06-02-2011, 07:36 PM
5 Ibra
3 Antonini
1 Silva
3 Antonini
1 Silva
|
Milanezi s Balkana
|
|
06-02-2011, 07:36 PM
5 Ibra
3 Antonini 1 Silva
06-02-2011, 07:49 PM
NAVODNO smo ponudili novac plus dva igraca sa spiska (Emanuelson,Strasser,Merkel,Palochi) iskreno nebi volio ni po cjenu Fabregasa da ostanemo bez Merkela jer mislim da momak ima potencijal za koju godinu da bude cak i bolji od Fabregasa..
06-02-2011, 08:19 PM
(06-02-2011, 07:49 PM)Rosson3r Wrote: NAVODNO smo ponudili novac plus dva igraca sa spiska (Emanuelson,Strasser,Merkel,Palochi) iskreno nebi volio ni po cjenu Fabregasa da ostanemo bez Merkela jer mislim da momak ima potencijal za koju godinu da bude cak i bolji od Fabregasa.. da se mene pita dao bi svu cetvoricu + novac za cesca....kakav merkel majke ti..... znas li ti sta je cesc radio njegovih godina.....unistavao juve.... (06-02-2011, 05:13 PM)Mecong Wrote: Pato Thiago Silva je stup Milanove obrane, više su njegove igre u obrani kao i Abbiatijeve majstorije u nekim utakmicama Milanu donosile pobjedu nego Ibrina pojava na terenu. Boateng je zaslužio taj jedan bod zato jer je sjajan vezni igrač i pridonio je dinamici u veznom redu. Kao što ti misliš da sam ja subjektivan jer ne volim Ibru ja mogu reći da si ti subjektivan jer ga voliš previše....ipak kad si ti mene prozvao radi mojeg glasanja,kako ti objašnjavaš svoje?Seedorf?Jankulovski?Nema ti Ibre, a mene prozivaš zbog njega.Nije mi to jasno. Razočaranje je sastavni dio ljudskog života, pretpostavljam da nisam ni prvi ni zadnji koji te razočarao, ali siguran sam da se ti znaš nositi s time.uživaj MILANO SIAMO NOI!!!!
06-03-2011, 12:19 AM
http://www.goal.com/en/news/1717/editori...1-defender-
Mozda malo pretjerano da je najbolji od Barezija, iako je tu nekad bio jedan Maldini, Nesta.....ali jedno je sigurno da je Silva trenutno najbolji na svjetu..
06-03-2011, 06:25 AM
(06-03-2011, 12:19 AM)Rosson3r Wrote: http://www.goal.com/en/news/1717/editori...1-defender- Pretjerano je slažem se ali Maldini je tek pred kraj karijere igrao češće na stoperu jer jednostavno više nije bio tako ubojit na boku.Ja Maldinija prvenstveno gledam kao najboljeg lijevog beka ikada. Baresi je neprikosnoven na svojoj poziciji, nakon njega Nesta a zatim Silva. Ali Silva je najbolji stoper današnjice bez imalo dvojbe.... MILANO SIAMO NOI!!!!
06-03-2011, 03:14 PM
Ibra 5
Bommel 3 Pirlo 1
06-03-2011, 04:57 PM
(06-02-2011, 10:08 PM)dejo Wrote:(06-02-2011, 05:13 PM)Mecong Wrote: Pato Hahah...kad vidim kako drugi, meni nerazumljivo i neshvatljivo, glasaju mogu se i ja zajebavati. Ostajem pri onome zasta sam vec glasao. Da je ovo normalan i realan forum glasao bih: 1. Ibra 2. Thiago Silva 3. Abbiati
Per aspera ad astra!
06-04-2011, 01:41 PM
(This post was last modified: 06-04-2011, 01:54 PM by ktm rossonero(alberto).)
Vlaznost vazduha je cudna stvar...Kazem vam ja...
Ee raja..sta mislite vi onako koja je opsija bolja posto se cesto spuminju ova dva igraca... Montolivo ili Aquilani...???
Rossonero Per Sempre...
Prema pisanju belgijskog tiska dogovoren je transfer Axela Witsela u Milan. Čeka se samo potpis igrača. Transfer bi trebao biti oko 15 milijuna eura. Nikad ga nisam gledao osim na jubitou gdje sam ga upamtio po nekim lijepim golovima, specifičnom slavlju istih i lomu noge nekom Poljaku. Može igrati centralnog veznog, iza napadača i sa strane u vezi...čini se zanimljivim igračem...
Alberto kad već postavljaš to pitanje moj odgovor je Riccardo Montolivo...mislim da bi se brže prilagodio na poziciji zadnjeg veznog-deep lying playmaker(malo izraza in managera ), plus bolja tehnika,sudjelovanje u fazi obrane....ima još toga...
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|