Milanezi s Balkana
ma to je to, zaboraviti ovo sto prije i okrenuti se sriji a, da moramo još 2 utakmice igrati u LP samo bi se još neki igrač ozljedio, ostali bi bili puno umorniji a LP nebi ueli ni uz pomoć čarolije
Reply
(02-15-2011, 11:41 PM)geoff Wrote: Slazem se memoSmile

ti to mene zajebavas ili se stvarno slazes s mojim misljenjem?
Reply
Jebi ga, igrali smo sa tri nekreativna defanzivca u vezi i nekreativnim + sporim Sedorfom, imali izbubljeno celo prvo poluvreme, tu se Totenhem sprdao a mi nismo imali nikakvu igru, čim je ovaj izašao Milan počeo da igra bolje i Totenhem se izgubio...
Ni mi nismo bili bajni, ali smo ih pritisnuli i ništa nisu mogli, nisu igrali od 50 do 80 minuta, nije ih bilo, mi smo imali dve prilike Jepesa ali im je onaj golman branio odlično...
Na kraju i onaj poništen gol Ibre, tu sam popizdeo načisto.
Kad su na kraju svi krenuli napred, ovi su lupili kontru, brži su od naših, dva na dva je bilo, i dali su gol.

Tek će biti papreno tamo, jer imaju gol u gostima, prednost, i vraća im se Bejl.
Da je kreno sa famoznom trojkom umesto sa Sedorfom (eto nam ga to famozno iskustvo koje može biti presudno u utakmicama lš) možda bi bilo drugačije, i povrede da nas nisu hendikepirale takodje, al sad su to samo nagadjanja.

Devilcool
Reply
GENARO RINHO GATUSSO Srce ostavio na teren to e za mene sa postovati a sta e igrao necisto pa celi tim na evreite e igrao grubo ili to vi niste videli
idemo u londona da gi malo pojebemo evreite .....
Noi ci crediamo ....
Forza Milan SEMPRE
Reply
Gattuso i Flamini kapa do poda ako ništa zbog pojedinaca na forumu.... barem ste skupo prodali kožu za razliku od nekih...
i što kaže neko gore šta bi nam tek Barca radila ))) bolje ispast sada "na vrijeme" Wink))))))) i uzet Scudetto pošto poto Big Grin
Reply
i zasto neki spominju ponisteni gol ibrahimovica?a dajte,pa budite realni.bio je i ofsajd i faul.i to ocito.priznajmo da smo izgubili jer smo bili losi i tocka.i kad vec neki brane gatusa,jel vi znate da on ne igra uzvrat? ionako nam fali cijeli vezni red i jos on sad dobije zuti a mogao je i trebao crveni.obozavam gatusa al veceras je nastetio nasem klubu.
Reply
Stvarno nisam video nikakvu analizu tog poništenog gola, a nisam mogao proceniti lepo jer nisam gledao u tv pošto sam video da je gol poništen. Pogrešio sam, al barem tražim nešto optimistično iz ove tekme, a ne pričam kako trebamo sad zaboraviti lš i gledati samo Skudeto, jer smo izgubili sa 1:0 od 4-5 ekipe u Premier ligi, i nemamo nikakve jebene šanse da prodjemo dalje, i tražiti utehu u tome što bismo da smo prošli, iako ništa još nije gotovo, bili silovani od velike Barse ili Man Utd-a. Ovakva igra i princip Ibra zakaže, zakaže cela ekipa ne uliva poverenje, uopšte. Imamo manje šanse, al i dalje postoje, majku mu.
Devilcool
Reply
(02-16-2011, 12:20 AM)Red and black fan Wrote: Stvarno nisam video nikakvu analizu tog poništenog gola, a nisam mogao proceniti lepo jer nisam gledao u tv pošto sam video da je gol poništen. Pogrešio sam, al barem tražim nešto optimistično iz ove tekme, a ne pričam kako trebamo sad zaboraviti lš i gledati samo Skudeto, jer smo izgubili sa 1:0 od 4-5 ekipe u Premier ligi, i nemamo nikakve jebene šanse da prodjemo dalje, i tražiti utehu u tome što bismo da smo prošli, iako ništa još nije gotovo, bili silovani od velike Barse ili Man Utd-a. Imamo manje šanse, al i dalje postoje, majku mu.

izgleda da ne pratis niti sta sam gore napisao.rekao sam da nije jos nista gotovo.imamo mi jos sanse.mozda bolje odigramo u gostima.naravno da se ima optimizma.svi mi ovdje zelimo istu stvar.mozda sam malo pretjerao u vezi gatusa i flaminija ali evo citam sve moguce siteove,vijesti,forume u italiji,pa svi se slazu za gatusa da je ovo veceras bila sramota.jel ikad maldini takvo ponasanje imao kao kapetan kluba?nije.kuzis.a flamini ce lako moguce biti naknadno kaznjen ako totenham odluci reagirati a vjerovatno hoce.ono je zaista bio prebrutalan faul.
Reply
Tebi sam samo odgovorio za poništen gol, a ostalo ovoj 3-4, možda i tebi medju njima, koji su pisali poruke u stilu "gotovo je sve, okrenimo se serie-a, ovde nemamo šta tražit".

A Rino je stvarno preterao, ajde ono cepanje terena pesnicom, tu sam se barem nasmejao, ali nije trebao prvo gurnuti onog sa klupe Totenhema, a i posle tekme je mislim slično nešto uradio.
Flamini je takodje preterao onim startom, stvarno bez potrebe ludački uleteo.
Devilcool
Reply
Covjece sto vas par moze valjat price i price. Dobro, crveni Gattusu za ono sto je uradio Jordanu. Sta koji k.... Jordan radi na aut liniji? Jel on trener ili pomocnik? Iam jedna trenerska linija, i do nje smijes doc. Znaci de nek mi neko objasni sta on ima da trazi ne na toj liniji vec na aut liniji? Halooo? Pa ja da sam sudija, crveni i mars na tribinu. A sad kad vec spominjette Gattusa, jel, sto se CR7 nije dao crveni za guranje Guardiole na 0:5? Jel? Sto se ono nije sankcionisalo sa crvenim? Ono je za mene vrijedjanje i cist crveni. Al neee, to je Ronaldo, on moze sve. Al Ringhia odma treba kaznit. Daj ba...

Flamini i start. Isao je na loptu, cist zuti. Crveni? Ono niko nije svirao crveni. Crveni je kad lopta nije u blizini, tj. kad igrac prije toga izbije loptu, e onda je crveni i zabrana od 3 utakmice. Al u onom slucaju je Flamini isao na loptu al kretenski. Da je bio bilo koja druga budala od sudije, kao poznati manijaci Slovenci ili Spanci, pocrvenio bi, ali u ovom slucaju sudija je vidio start na loptu, al pregrub, znaci zuti.

Ibra dobija u sensetstercu lakat u glavu, sudija pusta da se igra. U Premier Ligi sviraju penal za to. Ibra ulazi u sesnesterac, gura naprijed nogu, a Tottenhamov igrac ide svojom lijevom nogom na lijevo u noge Ibri, znaci nedamu da napravi korak vec ga gura da se spotakne, u sensestercu ili blizu, to je normalno penal za Rooneya, Nania, Drogbu, Torresa, Messia, i naravno "Sve moguceg" Ronalda, al za ITalijane: dizi se, vi samo padate.
Ista prica drugo poluvrijeme, lopta ide prema nazad, Ibra se gurne prema nazad i udara loptu. Igrac ide prema naprijed. Lopta zavrsava u golu, i tek tad se igrac Tottenhama baca na pod i glumi faul. Pa jebem ti sve i nogomet ako ovo nije smijesno hehehehe, pardon, zalosno...

I kao cetvrto, Kauc, onoliki div, non stop se gura sa Gattusom, non stop mu izvali ruke na ramena i odskace od njega. Onda ga zagrli i rusi dole, i sudija sve to vidi i pusta da se igra. Ringhio mu jos pridje i kaze da malo pripazi jer vidi da ga ovaj ometa non stop, al neee to je Englez. Ne diraj te Engleze, Platini je najavio da barem jedan Engleski klub mora bit u finalu, jer se igra na Wembleyu. Mamu vam jebem korumpiranu. Pitam se samo kad cu ja pogledat utakmicu pa da mi svi mogu govorit: dobili ste uz pomoc sudije. Kad? Nikad...
Joj da hoce sutra Messi zgazit Arsenal
Haj laku noc, odo spavat
Vozdra
Reply