Milanezi s Balkana
Witsell je centralni vezni. Evo sad citam da smo raskinuli ugovor sa Muntarijem.A izgleda da se sprema i razmena El Saravi- Romanjoli.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Veoma je to rizicna zamjena. Ja ne bih jos neko vrijeme sacuvo Elshu, mada oept s druge strane mozda je on samo novi Pato, koji nikad nece dokazati svoj potencijal...
Reply
Roma navodno trazi 30 miliona evra za Romanjolija,a Milan nije spreman da plati toliko u kesu pa nudi Saravija.
Mada,ako cemo vec da liferujemo nase trenutne napadace bolje se resiti Matrija nego Saravija.
Reply
(06-30-2015, 12:09 PM)huss Wrote: Ja stvarno nisam mnogo puta gledo tog Witsela. Po cemu bi on bio veliko pojacanje za Milan? Meni jedna stvar bode oci, a to je da se spominje formacija 4-3-1-2, ali ja u trenutnom timu ne vidim ko bi igro tu jedinicu, tj. iza dva napadaca? Niko u trenutnom rosteru nije klasicna 10-tka, a koliko vidim ni ne spominje se dolazak jedngo takvog igraca. Ustvari, kako sam reko, ne znam sta Witsel igra, jel on taj tip igraca?

Tu formaciju je Miha rijesio da postavi, stim da taj iza napadaca NECE biti klasicna 10-ka...nego igrac koji ce se kretati lijevo-desno, uvlaciti iza dva napadaca ... imace neku free role....to sam gledo izjavu Mihe za Sky ... Tu poziciju moze igrati Suso, Honda, Elsha ili Menez

Witsel bi bio doveden da pojaca ovaj vezni red, tj ovu trojku ispred odbrane...ako on dodje onda ce Bonaventura konkurisati za mjesto iza napadaca...
Danas se pojavilo i novo ime na zelji Milana za vezni red ...GEORGINIO WIJNALDUM 24 god PSV...trzisna cijena 15 miliona

@Dejo ... Jedini igrac iz Primavere koji ce poceti sezonu sa prvim timom je Mastalli ... Trebao je i Modic al on ide u Lugano na posudbu godinu dana, prva Svicarska liga

Muntari vise nije igrac Milana, a uskoro nece biti ni Bonera...jos Nocerino, Zaccardo i Albetrazii...pa onda da prodamo ovog Ramia, Alexa, Pazzinia ili mozda Matria...da bar nesto novca zarade
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Eto u jednom danu odose Muntari i Bonera Smile Konacno dobre vijesti Smile Jos da kome utrpaju Zacarda i Nocerina, ovi ostali su manje vise ok.
Reply
Odjednom vijest o razgovoru sa Joveticem i Nastasicem...ovaj prvi mi je posebno drag igrac, mislim da bi to bio pun pogodak.
Reply
Važni su rezultati a Argentina ih ima, na kraju krajeva njih je odbrana dovela do finala svetskog šta im je falilo.
Bazeli, Mauri,Bertolaći... Samo ćemo obnoviti vezni red iz prethodnih sezona, prosek do proseka bez pravog vođe, to bi po meni bio užas i iskreno se nadam drugim pojačanjima.
Bekovi su nam sasvim dobri, eventualno neko da pokriva tu poziciju ako zatreba, ne mora biti ko zna koliko kvalitetan.
Šaravi sa svojom pas igrom teško može na desetku pa i da je ona lažna kako se govori. Što se preskače Honda, to je njegova primarna pozicija...
Mene štoperi takođe mnogo brinu, deluje mi da ćemo samo jednog dovesti i to pitanje kakvog kvaliteta. Uglavnom nisu mi visoka očekivanja, ne verujem da ova uprava može da investira novac na najbolji način.
Devilcool
Reply
Ma kakav najbolji moguci nacin? Cim se videlo kako je Galijani postupio u "slucaju Kondogbia" jasno je bilo da se cicijasluk nastavlja. Tu mi se toliko zgadio da ne mogu da vam opisem .********* obicna. Nadam se samo da ce sto pre pokupiti prnje i nestati iz Milana za dobro svih. Kapa dole za neke transfere iz proslosti(sada vec relativno daleke),ali brate Galijani tvoj nacin poslovanje je pregazilo vreme. To je za neku drugu epohu,vidi se da nije u stanju da se snadje u modernom fudbalu.
Reply
Zasto ste toliko uvjereni da je taj Kondogbia neki igrac cijim smo ispustanjem izgubili sve sanse za dobre rezultate sljedece sezone? Ja ne bih bio tako siguran oko relativno nedokazanog igraca u novoj ligi.
Reply
Kad smo mi zadnji put otkrili igrača kojeg možemo za debele pare prodati? Navedite mi primjer. Prokockali smo šansu za prodaju sa Kakom i onda sa Patom. Prije par godina kad su prodali Ibru i Thiaga, trebali su uzet pare i stat na loptu. Dosta glupog investiranja. Ulozi sve u sopstvene mlade. Siguran sam da bi ti mladi igrači ala Verdi, Petagna, Saponara sigurno mogli ostvariti iste ove rezultate ove 3 godine sto su ostvarili i ovi krmci ala Muntari, Essien, Torres, onaj Slovenac, i kambodzanac i Constanta gluposti. I sad bi imali strašan iznos na kontu, mladi bi već bili izrasli u igrače za prve postave ili vrijedni prodaje u City, i mi napokon mogli da stavimo ekipu. A ovako iz godine u godinu izgledamo toliko debilno i smoreno da mi se i neda više gledat ovaj dosadni Milan. A za sve to je kriva uprava koja je potpuno uništila tim Milan. I neko napokon mora snosit odgovornosti za to, a ne Braida, Leonardo, Seedorf i ostali. Svi odlaze a samo jedan vječno ostaje i sa njim miliona problema: GALLIANI
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply