vi zaboravljate da je milan privatni klub.....ulica nema pravo glasa...situacija je kakva je...pomaka nema...ali ocekivati da ce silvio smjeniti gallanija jer ulica to zeli je za malu dijecu....silvio je rekao da nece nikad prodat klub i pomirite se s tim dok ne umre...dotad samo sredina-borba za opstanak.....tako je kako je...
@Kalla ima logike...samo sto on zivi od te "ulice"...svake godine manje ljudi na stadionu...Sad su napravili Casa Milan, pa ima vise posjetitelja u shopovima i muzeju, medjutim ako ne bude pomaka i to ce se promjeniti...novi stadion treba da ima do 50 000 ljudi...medjutim mora biti pun svaku tekmu da se isplati, a ko ce to napuniti nego "ulica" zbog koje se igra...
Berlusconi je navijac Milana i to treba shvatiti...on nije obicni biznismen kojem je to jedan vid posla i kojem je Milan samo zabava...Berlu ima u krvi Milan i zato je tako drugaciji od drugih predsjednika i zato ga mrze protivnicki navijaci...
Steta je sto Berlu ne pusti strane investitore u klub uz prodaju dionica...ono sto je uradio Moratti i prodao Inter, Berlu ce uraditi samo ako dodje pred bankrot...to je jednostavno tako...to je Anchelloti rekao za njega:"on nije jednostavan predsjednik i biznismen kojeg ce zadovoljiti pobjede i puni stadioni, on zeli da ucestvuje u gradnji ekipe i da ucestvuje u atmosferi oko ekipe, to je za neke trenere pravo opterecenje"
U Italiji je velika kriza....i Berlu zeli da opravda svaki ulozeni euro...to je jednostavno realnost...nema vise silnih miliona na neke igrace polovne i lose i njihove plate...zato je i stavi Barbaru...
Medjutim mislim da Galliani tu vise ne odradjuje posao...okej on dovodi neke igrace za nula eura tipa Menez, al to je samo jedan u moru promasaja...Armero,Essien,Albetrazzi,pa i Alex, a da ne nabrajam od prije...
Jednostavno tandem Galliani-Berlu vise ne funkcionise...posto se zna ko je gazda...Galliani bi zaista treba da ode na kraju sezone....
U medjuvremenu...doveli smo Salvatore Bocchetia 28 god svi ga se sjecate iz Genove...moze pokriti stopera i ljevog beka...Odluka o Destru ce biti najkasnije sutra...navodno su Roma i Milan dogovorili, ali Destro zateze nesto ne zeli posudbu....Poceli su pregovori o razmjeni Armer-Antolenlli...Milan se raspitivao i za De Ceglie...
Poceli su navodno pregovori oko povratka Taarabta jer se Elsha OPET POVRJEDIO I NEMA GA NAJMANJE DO APRILA....
Navodno bomba za kraj transfera ce biti Paulinho ili Basseli...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
taarabta bi doveo da menez ima s kim igrati...makar zapusten je pa ce mu trebat malo vise da se privikne na utakmice...
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da li su toliko glupi ili slijepi, ali Milanov najveci problem je kreacija igre. Trebaju nam barem dva rkeativna igraca u sredini. Umjesto toga oni gomilaju neka krila, koja ja licno nikad nisam volio. Tako nam se desi komicna situacija kao veceras kad se Cerci i Suso sudaraju po terenu jer igraju identicnu poziciju a u sredini rupa i nema ko dati neku korisnu loptu. Pa jebote...
galliani ce traziti na odlasku 30 milijuna eura otpremnine...odakle nama to? galliani ce ostati dok ne umre...
Koji igracina ovaj Suso. Hahahahaha pa ja ne mogu da shvatim ko njima (Galliani i Silvio) dozvoljava da dovode ovaj skart od igraca? Pa jesam u jucerasnjem postu naveo da dovodimo i slavimo tog nekog Susa za kojeg ja nikad nisam cuo. I evo veceras se to dokaze. Ginkel, Suso, Antonelli, Alex, Essien, Muntari, Menez, pa jeboga narod ako ni jedan klub ne zeli taj skart od igraca onda mora znacit zasto su besplatni: nemaju pojma sa fudbalom. I eno celavi napustio tekmu 10 minuta ranije jer mu je tribina jebala mater govorivsi mu majmune jebali te suso i ginkel, gledaj kako Lazijevi s igracem manje trce, nosi se i ti i tvoji parametri zero.
Ma zaboli me vise kurac za Milan i ova govna. Nek rade sta hoce. Nisam kupio godisnju, nemam namjeru da idem na utakmicu i sigurno necu kupit ni privjesak ovog smeca od kluba.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
pa dobro sto ti je taj suso sad kriv. odigrao je korektno. pa decko je u 10 minuta napravio vise nego cerci cijelu utakmicu.
Uzeo sam njega za primjer. Jer dovodimo toliko glupi igraca i onda ocekujemo rezultate. Dovedes 7 papaka, od koji jedan mozda dva valjaju. A sveukupno im dajes ugovore u vrijednosti 3 normalna igraca koja bi nam prijeko bila potrebna. Al za tu politiku Galliani ne zna. Vec daj sve sto je džabe, kao da kopa po smeću
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!