01-24-2015, 08:53 PM
kakvog smo mi igraca doveli za dzabe.....samo nema s kim igrati...
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-24-2015, 08:53 PM
kakvog smo mi igraca doveli za dzabe.....samo nema s kim igrati...
01-24-2015, 10:29 PM
sto vise poraza...vece su sanse da se nesto promijeni....tako da navijam za poraze do kraja sezone...
allegri je za pippa mourinho i ancelotti skupa...
01-25-2015, 11:06 AM
Ovo vise nije tuzno i ruzno gledati...ovo je postalo nepodnosljivo...iskreno i nisam imao neka ocekivanja, nista posebno, ali ovo je nepodnosljivo...
Jos onako ponasanje Mexesa za kraj....pa mi smo ekipa sa najvise crveni u ligi...ustvari ovo nije ekipa...nazalost potrosena je na silu jos jedna zvjezda i legenda kluba.... Pippo mora dobiti Lazio u da bi ostao na klupi, ali cisto sumnjam da ce se to dogoditi... Nakon Seedorfa, nazalost potrosen je i Pippo... A znali su od pocetka da je neiskusan, da ce mu trebati vremena...umjesto da ga poste u Sassulo da trenira i uci se (kao sto je Juve uradio sa Conteom)...ne oni su ga gurnuli odma u ekipu koja prvi put poslje dugo vrmn ne igra u Evropi....dovodili mu igrace neplanski, samo da se dovedu, pa cak nekad i igraci sa istim karakteristikama nagomilavali se u ekipi...Sve to nadajuci se u nerealno da ce to Pippo sve posloziti bez ikakvog iskustva...i onda mu sad kao dovode Sacchia da bude savjetnik... Bez ikakvog plana i strategije sto se tice nogometa, jos dugo necemo dogurati nigdje...mozda ima neka strategija o ekonomskom razvoju kluba, kao npr stadion itd...ali Milan ima prefiks Nogometni, tako da nas navijace najvise to zanima... Vise nisam ni razocaran ni tuzna pa ni ljut....jednostavno mi se sve gadi...pa u drustvu i nemam vise snage da opravdavam Milan pred navijacima Juventusa Intera itd...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-25-2015, 03:13 PM
Inzagi je dovoden jer prima jako malu platu i ima veliki kredit kod navijaca. A ispao je glup sto je na sve to pristao bez da je postavio uslov koliko igraca mora da dodje, i ko mora da dodje.
01-26-2015, 10:25 PM
valjda cemo skupiti 40 bodova sto bi trebalo biti dovoljno za opstanak...
01-26-2015, 11:02 PM
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-27-2015, 11:41 AM
I sta sad? Dajemo otkaz Pippu, a idalje dovodimo govna u klub? Koji ce mi k.... Destro, Osvaldo, Polino i ostali prosjecni igraci? Takvi igraca je celavo đubre dovelo na 100. I gdje su sad? Nigdje, nema im ni traga, al su pare od provizije u Gallianijevom džepu. Nije ovdje kriv Pippo, vec uzasna ekipa. Jebote narod kod nas idalje imaju mjesta Muntari i Essien. Pa ta dvoica nebi mogli u Zaprescicu igrat a kamol u Milanu nosit bitnu ulogu.
treba odma dat nog celavom i pustit Pippa nek zavrai sezonu. I onda od ljeta napravit novu ekipu. Jer nas je Galliani unazadio 20 godina
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
01-27-2015, 11:51 AM
Roma uzela Luiz Adriana iz Shakhtara za: 2 mil odma i 8mil u junu. A mi preko Gallianija pravimo posao godine: 16 miliona za Destra hahahhahaha ma daj ba. pa ovo je vise smijesno. Luiz Adriano koji je bolji od Destra kosta jeftinije. Zasto?
Pa kod Luiza Galliani ne moze uzvuc nikakvu proviziju od par miliona za sebe. Preko Destra to ide, tako da uzimamo Destra a navijaci se fino naguze da ih Galliani nastavi j... odzada. Tako nam i treba. Kad smo navikli na j.... onda i treba da nas g.zi dok je na celu Milana. A kao svrsavanje dovest ce nam Osvalda kojeg se Inter zeli rijesit, a na ljeto ga se Juventus jedva rijesio.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
01-27-2015, 03:27 PM
Sto se cudis, pa i Matri nas je vise kostao nego Tevez Juventusa.
01-27-2015, 05:13 PM
Zboravljate da mi vise nismo klub u koje igraci trce. Mnogu su sada nazalost atraktivniji od nas pa i ta Roma. Oni igraju ligu sampiona i bore se za prvaka Italije, a sta im Milan moze ponuditi? Borbu u Kupu Italije za cetvrtfinale?
Zalosno...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|