A kvragu, Robinho je nosio 70. A znamo kako je to završilo.
U pravu si šampinjone, znam da postoji šansa da se Ibra slika u Milanovom dresu 31.8.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Mene je ovaj transfer potpuno iznenadio, ocekivo sam da ce ga u januaru dovesti...Mislim, da jos nismo ni na pola mercata, ocito da Milan konacno ima pare i da ih nece stediti ovo ljeto. Ocekujem barjos jednog veznjaka i odbrambenog. Mislim da ce ovog malog Romagnolia iz Rome uzeti...
Sa Suarezom nas povezuju 2 godine, kao i sa Interom...
E sad vjerujem da je Adriano nas! Dobar potez. Ibra? Naravno da ga zelim, on daje dimenziju vise. Ali isto tako zelim i branica, pod obavezno!
Romagnoli-Roma traži 15 milijuna. Prije dva tjedna cijena je bila 30.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(07-02-2015, 10:00 PM)Maji_TZ Wrote: (07-02-2015, 09:24 PM)Sampinjon Wrote: Jesu.Bacca je rodjen u Kolumbiji,igrao dve godine u Spaniji,pre toga nesto malo u Belgiji. Adriano rodjen u Brazilu, od Evrope video samo Ukrajinu.Ne vidim kako su eventualno mogli da izmuljaju neko EU drzavljanstvo.
Znam da je Luiz igrao 8 godina u Ukrajini, pa kontam da nije uzeo njihov pasos...Milan trenutno onda ima 4 non EU igraca ...Honda, Zapata, Bacca, Adriano...Ja koliko se sjecam samo trojica mogu biti u timu u jednoj sezoni ili grjesim????...
Btw...Luiz Adriano ce nositi broj 9, Bacca ce nositi 70
Talijanski klub moze u sezoni registrirati samo 2 non eu igraca a na terenu ih moze biti i svih 11....tako je u manageru....romagnoli je wonderkid u manageru....nece biti pojacanje trenutno ali za par godina moze postat svjetska klasa i josje talijan....vrijedi 15 mil toliko sada traze....mozda im dat nekog igraca u zamjenu....
(07-03-2015, 10:11 AM)kalla1899 Wrote: (07-02-2015, 10:00 PM)Maji_TZ Wrote: Znam da je Luiz igrao 8 godina u Ukrajini, pa kontam da nije uzeo njihov pasos...Milan trenutno onda ima 4 non EU igraca ...Honda, Zapata, Bacca, Adriano...Ja koliko se sjecam samo trojica mogu biti u timu u jednoj sezoni ili grjesim????...
Btw...Luiz Adriano ce nositi broj 9, Bacca ce nositi 70
Talijanski klub moze u sezoni registrirati samo 2 non eu igraca a na terenu ih moze biti i svih 11....tako je u manageru....romagnoli je wonderkid u manageru....nece biti pojacanje trenutno ali za par godina moze postat svjetska klasa i josje talijan....vrijedi 15 mil toliko sada traze....mozda im dat nekog igraca u zamjenu....
Mislim da Ukrajina nije clanica EU.Znam da nisu bili pre onog nesretnog rata,jedino ako ih nisu posle toga nesto ekspresno uclanili.
ZA Romanjolija se slazem. Treba ga dovesti,mnogo obecava. Ali ne moze on sam,niti moze sa ovom aktuelnom odbranom.Nema na koga da se ugleda,nema od koga da uci... Na primer da ima Humelsa ili tako nekog pored sebe da se brine za njega,to bi bio posao.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Šaravi će u vezni red kako se priča, čovek kome je pas igra jedna od najvećih mana, samo da bi ugurali sve napadače što su natrpali.
Ma Saravi ce na klupu najvjerovatnije, jer u veznom redu nema sansu pored Bertolaccia, Montoliva i De Jonga. Vec se spekulise da ce Bonaventura igrati playa ili Honda u zavisnosti od forme...tako da ocito za Saravia nema mjesta u veznom redu.
(07-03-2015, 11:12 AM)Sampinjon Wrote: (07-03-2015, 10:11 AM)kalla1899 Wrote: Talijanski klub moze u sezoni registrirati samo 2 non eu igraca a na terenu ih moze biti i svih 11....tako je u manageru....romagnoli je wonderkid u manageru....nece biti pojacanje trenutno ali za par godina moze postat svjetska klasa i josje talijan....vrijedi 15 mil toliko sada traze....mozda im dat nekog igraca u zamjenu....
Mislim da Ukrajina nije clanica EU.Znam da nisu bili pre onog nesretnog rata,jedino ako ih nisu posle toga nesto ekspresno uclanili.
ZA Romanjolija se slazem. Treba ga dovesti,mnogo obecava. Ali ne moze on sam,niti moze sa ovom aktuelnom odbranom.Nema na koga da se ugleda,nema od koga da uci... Na primer da ima Humelsa ili tako nekog pored sebe da se brine za njega,to bi bio posao.
Bonera bi se snašao u ulozi mentora. Prava šteta što su pustili taj stup obrane da napusti klub.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
|