Milanezi s Balkana
Nažalost jedini način da zabijemo gol je da oni sami sebi zabiju. Ccccc žalosno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Bar su se borili do kraja, više od Pipa i ne tražim jer jednostavno ne zna.
Odbrana je očaj, mogu da odigraju sve do kraja zajedno da igraju bolji neće biti, pre svega je Abate zreo za klupu. Takođe jedni druge ni malo ne pokrivaju, već drugi meč svaka kontra protivnika ide se na Paletu koga uvek prođu ili uzmu faul, to je tolika filozofija popraviti. I kod gola, nema veze što je prošla kroz noge, čovek sam na ivici 16 jbt.
De Jong standardno najbolji, sve živo skine i stigne da zabije. Mali Ginkel igra sve bolje, naprednija verzija Polija.
Mihi svaka čast, igrači su mu očajnog kvaliteta ali zato timski sve kako treba.
Devilcool
Reply
Sinoc se desila jedna zanimljiva situacija u 37. min je nestalo struje na San Siru pa su morali preci na rezervno napajanje. I dok se to desavalo Curva Sud je pocela skandirati "Galiani plati racune..." Tongue Tongue Big Grin Big Grin
Reply
I eto De Jong odlazi na kraju sezone, a mi produzavamo ugovor Muntariu, Essienu, i ostalim nesposobnim igračima. Šteta, jedini koji je ovdje valjao. Al neka, i onda se pitaju što nemaju para. Kad nas kupi kinezi odma otjerati Gallianija i njegova govna. Ovo na sve lici, samo ne na ozbiljnu ekipu. Milan može opet biti prvi i borit se u ch. Ligi samo na igricama
Reply
(04-14-2015, 08:48 AM)ensar7 Wrote: I eto De Jong odlazi na kraju sezone, a mi produzavamo ugovor Muntariu, Essienu, i ostalim nesposobnim igračima. Šteta, jedini koji je ovdje valjao. Al neka, i onda se pitaju što nemaju para. Kad nas kupi kinezi odma otjerati Gallianija i njegova govna. Ovo na sve lici, samo ne na ozbiljnu ekipu. Milan može opet biti prvi i borit se u ch. Ligi samo na igricama

Muntari ne igra do kraja sezone u ekipi zato sto mu NECE biti produzen ugovor...Essien je vec dobio signal da trazi ekipu...Obojica ce u FC LA i jesu za Amerike...

Sa De Jongom se vode teski razgovori vec 6 mjeseci...ima dobru ponudu Ajaxa i Man Utd ali zeli prvo da pokusa da se dogovori sa Milanom...Definitivno igrac uz Bonaventuru kojeg treba i mora se zadrzati....ja bi cak Montoliva i Polia stavio na tanak led pa nek se dokazu...

Van Gikel je ocit primjer Pippovog neiskustva...Pippo je bio pod pritiskom i jednostavno nije imao vremena i strpljenja za ovog igraca...plus povrede su ga pokosile...vezao je 3 utakmice po 90 min i nakon svake je bio bolji i bolji....Mediji ga hvale da trenutno najbolji igrac Milana u veznom redu....Kao sto je neko rekao od Polija je bolji sigurno jer Poli samo trci....Van Gikel isto trci ali se nudi i u napadu i bolji je tehnicki igrac od Polia...ali vidicemo kad se oporavi Montolivo dali ce odmah na klupu ili ce ga Pippo pustit...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
De Jong nece da produzi jer je njegov uslov pored vece plate i Evropa naredne sezone. Pare bi oni nekako i nasli, cini mis e dva miliona vise da trazi, ali Evropu tesko da cemo vidjeti sljedece sezone...razumijem ga potpuno. Najbolji je igrac ubjedljivo u ovom Milanu...
Reply
Pa nije toliki problem taj De Jong, problem je naš idiotizam. U ovoj ekipi obavezno moraju da igraju Van Ginkel i Suso. Pa i da su loši koju tekmu, a sumnjam da su ostali neka razlika, bitno je da se uigraju. Jer njih dvojica mogu i moraju činit igru Milana. Odlični su i mogu još puno napredovati. Samo im treba prakse.
A ono što Mene izvodi je sramota. Ma koliko bio bitan, pa ono je užas da neda loptu. Sve hoće sam. mrzim takve igrače, i ti solisti u generaciji 2000 nisu postojali u ovom klubu. Carleto bi to lagano poslao u primaveru pa nek tamo driblaju danima
Reply
Koliko god Van Ginkel bio dobar tj sve bolji, ako se ne varam on je kod nas na pozajmici BEZ PRAVA OTKUPA tako da mislim da se tu nemamo šta puno nadati... Mislim takođe da ako se dio kluba ne proda i ne predoče konkretni planovi igračima definitivno gubimo i De Jonga, a ruku na srce ako se situacija ovako nastavi ima puno pravo da ode...
Reply
kakav ginkel ljudi...pa on je na posudbi bez dogovorene cifre za otkup....mi da stvaramo igrace za chelsea...takav smk klub postali i to je realnost....meneza ne bi napadao previse...lik je jednostavno za 3 klase bolji od bilo koga i to on sam zna...u par navrata je suradjivao sa suigracima...dodavao lopte koje bi u pravilu zvijezde odma izgubile ili zasrale sa dodavanjem....dero se na njih ali vidi lik da igra sa debilima i odlucio ne dodavati vise loptu....pametan covjek...zamislite da imamo meneza zlatana i suso nek je desno...to je vec dovoljno za ligu prvaka....
Reply
Ide daleko više ta njegova sebičnost od toga da nema s kim da igra, lik je ljigav i ja ga ne podnosim pa neka nam je doneo tih 20+ bodova ove sezone.
Devilcool
Reply