Milanezi s Balkana
(03-21-2015, 01:06 PM)Maji_TZ Wrote:
(03-21-2015, 01:01 PM)dejo Wrote: Navijači pozvali na bojkot svega vezanog uz Milan, traže transparentnost itd. Bit će zanimljivo u kojem pravcu će se to razvijati. Nekako mislim da se neće svi pridržavati tog bojkota.

http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...ivaju.html

Pročitao sam još jučer. Sve su dobro rekli.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
ajde fala kurcu da se nesto pokrenulo....
Reply
Kako Niang i Saponara igraju dobro na pozajmicama a kod nas ne dobijaju sansu?
Reply
ona dva promasaja na kraju tekme odraz su stanja u klubu...
Reply
(03-22-2015, 04:02 PM)huss Wrote: Kako Niang i Saponara igraju dobro na pozajmicama a kod nas ne dobijaju sansu?

DES i Šaravi kao vrhunski talenti stagniraju već 2 godine kako neće ostali, trenutno je u klubu sve trulo.
Devilcool
Reply
Sjećam se Shaarawya kada je tek počinjao igrati. Čovjek je imao super tehniku, dribling, sve. Onda smo ga napumpali sa 10kg mišića, počeo se ozlijeđivati i od njega su napravili lijevog beka jbt! Da igra na strani sa onim Muntariem, Antoniniem itd. Sramota. Des ozlijeđen, Saponara 2 gola + asist, Niang igra vrlo dobro, gledao sam ga 3 puta.

Čini se da smo prodali klub. Sada manji dio, postotak, a u sljedećih 3, 4 godine i većinu. Mr. Bee je taj neki broker koji vodi poslove, a nekakav Pink je Kineski milijarder koji ce uloziti lovu. I predsjednik Kine je odobrio ulaganja bla, bla. Tako svi pisu, a postoje i slike nekakvog sastanka sa Silviom. Valjda su dogovoreni i neki uvjeti pod kojima moraju Kinezi ulagati u momčad, stadion itd. Doyen sports je firma koja drzi nogometase poput Falcao-a, Kondogbie itd., i s njima bismo kao surađivali. Toliko, ukratko, o tomu koliko sam ja pohvatao.

Sud i dalje prosvjeduje, i to direktno protiv Galliania. Za Maldinia kazu da nemaju nista protiv. Mislim da se Gallianiu uskoro dani odbrojani. I to je dobro, dosta vise sranja.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Evo izgleda da je i matori potvrdio prodaju kluba u nekom privatnom razgovoru, tako da sve to postaje zvanicnije. Nadamo se samo da ce to biti brzo i bezbolno pa da i Milan opet moze izdvojiti barem 15 miliona za nekog igraca a da ne prosjaci.
Reply
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...rodat.html
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(04-02-2015, 02:10 PM)huss Wrote: Evo izgleda da je i matori potvrdio prodaju kluba u nekom privatnom razgovoru, tako da sve to postaje zvanicnije. Nadamo se samo da ce to biti brzo i bezbolno pa da i Milan opet moze izdvojiti barem 15 miliona za nekog igraca a da ne prosjaci.

Jeste da sad deluje da je samo bitno prodati klub ali od toga ko je kupac zavisi budućnost...
Devilcool
Reply
Nista jos nije zvanicno...ali sve je izglednije...nema vise demantovanja od strane Finavest i Berlusconia na sve price...Berlu ne zeli da odma proda Milan nego da novi vlasnik polako ulazi u klub i da proda 75% za 1,5 milijardu eura...to je pravo dobra cijena i za Berlusconia i za kupca...Ne zna se ko ce biti novi vlasnik...ali ono sto se zna Milan ce da ima vlasnika sa istoka, tacnije Kine...cak 4 covjeka(tajkuna) pregovara oko kupovine Milana...
Veceras se nakon Mr.Bee i Mr.Pinka ...pojavila prica da je novi kupac Richard Lee, vcrs je vidjen kako izlazi iz vile Berlusconi u Arcore...cak je bio gost 27 oktobra na San Siru i gledo Milan...

Ono sto je sigurno da Berlu nece prodati sve dionice Milana vec 75% odnosno vecinske i da ce samo Barbara sa svojom ekipom zadrzati pozicije ostali su svi upitni, pogotovo Galliani...

Danas je objavio i Guardian, tako da je ovo vjerovatno jos malo pa Offical...http://www.theguardian.com/football/2015/apr/02/milan-silvio-berlusconi-milan-chinese-takeover?CMP=share_btn_tw

Ustvari sve se svelo na borbu konzorcija iz Kine i Tajlanda...Mr.Pink i Lee su iz istog konzorcija iz Kine, a Mr.Bee predstavlja Tajland i navodno je u prednosti nad Kinezima...

U subotu u 15:00 Palermo
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply