak svaku tekmu...Ely nazalost nema iskustva veliki utakmica, ali ima veliko srce i bori se...mislim da se Mihi svidio...definitivno nam treba BAR JEDAN stoper, sa dva bi vec bila ozbiljna ekipa ... sto se tice bekova nazalost na De Sciglia zbog povreda se ne mozemo osloniti, takodjer isto vazi za Abatea pa i za Antonellia, definitivno nam fali jedan bek ja bi volio lijevog, jer DeS je 50x bolji na desnom beku...Calabria je otkrivljenje, izvrstan brzo prodoran, mal i zilva koji voli igrati i boriti se...medjutim njemu je 19 i ne treba ga niposto forsirati da ne izgori...ja bi ga vec sad poslao na posudbu u neki tim mozda u Seriji A ili B gdje ce imati zagarantovanu minutazu...mene je odusevio, mislim da ce biti bolji od DeS... Definitivno, Matri, Nocerino, Alex i Cerci nemaju mjesta i ne mogu nista dati Milanu...na te igrace ne moze se vise ozbiljno racunati... U utorak i srijedu igramu Audi cup sa Bayernom, Tottenhamom i Realom...prenosi ce biti na AreniSport 1
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-01-2015, 01:47 PM
Danas sam naiso na po meni ponizavajuci podatak za Milan. Manchester Utd od ove sezone nosi dresove adidasa i od njih dobija ni manje ni vise nego oko 120 miliona Eura po sezoni. Sta mislite koliko dobija Milan kao dugogodisnji klijent Adidasa i sedmorostruki prvak Evrope? Bijednih 18 miliona Eura. Pa to je da places. Razumijem ja to da oni azijati kupuju ko ludi Manchesterove dresove, ali mislim da je ovdje kriva i uprava Milana. Zato vjerujem da ce ovaj Bee popraviti ove stvari. Sad se vise ne cudim sto smo se mi cjenkali za bijednih 5 miliona, dok Manchester ili Barca daju 60 miliona za igraca bez ikakvih pregovora.
08-01-2015, 02:09 PM
Ne znam sa kakvim će to igračima da igra na posed lopte protiv Juventusa, Lacia i ostalih ozbiljnih veznih redova. I dalje fali igrač sa pasom u sredini, više nemamo ni Montoliva jer je propao a mislim da nam fali i fizički dominantan igrač u sredini.
Takođe štopera nam bar dvojica trebaju ali eto mi imamo plan dovođenja 3 vrhunska napadača na 2 mesta. Što se tiče bekova po meni jedina pozicija u timu sređena pored centarfora i golmana i na nivou ovih koji ciljaju prva 3 mesta.
08-04-2015, 08:19 PM
Protiv Bayerna centar nismo prešli nismo sposobni dva pasa sastavit nemogu loptu do centra iznijet jedini način da lopta pređe centar je da je Lopez nabije..
08-04-2015, 08:26 PM
Al najbolje od svega što oni žele Ibrahimovica. Pa koji će ti djavo kad nemaš igrače koji mogu iznijeti loptu. Da dovedemo Messi i CR7 opet nebi davali golove kad ovi nazad nemaju pojma s fudbalom. Znaci Witsel i Romagnoli su obavezni i Alex Sandro za lijevog beka.
I onda Galliani priča da smo super ovako, a Sinisa bubne da sa Ibrom idemo na scudetto hahahahahha smiješni su pravo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-04-2015, 08:32 PM
kakav skudeto imamo 3 prosjecna igraca u ekipi ostalo sve daleko ispod tog, igrac za kojeg se dalo 20 miliona na rezultati.com sam vidio da igra
08-04-2015, 09:15 PM
Rodrigo Ely???? Hahahahha
Pa izašao Zapata i mi pojma nemamo nazad. Kakav ba Ely, Mexesa i pm. Moramo dovest Zapati Romagnolia a ovoj cetvorici kupit PS4 pa nek igraju. I sva sreća što ne igramo Ch Ligu, koliko bi se sramotili. Ovako je sad sigurno: slijedeće ljeto novi 150 miliona € na pojačanja hahahahhahaha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|