Milanezi s Balkana
Šteta što nisam gledao većinu stvarno ove stvarno čudne utakmice ali su naši zaslužili podršku i kad ne ide, drugi u svetu!
E sad, ovakav start skoro nismo imali, ima tu puno pozitivnih stvari, na kraju krajeva i danas dobiti pored toliko gluposti je uspeh. Boneru bi ovo trebalo da udalji od ekipe i to je još jedan plus, u normalnim okolnostima taj ne bi smeo da prismrdi postavi pored četvorice štopera boljih od njega ali eto. Ne bih otpisivao Lopeza, vrhunski je to golman a ove stvari se dešavaju. De Jong i dalje za desetku, sad mu je njegova krađa lopte dala priliku iz koje je poentirao kao centarfor. Menez majstorski, prelep i genijalan gol, mogao bi da ispadne vrh pojačanje.
Sad na Juve, fali njima igrača, Maks je naš čovek, nama je krenulo, biće dobro Big Grin .
Devilcool
Reply
Ima jos jedna stvar, niko da pohvali Bonaventuru Smile Momak je stvarno dobro odigrao i onaj prvi go je bio vrhunski. Dobro malo se izgubio u drugom poluvremenu, kao da mu nedostaje snage. Ali kada uzmemo u obzir da tu stranu drzi Shaarawi i da sad imamo i njega tu, mislim da ce biti odlicno pojacanje. Ono sto sam vidio je vise nego dobro.
Reply
kaze pippo da ne razumije greske u obrani...ocekujem boneru cim mu istekne suspenzija....
Reply
Pitali su ga i kako to da je Bonera ispred Zapate i Ramia. A on odgovorio nesto kako ima vrhunske stopere i kako odbranu postavlja naspram protivnickog napada. Posto nije igro Biabiany nije bilo opasnosti od kontri pa je zato igro Bonera. Heheheh nije se bas izvuko s tim odgovorm Tongue Pogotov kad vidis da je Bonera kriv za tri gola.
Reply
pogledajte malo bolje loptu koju je de sciglio dodao lopezu....iznimno nezgodna lopta koja zahtjeva tehniku za stopat lijepo...golmani se ne obucavaju za to....da mu je dodao po podu onda bi lopez bio kriv ali skakutava lopta po grbavom terenu kakav je u parmi...jako tesko za stopat golmanima...iskljucivi krivac je de sciglio...nije nas kostala pogreska srecom osim zivaca par minuta...a on ce nauciti za ubuduce da se to ne radi....pogledajte facu de sciglia odma nakon autogola...ko da ne duha vidio...zna da je pogrijesio....
jedna stvar me odusevila jucer...bonera dobije crveni i pippo uvodi odma 2 stopera umjesto krilnih igraca....prebacuje taktiku sa 433 na 531...to allegri nikad ne bi napravio a iznimno uncikovita taktika kad se treba braniti a da zaustavis krila protivnika....
Reply
I ja mislim da Lopez nije krivac za gol, bar ne vecinski. Ono je shebana lopta do bola za stopati. Svidja mi se pocetak sezone, medju prvih pet cemo biti, mozda medju tri.
Reply
Ma nije nitko kriv za gol nego je Lopezu pukao misic i covjek se oduzeo i nije mogao do lopte. Alex se isto ozlijedio. To je dio toga kada dovodis igrače 30+. Alex nam je bio ODLICAN, biti ce tesko bez njega. Bonera je ocaj nad ocajima, i Pippo ne smije igrati svoje prijatelje. To nije profi i nadam se da ce prestati. Bonera nije bio ocajan sada ili nekada, on je uvijek los. Sramota.

Treba pohvaliti Abatea koji je igrao odlicno. Bonaventura isto super. Kada ga prebace u veznog na mjesto Muntaria to ce biti dobro. Muntari hoda i boli ga klinac za utakmicu. Ni 1% ne pušim tog tipa. DJ je svjetski igrač kao i Menez, koji je pokazao da je klasa za ovu jadnu serie a.

Elsha, Menez, Honda (koji igra dobro napokon), Torres, Bonaventura... napad je odlican. Samo stoperi su rupe vise manje.

Samo da ne izgube od juveta i sve je ok.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
http://giant.gfycat.com/DemandingEllipticalHawk.gif Tongue
Reply
talijani dvije pobjede u lp...danas 3 pobjede i remi...da li je ovo pocetak budjenja lige?
Reply
Kada Roma, Milan i Inter srede stadione to ce biti pocetak. Roma ima super ludi projekt, mi kasnimo neopisivo puno. Moramo sto prije graditi stadion.

Idemo danas po pobjedu, u najgorem slucaju remi! Poraz bi nas unazadio. Juve je dosta bolji od nas ali moramo izdrzati da se nastavi pozitivna atmosfera!

Forza!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply