Milanezi s Balkana
Uvek se zaboravlja i slučaj Matić, tu je tek ispao budala neopevena.
On ima mnogo loših osobina i nije za selektora, trener bi već mogao da bude dobar.
Devilcool
Reply
E tako... Pricalo se o Ancelotiju,o Emeriju a ispao Mihajlovic. Isto tako se prica o Veratiju,Ibrahimovicu,Falkau,cudima mudima a ispasce opet neka sr**a. Oprobana taktika koju uprava fura godinama. Uvek se samo prica,prica i prica a nista konkretno se ne uradi.Nesto sam svakog dana sve manje i manje optimistican da ce se nesto drasticno promeniti u odnosu na zadnje godine.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
od danas mrzim barcelonu vise od juventusa Smile
Reply
Ne znam samo zasto. Meni se cinilo da ih je Barca potpuno nadigrala Tongue
Reply
Zato što su najogavnija ekipa koju sam ikad pratio, strašno koliko ih ne podnosim.
Ali zasluženo, najbolja su ekipa i svaka im čast.
Očekivao sam možda više od Juvea, nisu baš dali maksimum ali jbg.
Devilcool
Reply
Ma ne moze se ni Juve pohvaliti nekim simpatijama ostalih navijaca, pogotov ne u Italiji. Ja sam indiferentan prema Barci, ali Juve mrzim i za to imam 100 razloga, pocev od onog Muntarijevog gola...
Reply
Heh, malo sam bio usijane glave u subotu. Malo sam pretjerao. Penal je bio ali Vidal je trebao dobiti crveni tako da nitko nema pravo buniti se. Svaka cast Barci, igraju svemirski. Bili su na konopcima pocetkom drugog dijela ali Juve to nije znao iskoristiti i naravno da je na kraju porazen.

Svejedno zamjeram njihovo izlezavanje na kraju, sta im to treba? Najbolji su na svijetu, ajd budite fer i korektni i volit ce vas citav svijet. Ovako vas vole samo vasi navijaci. Al Neymar mi se "opet" najvise ogadio s onim pokazivanjem ramena a dlanom ruke zabio gol. Hahahha, pa jesi toliko glup? Nisi u Sikirevcima pa da nema nijedne kamere iza gola.

I da budem iskren, ne mrzim ja nijedan klub, Juve je jako blizu tome ali oni su svoju kaznu odradili. A bome nije ni Milan nekekav svetac. Ok, gol Muntarija se ne zaboravlja i tad sam bio ljut i sve to ali vrijeme prolazi, treba gledat buducnost. Buducnost koja nasem Milanu nije bas blistava.

I tko kaze da bi mi 100% bili prvaci da je onaj Muntarijev gol priznat? Poznavajuci nas klub sjebali i to.
Reply
Ne znam fkt sta se desava sa ovog foruma !?!? ... Milan konacno dobija finansijsku inekciju, konacno dobija nove suvlasnike i saradnike porodice Berlusconi, a vi ovdje komentarisete o Juventusu i Barci???

MILAN JE IGRAO 11 FINALA I OSVOJIO 7, JUVENTUS JE IGRAO 8 FINALA I IZGUBIO 6 ... I TU PRESTAJE SVAKA PRICA...KLUB KOJI JE JAK SAMO U GRANICAMA CIZME I TO JE TO....OD MENE STO SE TICE SERIJE A IMAJU SAV RESPEKT...

Sto se tice Mihe, potpisao je na 2 godine, 2 miliona eura po sezoni plus bonusi ako nas vrati u Evropu ... Ceka se samo da Pippo nadje novi klub i da se i to ozvanici...navodno je Pippo blizu Catania(seria B) sto bi za njega bilo vrlo dobro jer ce sticat iskustvo...

Sto se tice transfera...Galliani je na putovanju sirom Evrope...pominju se mnogi...u Berlinu je pregovarao sa nekim managerima....spominju se Jackson Martinez, Brahimi, Ibra, Godin, Dani Alves, Kongdobia, Mandzukic,Guilavogui(Wolsburg),Andrea Gomes(Valencia),Doria(Marsej)...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Khm, prvo da dovedemo bar jednog krštenog igrača i promenimo politiku pa ću verovati u te priče. Takođe najviše me zanima stadion, navodno ovih dana se donosi odluka da li će graditi na zamišljenom mestu.
Imena koja se za sad spominju u vezi nas su čisto onako nabacana.
Devilcool
Reply
navodno se Galliani sastao sa onima iz Wolfsburga, zeli vidjet kakva je situacija oko De Bruyne, to bi trebalo biti jedno od pojacanja za slijedecu sezonu. A isto tako povukao je svoje konce koje ima sa Realom pa ih pitao u vezi CR7, posto nisu u sjajnim odnosima i Real je spreman ga prodati, tako da se celavi raspitao da on bude glavna zvijezda Milanovog transfera. I iz Liverpoola sprema da dovede Sterlinga. To bi eto bio naj transfer ovog ljeta
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply