02-16-2011, 01:42 PM
(This post was last modified: 02-16-2011, 01:43 PM by geoff.)
O kakom ti sucu pricas, alberto?
Jel sudac kriv sto se mi prvo poluvrijeme nismo sastali s loptom? Jel sudac kriv sto smo u svim rubrikama imali nulu(0)?
Mi prvo poluvrijeme nismo bili na terenu, jel da smo bili, to bi bilo u nekoj statistici zabiljezeno. Drugo poluvrijeme izlazi totalno drugi sastav, kad je konj shvatio da je poslao totalno krive igrace na teren. Cim je usao pato, bili smo dominantni, iako on nije nest posebno napravio. A izgubit tako 45 minuta na jednoj vaznoj utakmici, moze samo neiskusan i los trener.
Cim je Seedorf izasao iz igre, Milan se probudio i nuje dao Tottenhamu da dodirne loptu. Zato je na kraju odnos poseda lopte, broja suteva, broja kornera, tacnih pasova i svega ostalog bio na strani Milana. Samo je usrani Crouch i jos usraniji Lenoy pokvario taj odnos na terenu, znaci gol i zuti kartoni, a broj faulova??????...Palacios, Sandro, Lennon, Dawson, Crouch, jos im je Kozak falio da razbije glavu nekome.
Jedino su Flamini Ibra, Gattuso i Yepes imali muda da se suprostave Tottenhamu, jos sto je gore, najopasniji igrac nam je bio Yepes, sto nije lose jer taj zna i zabit gol. Binho mi je malo ostao odsecen a Antonini i Abate su bili kao bez glave. Gattuso, Nesta i Tiago su bili svuda i gde treba i gde ne treba...svaka cast.
Nadajmo se da ce povratkom Princa stvari doci na svoje mesto i na neki nacin bas mi je mio da jurimo rezultat u povratnoj utakmici, neka znaju da skupo treba da prodaju svoju kozu, i mislim da Milan mnogo bolje igra kad je pod pritiskom, kad juri rezultat.
FORZA MILAN
mi smo prvo poluvrijeme igrali sa 4 u zadnjoj liniji od kojih dva beka nemaju nikakve sanse prema naprijed da nesto naprave ili prodju.abate je imao par nabacaja al to je malo.igrali smo sa tri cista defanzivna vezna.i sa sedorfom koji je opet bio panj i razocarao.i naprijed nam ostali ibra i robinho koji nisu imali nikakve sanse.drugo poluvrijeme se to promijenilo.al morate se sloziti da smo i tad imali jadnu postavu.mi smo imali formaciju 7-0-3.ova trojica su bili odsjeceni i nista nisu mogli.pa dvije naj prilike smo imali preko yepesa.to dovoljno govori.tako se ne moze dobiti nijedna "prosjecna" momcad u ligi prvaka.i vidjeli ste sinoc sta znaci imati solidnog lijevog bocnog.ekoto je odigrao bez greske,bilo ga je i naprijed i nazad.zivim za dane kad cemo ponovne imati bokove takve klase.i sinoc da smo imali casana i emanuelsona mi ne bi izgubili.bemti upravu kad na pola sezone dovodi igrace koji odmah postanu bitni u seriji a dok u ligi prvaka mogu samo promatrati.
02-16-2011, 01:57 PM
(This post was last modified: 02-16-2011, 03:54 PM by Efekat Leptira.)
(02-16-2011, 01:09 PM)marcello-cro Wrote: Care tako se to ne radi... Ti si previše eksplozivan u tim odlascima i dolascima. I meni se zgadila utaimica jučer i evo do sada mi se nije dalo komentirati, niti čitati... A i sada ne znam što bih rekao... Jer sve smo rekli unaprijed. Samo ti ostani ovdje da se mi šalimo i dočekamo neka ljepša vremena koja će, po mom mišljenju, početi već od sljedeće sezone kada ćemo imati puno ozbiljniju ekipu nego sada.
Ova momčad jednostavno neka klasne vezne igrače u ovom trenu, a bez toga ne moramo igrati LP. Možeš u napadu imati Il Fenomena, Vieria i Batistutu kada ti je veza Rino-Flamini i Thiago koji je stoper...
Nije to druže eksplozivna odluka, ovo sinoć je samo ona poslednja kap koja je prelila čašu. I na starom forumu sam pre 15ak dana pisao upravo o ovome što je sinoć kulminiralo, a to se uopšte ne odnosi na rezultate, trenutnu poziciju, jačinu i ozbiljnost tima i stručnog kadra. Nisam ja pacov koji napušta brod kad počne da tone, uostalom prvi smo u kalču..
Ovaj klub je izgubio ono zbog čega sam ga zavoleo, ono zbog čega ga je valjda svako zavoleo.. ideju, koncept, ponos, prepoznatljivost, odnos prema grbu.. i sva ta prepucavanja, pljuvanja, bez grama poštovanja saigrača i rivala, kavge, tuče, razularenost su mi se zgadile.. ono švedsko đubre dođe u sred sezone govori preko medija kako ne voli da igra s patom u napadu.. pa sunce ti jbm jel to moguće? ej, 10 god stariji, umesto da ga zagrli na treningu, objasni mu šta ne valja, kako bi valjalo, da ga ohrabri, nauči.. on mu spuca moral bog te jebo kao da mu je neprijatelj najveći, a ne saigrač i najveći planetarni talenat.. pa gde si to još video? gde si video da se igrač 2 puta potuče na treninzima za pola god? pa gde si video ono što je sinoć bradati mesar napravio njihovom pomoćnom treneru.. šamar, a posle utakmice glavom o glavu.. ej! pa šta je to? insekt? životinja? gde je mozak?
ne mogu jednostavno, ja sam emotivac i sve gledam kroz prizmu ljudskosti i čovečnosti.. ja kad vidim sve te bitange sakupljene s konca i konopca na jednom mestu, a još u crveno-crnom dresu, jednostavno izgubim volju.. jednostavno neke ganglije u mozgu mi ne dozvoljavaju da budem srećan i to je tako.. neki mogu da pređu preko toga, pa čak i da brane i uzdižu takvu gamad.. evo vidiš koliko ih je.. ovaj nesrećni albika, adis, eki, ensar.. ljudi pokušavaju da nađu opravdanje i optuže fifu, uefu, sudije, nebesa.. samo ne sebe i svoj klub.. očigledno da ne znaju da je Milan Prvi na listi najgrubljih timova u CL sa 20 žutih kartona.. al ne boj se, naći će oni opravdanje i za to.. jednostavno to su takvi ljudi.. od tima koji je plenio pas igrom do mesare.. ja to ne mogu da izdržim.. jednostavno nemam želudac za to
eto druže mrki, to je to.. ne moraš da me razumeš, ali moje je bilo da ti odgovorim.. nikada neću navijati protiv ovog tima, ali jedno vreme sigurno neću ni za njega.. i kao što rekoh, do nekih lepših vremena.. poz.
Ostao sam u 10 puta gorim situacijama uz AC Milan, kada je bio 10 ili 15 na tabeli , kada nas u ligi prvaka nije ni bilo, kada su nasi najveci rivali zarili i palili... i da ih sada napustim...ne ja nisam takav navijač, ne ja nisam obična pička, ne ja nisam neko razmazeno derište koje svoje frustracije SMIJE rijesiti samo preko nekog foruma....
Kakav je (AC Milan) takav je, volim ga i moj je...
(02-15-2011, 02:17 PM)Papanešto Wrote: U današnjoj utakmici navijam za nogomet i potpuno mi je svejedno ko će pobjedit
Boze sacuvaj, zar i ovakvih budala ima? Idi bre (bolan) u 3 pizde materine. Jebali ti i Modric, i Kranjcar, i Corluka, i Pletikosa mater. Cuj, potpuno mu svejedno ko ce pobjediti. Mars sa ovog foruma konju jedan.
[/quote]
Uživao sam čitajući ovo.Ovime dokazuješ svoju glupost i maloumnost,samo tako nastavi 
Onaj Flaminijev start,ja ne znan kako se Ćorluka ozljedia tamo,Flamini je koliko san ja vidia samo izbija balun nogama.Al šta je je oštro sa dvi noge,ako je već suđen prekršaj zaslužia je žuti,al iznerviralo me to šta je on nakon starta 'slavio' i pozdravljao svoje navijače kao da je nešto dobro napravio.Gattuso je kreten kojeg triba potirat iz nogometa.
(02-16-2011, 01:57 PM)Efekat Leptira Wrote: (02-16-2011, 01:09 PM)marcello-cro Wrote: Care tako se to ne radi... Ti si previše eksplozivan u tim odlascima i dolascima. I meni se zgadila utaimica jučer i evo do sada mi se nije dalo komentirati, niti čitati... A i sada ne znam što bih rekao... Jer sve smo rekli unaprijed. Samo ti ostani ovdje da se mi šalimo i dočekamo neka ljepša vremena koja će, po mom mišljenju, početi već od sljedeće sezone kada ćemo imati puno ozbiljniju ekipu nego sada.
Ova momčad jednostavno neka klasne vezne igrače u ovom trenu, a bez toga ne moramo igrati LP. Možeš u napadu imati Il Fenomena, Vieria i Batistutu kada ti je veza Rino-Flamini i Thiago koji je stoper...
Nije to druže eksplozivna odluka, ovo sinoć je samo ona poslednja kap koja je prelila čašu. I na starom forumu sam pre 15ak dana pisao upravo o ovome što je sinoć kulminiralo, a to se uopšte ne odnosi na rezultate, trenutnu poziciju, jačinu i ozbiljnost tima i stručnog kadra. Nisam ja pacov koji napušta brod kad počne da tone, uostalom prvi smo u kalču..
Ovaj klub je izgubio ono zbog čega sam ga zavoleo, ono zbog čega ga je valjda svako zavoleo.. ideju, koncept, ponos, prepoznatljivost.. i sva ta prepucavanja, pljuvanja, bez grama poštovanja saigrača i rivala, kavge, tuče, razularenost su mi se zgadile.. ono švedsko đubre dođe u sred sezone i govori preko medija kako ne voli da igra s patom u napadu.. pa sunce ti jbm jel to moguće? ej, 10 god stariji, umesto da ga zagrli na treningu, objasni mu šta ne valja, kako bi valjalo, da ga ohrabri, nauči.. on mu spuca moral bog te jebo kao da mu je neprijatelj najveći, a ne saigrač i najveći planetarni talenat.. pa gde si to još video? gde si video da se igrač 2 puta potuče na treninzima za pola god? pa gde si video ono što je sinoć bradati mesar napravio njihovom pomoćnom treneru.. šamar, a posle utakmice glavom o glavu.. ej! pa šta je to? insekt? životinja? gde je mozak?
ne mogu jednostavno, ja sam emotivac i sve gledam kroz prizmu ljudskosti i čovečnosti.. ja kad vidim sve te bitange sakupljene s konca i konopca na jednom mestu, a još u crveno-crnom dresu, jednostavno izgubim volju.. jednostavno neke ganglije u mozgu mi ne dozvoljavaju da budem srećan i to je tako.. neki mogu da pređu preko toga, pa čak i da brane i uzdižu takvu gamad.. evo vidiš koliko ih je.. ovaj nesrećni albika, adis, eki, ensar.. ljudi pokušavaju da nađu opravdanje i optuže fifu, uefu, sudije, nebesa.. samo ne sebe i svoj klub.. očigledno da ne znaju da je Milan Prvi na listi najgrubljih timova u CL sa 20 žutih kartona.. al ne boj se, naći će oni opravdanje i za to.. jednostavno to su takvi ljudi.. od tima koji je plenio pas igrom do mesare.. ja to ne mogu da izdržim.. jednostavno nemam želudac za to
eto druže mrki, to je to.. ne moraš da me razumeš, ali moje je bilo da ti odgovorim.. nikada neću navijati protiv ovog tima, ali jedno vreme sigurno neću ni za njega.. i kao što rekoh, do nekih lepših vremena.. poz.
Moram da odgovorim na ovaj post iako nije namjenjen meni.
Sinoc sam stavio ruzan komentar na tvoj post, jebiga, nervoza i razocarenje posle utakmice su uzeli svoje...
Svi mi na ovom forumu znamo da danasnji Milan nije sjena one ekipe iz 2002-2003 god (da ne spominjem neke druge generacije) koja imala vrhunske igrace na svim pozicijama i koja je zasluzila daleko vise trofeja nego sto su osvojili. Danas je situacija takva da imamo 3-4 kvalitetna igraca a ostalo je prosjek ili cak ispod prosjeka...realnost je takva i treba se s tim suociti ali i ostati uz ekipu za koju navijas, sad kad je najgutavije.
Sam znas da ces morati da odgledas sljedecu utakmicu Milana i opet ces se nervirati ali i radovati, jer je to jace od nas.
Malo pateticno ali istinito.
Kako je dramatičan ovaj Efekat Leptira ... ne prestaje se navijati za klub tek tako preko noći. Ako nekako uspiješ u tome i prestaneš onda i nisi navijao.
Ne navija se za klub samo kad je sve ko med i mlijeko ... ono sinoć je bilo bolno ali jbg ruku na srce vi i niste imali vezni red usljed svih povreda. Ne može se sa Gatussom, Sedorfom i Silvom organizovati igra. Možda u Italiji i može ali protiv ovako jakih timova ne može. Ljudi su bili i mlađi i brži i bolji. Tu nema priče.
Mislim da bi za vas i bilo bolje da ispadnete iz LP-a ... čisto zbog prvenstva jer je nemoguće igrati s tako limitiranim sastavom na 2-3 fronta. Ionako vam i do kraja lige preostaje grčevita borba za titulu jer oni cigani iz Napulja imaju ogromnu sreću ove sezone. Ljudima se niko ne povređuje, rijetko kad crvene dobijaju a stalno zabijaju iz penala i u sudačkoj nadoknadi. Stoga mislim da je za vas bolje da ovdje ispadnete nego da izgubite i titulu.
(02-16-2011, 04:44 PM)Bianconero Wrote: Kako je dramatičan ovaj Efekat Leptira ... ne prestaje se navijati za klub tek tako preko noći. Ako nekako uspiješ u tome i prestaneš onda i nisi navijao.
Ne navija se za klub samo kad je sve ko med i mlijeko ... ono sinoć je bilo bolno ali jbg ruku na srce vi i niste imali vezni red usljed svih povreda. Ne može se sa Gatussom, Sedorfom i Silvom organizovati igra. Možda u Italiji i može ali protiv ovako jakih timova ne može. Ljudi su bili i mlađi i brži i bolji. Tu nema priče.
Mislim da bi za vas i bilo bolje da ispadnete iz LP-a ... čisto zbog prvenstva jer je nemoguće igrati s tako limitiranim sastavom na 2-3 fronta. Ionako vam i do kraja lige preostaje grčevita borba za titulu jer oni cigani iz Napulja imaju ogromnu sreću ove sezone. Ljudima se niko ne povređuje, rijetko kad crvene dobijaju a stalno zabijaju iz penala i u sudačkoj nadoknadi. Stoga mislim da je za vas bolje da ovdje ispadnete nego da izgubite i titulu.
pošteno...bolje jedan trofej nego nijedan...
(02-16-2011, 04:44 PM)Bianconero Wrote: Kako je dramatičan ovaj Efekat Leptira ... ne prestaje se navijati za klub tek tako preko noći. Ako nekako uspiješ u tome i prestaneš onda i nisi navijao.
Ma sta pricas bolje da ispadnemo, to mozes reci tvojim navijacima stare "Dame" (kod nas je zovu stara kurvetina) da ispadnu iz LP....ah izvini molim te, zaboravio sam da vi niste u LP, pa da... sta cete vi tamo...bezveze liga... samo vrhunske ekipe igraju tamo a Juve ocigledno nije jedna od tih ekipa...buuuuuuuuuu
Mars na (moj)juve forum...
FORZA MILAN
|