Milanezi s Balkana
Siniša Mihajlović želi da naredne sezone ima: 3 golmana, 7 odbrambenih igrača, 7 veznjaka i 6 napadača. ‪#‎Gazzetta‬
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
De jong produzio to mi se svidja....martinez nije dosao jos bolja vijest....tog bertolaccija ne znam ali cijena je takva jer je talijan i zbog buduceg igranj u europi za koju godinu treba po pravilu imati 8 prijavljenih talijana....zato i real zeli de geu i united to zna pa pokusavaju izmusti sto vise love....kongdogbiju cemo dovest za 20 miljona na kraju sezone kad propadne u interu....nije mi jasno zasto ne napadamo kovacica sada...bas nam takav treba u veznom i vodi se kao talijan jer je od 18. u italiji.....eto toliko zasad
Reply
Bertolacii je imo najbolju statistiku nakon Pjanica u prosloj sezoni. Mislim naravno na veznjake. Tako da ja mislim da ce se ti novci ulozeni u njega isplatiti. A evo vise medija ej objavilo da smo dogovorili sa Baccom uslove, jos samo sa Sevilom da se zavrsi. Ne znam sta da mislim o tome, meni ni onaj Martinez nije bio neko ekstra pojacanje, ali eto bila je vijest kako je Zapata reko celnicima Milana da je po njemu Bacca bolje rjesenje za Milan od Martineza...pa vidjecemo.
Reply
Carlos Bacca je vrlo vjerojatno novi igrač Milana. Pa dobro ajde...i dalje se nadam nekom stoperu, a kako čujem to je sve što ćemo imati od veznih igrača. Dalje neće kupovati u tom pravcu.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=Cra1jppZ_SE ....
30 miliona Sevilli otkupna klauzula...3 miliona plus bonusi Bacci za 5 sezona...Mislim da smo bolje prosli nego sa Martinezom, a obojica imaju 28 godina...Momak je veliki vjernik i pravo je skroman...Ne znam jel znate njegovu pricu da je do prije par godina zaradjivao u Kolumbiji kao ribar ... Bertolacci ima 8 asist i 6 golova u prosloj sezoni, Roma je platilia Genovi 8,5 miliona eura za 50% ugovora...Milan ga je dobio za 15 miliona plus bonusi, pa bi to na kraju moglo izaci na 20...ono sto je vazno da je momak rodjen u Rimu ali je insistirao da predje u Milan, jer misli da ce se tamo bolje razvijati kao igrac, iz Rome su ga otjerali sa 19 na vrlo los nacin..

Ne znam ni ja nisam siguran da on kosta 20 miliona, ali reprezentativac Italije, nosioc veznog redea Genove koja je izborila Evropu na terenu...Ne moze mi niko reci da je logicno da Imbula kosta 20 miliona eura,a Bertolacci ne kosta...neki mi ovde zvuce kao da su kopirali postove sa foruma Interista ili Juventina...

Malo biografije Bacce, pravo zanimljiv lik ... http://acmilan-fan-bosnia.blogspot.com/2...er-na.html
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
A setite se samo imena koja su se pominjala a pogledajte imena koja pristizu. Jasno je da se nista drasticno ne menja.
Plasim se samo da ce ovaj da nam se "isplati" kao Rikardo Oliveira.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Jasno da Galiani neće odraditi neki sjajan posao s ovim parama, nisam ni očekivao jer se od starta vidi kakve igrače tražimo. Takođe nećemo se preko noći vratiti u vrh, pola naših meta neće u klub koji ne igra ligu šampiona i to je normalno, ljudi su poleteli posle prodaje deonica. Meni je ovo još i ok, mislio sam da ćemo čamiti još 2-3 godine.
Po meni su pojačanja u veznom i štoperi ključniji za nas. Svi napadači koje jurimo zabiće sličan broj golova i svi su u već ozbiljnim fudbalskim godinama pa neće postati ništa bolji kod nas, tako da neću žaliti koga god da dovedemo.
Baka koliko sam pratio više podseća na Inzagija, zabija golove posle dobre kretnje iz ne preterano teških situacija ali je dobar realizator. Bitna stvar zna i drugima da namesti gol. Možda Martinez zvuči bolje ali ovaj dečko je zabio isti broj golova u duplo jačoj ligi, doneo trofej svom timu i košta manje, dakle fin posao ako ga dovedemo.
Neka završe to i nadam se krenu napokon po štopere ali i vezni je neophodan.
Devilcool
Reply
Naravno da nece igraci u klub koji ne igra Ligu Sampiona. A to malo igraca koji su hteli,kao Kondogbia,nismo doveli jer Galijani nije hteo "da se nadmece oko cene".
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(06-28-2015, 12:55 PM)Sampinjon Wrote: A setite se samo imena koja su se pominjala a pogledajte imena koja pristizu. Jasno je da se nista drasticno ne menja.
Plasim se samo da ce ovaj da nam se "isplati" kao Rikardo Oliveira.

Pa dobro, spominjali su se Martinez, Kondogbia, Ibrahimović, a negdje čak i Hummels. Pokušali s njima, nije uspjelo i krenulo se dalje u potragu.

Martinez je zajebao, Kondogbia je zajebao (otišao je za manje para u Inter, to je potvrdio njegov otac čini mi se), a Ibrahimović, vjerujem da postoji barem 20 % šansi da dođe. Ali ne vjerujem da hoće, i po mom mišljenju ni ne treba.

Mislim da je Bertolacci fina kupovina, talentiran mladi igrač, a nisu ni dali mnogo para za njega. Bacca je sasvim pristojno pojačanje, statistika i trofeji koje je osvojio dovoljno govore. Da, i meni odmah pada na pamet Oliveira, ali vjerujem da će Bacca u Milanu napraviti barem 50% bolju karijeru od njega.

Sad se bacaju u potragu za stoperom, navodno je Godin prva opcija. Dobar izbor ako mene pitaš.

Na kraju bi ovo mogao ispasti sasvim solidan transferni period, sjajan ako uzmemo u obzir da je Milan prvi put nakon 10 godina konkurentan na nogometnom tržištu. (ne računam ono ljeto kad su doveli Ibrahimovića i Robinha jer su oni dovedeni u zadnji čas kao odbačena roba svojih klubova tako da tu nije bilo potrebno pobijediti neku ozbiljnu konkurenciju).
Reply
Pazzini otišao u Veronu.
Reply