12-15-2014, 02:54 AM
Forza ekipo kak ste mi
?
?
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-15-2014, 02:54 AM
Forza ekipo kak ste mi
?
12-15-2014, 10:36 AM
Jeste ispratili podjebavanje Galijanija i Bobana?
12-15-2014, 10:41 AM
(12-15-2014, 10:36 AM)maharaja Wrote: Jeste ispratili podjebavanje Galijanija i Bobana? Ne...reci nam
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-15-2014, 12:44 PM
cim je faraon na klupi...vidljiv je pomak...bonaventura je za faraona izmislio nogomet...kad je menez raspolozen mozemo dobit svakoga...to sam vec napisao...
12-15-2014, 02:46 PM
(12-15-2014, 10:41 AM)Maji_TZ Wrote:(12-15-2014, 10:36 AM)maharaja Wrote: Jeste ispratili podjebavanje Galijanija i Bobana? Galijani rekao Bobanu da je u Milanu bio vise nego dobro placen, i da sa svojom platom moze da kupi pola Zagreba. A Boban mu odgovorio da je Galijani doveo mnogo katastrofalnih fudbalera i dao im ogromne plate. Boban’s reply to Galliani: "My salary was very low. How many awful players have you been overpaying in all these years?"
Klasika za Bobana...dug jezik i bez dlake na jeziku...drago mi je sto je neko to rekao konacno Celavom...
@Kalla slazem se sa tobom....Evo i zbog cega...juce nismo igrali klasicno 4-3-3...nego je to vise izglealo kao 4-3-2-1...nesto slicno kao Bozicnom drvcetu od Carla....Sacchi je boravio u Millanelu u zadnje vrijeme dosta puno i cesto je ponavljao da Pippo i vecina trenera prave gresku jer prilagodjavaju taktiku igracima umjesto da se desava obrnuto, da se igraci prilagode taktici i onda ce bolje viditi ko moze najbolje iznjeti njegovu taktiku i zamisao... Od kako se Elsha pojavio u Milanu forsira se igra po krilima od Maxa pa evo do Pippa...i to nije bas imalo toliko rezultata...ono juce kako je odigra Bonaventura bilo je za cistu 10...kretanje, trcanje, pritisak na igrace u pressingu pa onda trk nazad da se stigne i pomogne odbrani a onda jos plus stigne da asistira za gol i zabije jos jedan...jednostavno najbolje pojacanje u zadnji 5 god za Milan...momak je reprezentativni kalibar i kalibar da igra za bilo koju ekipu u CL... Na nasu zalost ja mislim da ELSha moze maksimalno iznjeti 60-70% onog sto je Bonaventura juce pokazao....jednostavno njemu ni jedna druga formacija osim 4-3-3 ne odgovara...jer u repki nije napravio nesto i nije dobio ni nesto prilike...ne znam...volio bi da mu se jos ovi pola god ponudi sansa da pokaze sta zna i umije....ali od one eksplozije i odlicne polusezone pa do danas nije pokazao ama bas nista...samo je pokazao da je psihicki nestabilan i takticki nedorastao igrac...Volio bi da me demantuje u nastavku prvenstva ali sve vise se pominje njegova prodaja....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-16-2014, 10:13 AM
ja bi sa faraonom probao u vrhu napada....do kraja sezone...ako ne uspije...potjerat iz kluba....moze biti kao poacher...sto manje imati loptu u nogama jer driblat ne zna....glavni forte mu je trka...ali decko nisi zadnji vezni...nego napadac...
12-16-2014, 01:46 PM
Mogao bi na beka, prvi moderni je upravo bio krilo, ali nesto mislim da bi mu to povredilo ponos.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
12-18-2014, 01:34 PM
Drugovi i drugarice
![]() S obzirom da u zadnjih par godina nas voljeni klub ne postize rezultate na koje smo navikli, to se odrazava i na popularnost MilanManie kojoj je znacajno smanjen promet. Glavni urednik je odlucio da proba malo aktuelizirati FB stranicu, pa bih vas zamolio da, ko nije vec, baci jedan lajk i po mogucnosti share:https://www.facebook.com/pages/MilanMani...2063097187 hajmo probati makar MM vratiti na stare staze slave, kad vec klubu ne ide ![]()
12-19-2014, 03:58 PM
nadam se da necemo dovesti brozovica..igrac daleko od klase kakva nam treba a i cijena je previsoka
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|