Milanezi s Balkana
hehhaha fakat memo, dok neki seru covjek zabi golcinu Big Grin
malo off topica
https://www.youtube.com/watch?v=lbO62VEbxQ4 Mislim da ima nekih clanova iz Rijeke ovdje, ovi su vam bas ludi...Smile steta pa nisam prije cuo za njih Big Grin
Reply
Zabija kao po običaju da opravda govnjive partije, čovek nas je upropastio u poslednje vreme.
Nisam gledao sinoć, lepo što smo sačuvali mrežu ali realno da Kievo ima krštene napadače popili bismo gol bez problema, onakvo gubljenje lopti svaka ozbiljna ekipa kažnjava a mi smo ih imali nekoliko.
Drago mi je što Honda hvata formu, razbija na prekide i još samo da uhvati konstantu u igri i prekine žute minute, otkako je došao očekujem da preuzme jednu od bitnijih uloga.
Raduje i već standardno dobri Abate, ne sviđa mi se šikaniranje Šaravog, za top 3 nam treba takav igrač, neće Tores ili Bonaventura da nam donesu ligu šampiona.
Devilcool
Reply
Hahaha pa vi ste smiješni. Čovjek šuta loptu, i nije on kriv što je frljavo sutnuo pa lopta udara od zemlju, jer upravo je to razlog zašto je imala padajući smijer, jer da nije udarila, išla bi direkt malo iznad gola. Hahahaha i takav jedan gol je za vas opravdanje za onakvog užasno Muntarija? Da onaj Lazarević nije bio idiot, upravo bi pokupili gol poslije Muntarijeve greške, naravno njegovo standardno gubljenje lopti. Što kolega reče, imamo sreće pa Chievo nije imao pojma u napadu.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
honda najgori na terenu i onda zabije slobodnjak...puno smo bolje izgledali protiv cesene u gostima sa igracem manje nego protiv chieva sa 11 igraca....
Reply
Ne branim Muntarija malo sam ironičan. I meni se gadi njegova igra ali eto zabije gol ponekad. Strava!
Reply
Nevjerojatno je kako nasa obrana igra i kako igra Muntari. Ja bih njemu i boneri zabranio ulazak u Milanello, a ne da igraju za Milan. Očajan igrač. Puca kad god pređe centar i tu i tamo zabije. A omjer korisnosti je ono 5% - 95% štete. Fuj.

Abate i Alex igraju dobro, Rami ne, Des isto ne. Shaarawy ne znam zasto ne igra, ali bolje da igra on nego Torres. Ali ok duga je sezona.

Sa Empoliem i Cesenom smo igrali bolje nego danas. Ne znam, ova vezna linija je toliko loša da je to komedija. Sreća pa imamo naprijed par igrača koji mogu svasta napraviti u ovoj jadnoj serie a. A realno, pogledajte sami, mi protiv jedne ozbiljne ekipe (juve) nismo mogli preci centar. Toliko o nasoj veznoj liniji.

NAdam se Montolivu u 11. mj i da ce onaj mali Suso iz L'poola doci na zimu.

Bez jednog klasnog stopera, jednog klasnog srednjeg veznog i jedne svjetske špice ne moramo ni igrati tu ligu prvaka nagodinu.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Nisam gledo drugo poluvrijeme, ali je ocito da se mucimo...nema tu neke tecne igre. Fali nam Monto i pored njeg jos jedan kreativac kojeg nemamo u sastavu, tek tad bi to licilo na ensto.
Reply
Pljačka uživo u Torinu pa koga zanima da baci pogled... Big Grin
Devilcool
Reply
Ovo stvarno gubi svaki smisao, ova liga. Mogu samo zamisliti kako je navijacima Rome. Pa nama je u neku ruku i dobro sto nemamo kvalitet za Scudeto, jer bi dozivili istu sudbinu Rome. Dva nepostojeca penala, oba prekrsaja izvan kaznenog. Neko ce reci i Roma je dobila penal (mada zasluzeno), ali te male stvari uvijek odluce u derbijima, a veceras je sudija bio "mala stvar". Stvarno ja ne vidim nacin da ih sa ovakvim sudjenjem iko zaustavi u narednih 10 godina. Jednostavno moras dva puta biti jaci od njih, a to je stvarno nerealno.
Reply
Što da zamišljaš, sjebali su i nas tako u direktnom okršaju...
Devilcool
Reply